Terugblik | Byebye kerstvakantie 2021/2022

Dit product is ter beschikking gesteld door Toy2

Elke keer als we vakantie hebben maak ik wel een terugblik, zo ook vorig jaar met de kerstvakantie. Hoewel het dit keer even anders was: een harde lockdown waardoor alle plannen die we hadden de ijskast in gingen. Aanpassen en maar doorgaan. Inmiddels is daar vandaag alweer mijn eerste werkdag en ik mis de vakantie nu al. En dat terwijl mijn werk middag nog moet beginnen πŸ˜‰ Ik blik graag met jullie terug op een fijne 2 weekse vakantie waarin ik zeker heb genoten met mijn gezinnetje.

Heel erg veel me-time πŸ«–β˜•
Deze vakantie was bedoeld met heel erg veel opladen, me time en vooral rust pakken. Dat is zeker wel gelukt. Ik heb veel fijne films gekeken, las weer veel Nora boeken en genoot in stilte van theetjes. Ik was bezig op mijn blog en deed soms gewoon eventjes helemaal niks om mijn hoofd leeg te maken. Het was fijn deze vakantie even geheel bij te tanken, hoewel dit lastiger was de 2de week met de onderbroken nachten van Noa. Ik dronk warme chocolademelk, na extra uitgebreide douches met mijn Rituals sets en genoot wat meer van chocolade.

Een gehele dag offline 🦁
In vakanties ben ik altijd al erg veel offline, wat altijd mijn streven is en meer voelt als vakantie. Ik was zeker wel wat online bezig maar nam ook een dagje bewust om offline te zijn. Te lezen. Met Noa bewuster bezig te zijn en gewoon te genieten in huis. Eigenlijk wilde ik deze vakantie nog naar een groot bos samen met mijn gezinnetje, maar dat viel letterlijk in het water door het slechte weer.

Deed veel leuke activiteiten (binnenshuis) samen met Noa πŸš‚
Een vakantie samen met onze kleine, dat is nog steeds even anders als toen we zonder kids vakantie hadden. Aangezien er een harde lockdown was konden we niet heel erg veel weg. Wel lekker naar buiten geweest maar vooral veel binnen lekker gekeuveld. Ook was hij erg blij met z’n nieuwe tablet. Wat we allemaal deden?

I.v.m. bewust bloggen is Noa op de foto’s niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Via Toy2 kreeg ik Track Connectors, waarmee ik de houten treinbaan die hij heeft kan combineren met DUPLO. Hoe gaaf is dat zijn favoriete speelgoed te kunnen combineren en uitdagend te houden? Via opa & oma (bedankt nog!) kregen we heel erg veel houten treinbaan stukken en treintjes. Zowel van Thomas de trein, houten treintjes en rijdende. En die laatste zijn natuurlijk wel het leukste.

Dat was dus bouwen geblazen! Er zitten verschillende stukken in waarmee je de rails aan elkaar kan maken. Hoewel hij zijn trein eerst ook wel leuk vond was het natuurlijk super tof dat we het omhoog konden bouwen met DUPLO. Uren speel plezier gegarandeerd. Hij is heerlijk bezig geweest met bouwen en met de treintjes onder zijn regenboog laten rijden als tunnel. De woonkamer is vol met zijn speelgoed, gezellig vol. Soms vraag ik me af hoe leeg het wel niet was zonder al zijn meuk πŸ˜‰

Wat we nog meer deden? We maakte een mooie kerstboom, dino hangers voor in de boom (kleien & verven), Noa hielp papa met zijn LEGO hoofd van Batman. Ook zetten ze samen de nieuwe garage van Little Dutch in elkaar en waren we heerlijk erg veel aan het knutselen, kleuren, puzzelen & kleien. Ook zijn silhouetten eekhoorn schilderij hangt nu in de woonkamer en hij speelt veel met zijn nieuwe gekregen Paw Patrol speelgoed.

Sprak af met een vriendinnetje πŸ₯³ Ik video belde met Simone 🀳🏻
Ik had wat dates gepland die door verschillende omstandigheden niet door gingen, maar had wel een date met een vriendinnetje. Gezellig met onze jongens bijkletsen onder het genot van een kopje thee. Ik had dat zeker gemist en heb hier erg van genoten. Hopelijk meer in 2022. Ook had ik een fijn video bel afspraak met (blog)vriendinnetje Simone. In de tijden van lockdown is het fijn om zulke fijne bel-dates te maken om toch mensen te ‘zien’.

Wij vierden zelf kerst & bij onze schoonfamilie πŸŽ„
Altijd fijn om te kerstdagen gezellig samen te vieren. Dat is toch wel waar het om draait. Zo vierde we gezellig als gezinnetje kerst en aten we en deden cadeautjes bij mijn schoonfamilie. Lees hier meer over onze kerstdagen & de cadeautjes die we kregen/gaven. Het was een fijne start van onze vakantie.

Was een écht werk-vrije vakantie😊
Ik heb daar soms in het verleden nog wel moeite mee gehad. Alles uitzetten, niets van werk meekrijgen en als mensen m’n bellen van werk dit laten gaan. Maar dit is wel iets wat ik deze vakantie heb gedaan, super fijn! Geen prikkelen van werk, heb er weinig van meegekregen en pas Zondagavond voordat ik ga werken zijn ze de eerste. Apps staan gedempt en ook onze werk-app heb ik (afgezonderd van mijn uren inleveren) niet aangeraakt. Héérlijk! Vooral na alle hectiek op werk met de noodopvang en dergelijke fijn om echt even unplugged te zijn.

Keek heel veel fijne films en las vooral veel πŸ“šπŸ“Ί
Genieten en relaxen. Lekker veel (kerst)films nog (terug)kijken en lezen, lezen en nog meer lezen. De leesflow zat er deze vakantie goed in en hoop ik dit jaar lekker vol te houden. De avonden voor het slapen en uurtjes die ik tussendoor vrij heb (als Noa lekker op bed ligt) geniet ik van een fijn boek. Voor mij de ideale manier om lekker te ontspannen.

Was ik lekker veel bezig met mijn blog. Artikelen maken en achter de schermenπŸ–ŠοΈ
Artikelen typen (zoals deze), lauout veranderingen achter de schermen, samenwerkingsmailtjes beantwoorden en artikelen voor maken. Maar ook gezellig bij jullie bijlezen. Ik ben zeker wat bezig geweest ook met mijn blog, minimaal aangezien ik echt wat meer offline wilden zijn. Toch genoot ik van het maken van de foto’s en het verzinnen van nieuwe artikelen in 2022. Er komen er zeker wat meer aan, net als de vernieuwing van mijn maandoverzichtjes.

Bakte we veel lekkere dingen 🧁
Ik en bakken? Je leest het goed. Nu met de lockdown besloot ik toch meerdere baksels te maken samen met Noa. We maakte Paw Patrol cupcakes, brownies en paddenstoelen cupcakjes. Hij vindt het prachtig om alles in de kom te gooien, te proeven van het beslag, te mixen en uiteindelijk te versieren en opeten. We hebben ons in ieder geval goed vermaakt.

Ruimde veel op in huis 🏑 & ik maakte (toch eindelijk) een Vinted account aan πŸ‘πŸ»
Door de harde lockdown waren we lekker veel thuis. Ik ruimde de zolder op en de extra kamer. Wat een werk en wat een spullen hadden we nog steeds. Ik ging er echt kritisch doorheen, aangezien ik alles al meerdere malen ‘goed’ heb opgeruimd. Ik zette alles op Vinted en ben bezig alles nog op Marktplaats/ FB Marketplace te zetten. Ik wil vΓ³Γ³r 1 Maart alles verkocht hebben en anders ga ik dingen gratis weggeven, doneren of weg doen. Ik wil Γ©cht dit jaar rommelvrij leven. Ik kan alles wel bewaren en heb zoveel spullen. Maar liever geef ik ze een 2de leven en verdien er nog een zakcentje aan voor spulletjes te kopen voor Noa.

Interesse in mijn Vinted account? Laat het even weten, ik zet hem niet niet openbaar neer i.v.m.. bewust bloggen en mijn woonplaats die erop zichtbaar is. Je kan contact opnemen beneden in de comments of stuur een emailtje naar contact@iliveformydreams.com Ik verkoop niet alleen dingen van Noa maar ook Home decoratie e.d. Alles wat ik verkoop, koop ik dingen terug voor Noa, om hem zo iets extra’s te kunnen geven.

Kocht ik leuke dingen op Vinted (voor Noa & mezelf) πŸ’°
Daarover dus gesproken he, wat is Vinted toch leuk! Ik wilde er eigenlijk niet aan en ondanks de vele positieve verhalen (ook van jullie) nooit overstag gegaan. Uiteindelijk deze vakantie toch een account gemaakt en ben er echt super blij mee! In weinig dagen tijd heb ik al best wat dingen verkocht en ook terug kunnen kopen. Zo kocht ik voor Noa onderstaande Paw Patrol auto met afschietfunctie en geluiden (op de foto de 2de) nu al een regelrechte hit! De rest van de foto’s zijn nog onderweg maar kocht ik ook: een Londen Starbucks mok die ik nog zocht voor mijn eigen collectie (foto 1), Rubble met graafmachine voor zijn collectie (foto 3), een Paw Patrol mega pups pakket (foto 4) en een Paw Patrol Pup Pad (foto 5)

Soms wel frustrerend, moest best wel wennen aan de verkoop en prijzen daar. Soms waren super leuke dingen al heel snel verkocht, of kocht ik iets: kreeg ik het terug gestort omdat iets niet tijdig werd verzonden en was 2 tellen later door iemand anders gekocht. Bummer, maar gelukkig staat er genoeg op dus ik hou het dagelijks in de gaten. Of je klinkt ergens op en je denkt ‘leuk!’ om daarna te zien dat het al gelijk verkocht is. Het was even zoeken hoe alles werkt daar maar ben nu wel fan ervan. Sommige verzendingen duren lang maar de verzendkosten zijn daarin tegen erg schappelijk. Hebben jullie Vinted? Deel je account dan kan ik je volgen!

Hebben jullie nog vakantie gehad met de kerstvakantie?

12 reacties op “Terugblik | Byebye kerstvakantie 2021/2022

  1. Blij voor je dat je van zo’n deugddoende vakantie hebt kunnen genieten. Plus dat je een echte Sas-beker gevonden hebt op Vinted. Echt iets voor jou. Noa’s nieuwe speelgoed is heel leuk. Zo tof dat je het kan combineren met zijn favoriete treinset. Zo kan je zelf bepalen hoe hoog je rails moeten lopen en hoeveel bruggen je wil maken.

  2. Dat klinkt als een heerlijk ontspannen vakantie, zeg! Ik had geen vakantie dit jaar. Ik had geen plannen dus ik heb gewoon gewerkt. Vinted heb ik me eigenlijk nog nooit in verdiept.

  3. Wat fijn om te lezen dat je toch echt hebt kunnen genieten van de vakantie. Wel jammer van de lockdown maar lekker thuis of in de buurt is ook niet verkeerd. En misschien haalt het er ook de druk van af van dat je ergens heen ‘moet’. Hoewel sommige dingen natuurlijk meer behelpen en nadenken zijn.

    Veel succes met Vinted. Hopelijk kan je mooi wat dingen verkopen. Ik heb ook een account maar het gaat wat wisselend. Maar goed, alle beetjes helpen πŸ™‚

    Hopelijk ben je intussen toch goed gestart op je werk.

  4. Leuke terugblik, die theepot heb ik ook! Ik heb (nog) geen Vinted, maar ik word wel steeds nieuwsgieriger na alles wat ik erover hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *