MOMlife | Cadeau inspiratie voor onze bijna 2 jarige

Over precies een maand wordt Noa 2 jaar. 2. 2! #stopdetijd Uiteraard net als andere jaren heb ik een verlanglijstje bijgehouden via Lijstje.nl. Handig om op deze manier aan je familie & vrienden door te geven wat je cadeau wensen zijn. Nou is het natuurlijk nog even afwachten hoe we het kunnen vieren met alle maatregelen maar dat we het vieren is uiteraard wel zeker.

Ik ben al ontzettend veel bezig geweest met de voorbereidingen. Zo is zijn traktatie voor het kinderdagverblijf zo goed als klaar, heb ik al een idee voor zijn verjaardagstaart (die ik weer zelf wil gaan maken) en de versiering is ook al binnen. Zelfs voor mijn blog al een idee, aangezien de week na zijn verjaardag elke dag een recap van iets online komt. Meer verklap ik niet 😉 Maar hieronder dus een selectie van alle cadeaus die ik heb gevraagd voor zijn 2de verjaardag.

LEGO DUPLO Opbergdoos lijkt me altijd wel handig. LEGO en DUPLOA vind ik sowieso echt tof speelgoed voor jong en zelfs oud. Zo’n doos met allerlei materialen erin vond ik dus zeker iets wat op het lijstje kon.

Woezel & Pip – Hieperdepiep! Een uitblaas boekje met lichtjes. We hebben er zoals jullie weten al eentje voor het slapen gaan waar meneer helemaal blij van wordt. Zo lijkt deze versie van jarig zijn ook zeker wel een must om te hebben.

Kinetic Sand is eigenlijk vanaf 3 jaar maar Noa heeft al meer speelgoed van 2+/3 jaar waar hij erg leuk mee speelt. Dit lijkt me dus zeker fijn om te hebben voor zowel binnen als buiten.

VTech Baby Stapel & Leer Brandweer zoals jullie vast weten is meneer gek van brandweer auto’s. Hij heeft er dan ook al een paar, zoals een houten van de HEMA maar ook een Brandweer van My Little People. Deze lijkt me zeker leuk als toevoeging, aangezien deze nog eens erg leerzaam ook is. En stapelen is meneer gek op.

Magnetische houten puzzel kwam ik al vaker tegen en ik heb zelfs voor zijn verjaardag al een andere versie van AliExpress. Het zijn 90 puzzelstukken die je magnetisch op een eigen manier kan neerleggen.

Smart Max – My First Dinosaurs Noa heeft al de versie van de boerderij dieren en vind dat al erg leuk om te doen. Deze lijkt me dus zeker een fijne toevoeging. Hij kan er erg leuk mee spelen en vind vooral het magnetische leuk.

LEGO DUPLO Boerderijdieren voor in zijn mooie DUPLO doos 😉 Ik heb al een hoop DUPLO en LEGO van mezelf nog toen ik klein was en wil dit graag aanvullen. Zo heb ik al een aantal nieuwe dozen met DUPLO staan en voeg deze er graag aan toe.

Waar is Kikker? Flapjes boek Kikker en flapjes is altijd goed met meneer. Zoals ik al vertelde in dit artikel is het echt zijn favoriete tv programma om te kijken. Ook de poppetjes om mee te spelen en de boekjes vind hij altijd leuk.

Mijn Kikker plak- en fotoboek voor onze creatieveling. Ook wederom weer van Kikker. Denk dat hij het super leuk vind om lekker te plakken, kliederen, kleuren en lekker bezig te zijn ermee.

Ik ben erg benieuwd wat hij van zijn lijstje gaat krijgen, hoe we het gaan vieren en wat hij er allemaal van gaat vinden. Bovenstaande foto is wat hij heeft gekregen van familie & vrienden met zijn 1ste verjaardag. Onze cadeaus zijn allemaal al ingeslagen en komt uiteraard nog een fotoverslag van met zijn verjaardag.

Wat vind jij het leukste om te geven (aan een jarig kind, 1,2,3,4,5 of ouder?) Wat doet het altijd goed om te geven, jongen/meisje?

» Lees meer over de affiliate links hier

2 reacties op “MOMlife | Cadeau inspiratie voor onze bijna 2 jarige

  1. Wat vliegt de tijd, he? Ongelooflijk! Leuk ook dat Noa nu zijn verjaardag wat bewuster meemaakt!
    Voor een jarig kind neem ik bijna altijd een boek mee. Dat doet het altijd goed en dat vind ik ook een mooi cadeau. Ik houd zelf erg van lezen en ik probeer iedereen aan het lezen te krijgen, haha! Of – als ik weet dat het kind niet van lezen houd – in elk geval iets creatiefs. Om te knutselen of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *