Alvast wat Moederdag cadeau inspiratie

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Coolgift

Ben je nog opzoek naar een leuk Moederdag cadeau? Of zelfs alvast een Vaderdag cadeau? Dan raad ik je zeker Coolgift aan. Ze hebben er verschillende leuke spullen, voor ieder wat wils! Volgende maand op Zondag 9 Mei (in Nederland) is het weer zover: Moederdag. Voor mij mijn 2de keer sinds Noa mij moeder heeft gemaakt. Lees hier over mijn eerste Moederdag in 2020. Nog steeds vind ik het erg bijzonder en sta deze dag ook zeker stil bij de mama’s die geen mama nog zijn, een kindje verloren of ongewenst kinderloos zijn. Ik denk aan jullie!

Zo werd ik erg blij van de onderstaande spulletjes en zaten er 2 bij die ook in de categorie leuk Moederdag cadeau vallen. Mocht je dus nog inspiratie nodig hebben…?

Elektrische warmwaterkruik (te vinden onder ‘moederdag cadeau’)
In enkele minuten warm en eenvoudig op te laden met een stoomkabel. Deze móest ik hebben, vooral met mijn pijnlijke PDS. Nu in corona tijden heb ik hier (door stress) meer en meer last van dan voorheen. Heerlijk dus om met eem mok thee, een serie of fijn boek, dekentje en de waterkruik op mijn buik tijd voor mezelf te nemen. Makkelijk in gebruik en al gevuld met water.

Vilten letterbord (45×30)
Maandelijks (en eerst wekelijks in zijn 1ste jaar) maak ik foto’s van Noa d.m.v. een letterbord die ik ooit goedkoop scoorde bij de Action. Een ieniemienie versie, tijd voor een nieuw groter bord! Eentje die kwalitatief beter is en die ik ook met een leuke tekst in huis kan zetten. Ze hebben ze in verschillende formaten (en kleuren) maar ik heb zelf de grootste versie genomen met een zwarte vilten achtergrond. Toen Noa hem zag staan begon hij gelijk te roepen: ‘Noa. Foto. Pakken.’ Meneer gaat altijd elke maand met zo’n bord met veel plezier zitten voor de foto.

Ik heb ervoor gekozen dit grotere bord in zijn kamer te zetten met de tekst:

“Sometimes, the smallest things
take up the most room in your heart

De tekst van Winnie the Pooh die in ons geboortekaartje van Noa staat. ♡ Wat ik fijn vind is dat er echt genoeg letters (zowel in wit als in goud) bij zitten waardoor je altijd wel uitkomt. Bij het andere bord mis ik snel letters wat zonde is. Daarbij was dit makkelijk eraf te halen en ging het prima om het erop te maken. Ook zitten er wat leuke icoontjes bij om het bord op te fleuren.

Speelkleed en opbergzak voor Noa
Dit leek me echt een MUST have voor Noa en wilde ik altijd al hebben. Heerlijk als hij met zijn Duplo (en later zijn LEGO) aan het spelen is en je wilt het opbergen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en zelfs meenemen. Leek me vooral fijn voor in de achtertuin, lekker in het zonnetje zijn ding doen en makkelijk weer opbergen. Mama blij, Noa blij 😉 Inmiddels is hij ingepakt om het als cadeau te geven voor zijn 2de verjaardag, dus het is nog even wachten tot hij ermee kan gaan spelen. Zodra we hem gebruiken zal ik er zeker nog wat foto’s van delen op mijn blog.

Leeskussen met armsteunen (te vinden onder ‘moederdag cadeau’)
Zoals jullie weten ben ik nog al een boekenwurm. Tevens heb ik de laatste maanden de leesflow weer te pakken gekregen! Maar ook series kijken doe ik nu bijna wel dagelijks (iets wat ik eerst alleen in de weekenden deed) Ideaal dus om een leeskussen met armsteunen te hebben. Dit voor zowel op bed als ik wil lezen als voor op de bank in de woonkamer. Ik zit vaak onderuitgezakt en dit leeskussen is ergonomisch verantwoord en zit ook nog eens comfortabel. Als ik wacht tot Noa in slaap valt ’s avonds zit ik er ook vaak op. Noa zelf pakt hem ook beneden regelmatig om overheen te klimmen, op te liggen of tegen aan naar de Teletubbies of Kikker te kijken. Multifunctioneel dus.

Wat doen jullie dit jaar met Moederdag?

8 reacties op “Alvast wat Moederdag cadeau inspiratie

  1. Hihi, zo leuk dat Noa zo’n letterbord echt aan zijn foto’s linkt. Op mijn bord staat momenteel een quote om me er aan te herinneren dat hoe ik met op het einde van een dag voel belangrijker is dan hoeveel ik van mijn klusjeslijst kan afvinken.

  2. Wij gaan lunchen met mijn moeder (doet rondedansje). Mijn schoonzusje haalt mijn moeder op en brengt haar hierheen. Dochterlief en haar partner komen ook. Technisch gezien zijn we dus met te veel mensen maar de helft is inmiddels gevaccineerd. En we houden afstand. Maar ik wilde persé iets bijzonders doen omdat mijn moeder al zo oud is en echt enorm achteruit gaat. Dus we gaan flink uitpakken. Het wordt lekker weer dus ik denk dat we op het balkon gaan zitten. Dan kunnen we nog genoeg afstand houden.

    Die kruik vind ik overigens een goed idee als cadeau voor mijn dochter voor Kindjesdag! (Kindjesdag is door haar verzonnen toen ze klein was bij gebrek aan vader in huis. Ik had Moederdag en mijn verjaardag en zij alleen haar verjaardag. De slimmerik! Dus is Vaderdag Kindjesdag geworden en dat vieren we nog steeds.

    1. Ik hoop dat de lunch geslaagd is voor je moeder, super leuk! En juist fijn te doen in deze rare tijden. En wat tof zeg Kindjesdag. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *