RECAP week | Over zijn gekregen cadeautjes… (tot nu toe)

Deze week een hele week RECAP terugblik artikelen van Noa zijn verjaardag. Niet elke dag komt er een artikel online, maar wel regelmatig om zijn 2de verjaardag wel speciaal te maken. De laatste van deze reeks alweer. Dit was een ontzettend uitgebreide terugblik die ik met heel erg veel plezier heb gemaakt. Cadeautjes horen uiteraard bij een feestje. Je kon al eerder mijn verlanglijstje voor ons meneertje lezen. Wat hij uiteindelijk heeft gekregen? Ik laat graag alvast een selectie zien, aangezien hij nog meer krijgt aankomende tijd (aangezien we het verspreid vieren). De rest van de cadeautjes voeg ik gewoon de aankomende weken toe met een foto bij dit artikel.

RECAP week | Over zijn gekregen cadeautjes…

Cadeaus gekregen van ons

Speelzak, Kikker stoepkrijt, verschillende lees en doe-boeken, stempels, klein figuurtjes kunnen maken, Spiderman pyjama, Bing knuffeltje, koekjes vormen dino, bouw materialen, knutseltas IKEA en een vliegtuig station met vliegtuigjes.

Waar de cadeautjes vandaan komen? Bol.com, Kruidvat, Zeeman, IKEA, via Marktplaats tweedehands, Action, AliExpress en via een samenwerking

Favoriete cadeau van ons: Toch wel het vliegtuigjes station en Tanagram boek.
Minst favoriete cadeau: De knuffel van Bing. Meneer is fan van het programma te kijken maar het knuffeltje vondt hij helemaal niets. Moest zelfs op de gang anders pakte hij de rest van zijn cadeautjes niet uit :’) #ietsmeteenkoperop

Cadeaus gekregen van vriendinnen/familie

Van opa & oma kreeg hij een aantal weken geleden als deze toffe driewieler. We zijn er (en vooral Noa) erg blij mee. Zo hoeven we niet alles meer met de wagen te doen, ‘leert’ hij wat meer trappen/fietsen en hij geniet van zijn vrijheid op het ding. Hij is verstelbaar dus kan zeker nog wat jaartjes mee.

Dinodeken gemaakt door vriendinnetje via dit patroon. Verschillende boekjes, een vrachtwagen, Duplo, bel voor op zijn driewieler, puzzelboek en een leuke ballon.

Verschillende boekjes, magneten, 2 Ajax slabbetjes, Kinetic sand met bak erbij, koekjes, Play-doh set en een tekenbord.

Toegevoegd:

Duplo vliegveld, Duplo Landbouwtractor en Dieren Verzorgen, Bing speelset, Play-Doh kitchen speelset, Smart Max My First Dinosar en Woezel en Pip Hieperdepiep! boek

Mocht je interesse hebben in sommige linken van cadeaus of waar ze vandaan komen kan je altijd een berichtje sturen naar contact@iliveformydreams.com

Dit was alweer de laatste RECAP van Noa zijn 2de verjaardag. Ik ben zeker nog van deze fijne feestjes aan het nagenieten.

About the Author

7 Comments

zwartraafje

Haha, ik ben duidelijk niet de enige jarige die serieus in de watten werd gelegd. Wat een leuke cadeautjes heeft hij gekregen. Ik ben al benieuwd naar de dinokoekjes die jullie nu samen kunnen gaan maken. Of gaat hij ze vooral bij het kleien gebruiken?

Reply
Romy

Wat ziet Noa er trots uit op zijn driewieler – zo leuk om te zien! Heerlijk verwend is hij zo te zien 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *