6 dingen waar ik heel erg naar uitkijk het laatste half jaar van 2021

We zijn eigenlijk alweer richting een half jaar verder hé in 2021… Door corona nog steeds een beetje gek jaar geweest maar er zijn zeker een aantal fijne dingen die er dit laatste half jaar aankomen. Ik deel in dit artikel graag 6 fijne dingen waar ik echt wel naar uitkijk…

6 dingen waar ik heel erg naar uitkijk het laatste half jaar van 2021

Onze vakantie naar Centerparcs 🌳
Yay! In Juni gaan we dan eindelijk een weekje weg. Uiteindelijk toch weer omgeboekt, aangezien we naar een buitenlands park gingen (gewoon voor de zekerheid). Ik kijk er ZO naar uit naar alle hectiek dit afgelopen half jaar en ben echt toe om eventjes te genieten in een andere omgeving met mijn gezinnetje. Even tijd voor elkaar.

De tweede verjaardag van Noa 🎁
Deze hoort uiteraard ook zeker in het rijtje: de 2de verjaardag van onze kleine maar toch weer grote man alweer. Ik ben al een aantal maanden bezig met voorbereidingen. Zo is zijn traktatie voor het kinderdagverblijf al zo goed als klaar, heb ik alle versiering al binnen, de ideeën voor de taart (zo leuk!) en alle cadeautjes zijn ingepakt. Nu nog even afwachten hóe we het kunnen vieren i.v.m. de corona maatregelen maar dat zien we tegen die tijd wel.

Het vernieuwen van onze kozijnen (als het af is..) en nieuwe badkamer 🏡
Met nadruk op het laatste, als het af is. Dit jaar in Augustus worden al onze kozijnen vervangen naar kunststof. ook krijgen we aan de achterkant een schuifpui en de voordeur wordt geheel anders. Heel veel rommel krijgen we ervan, iets waar ik niet naar uitkijk. Ook wordt tegelijkertijd voor M. onze badkamer verbouwd. Het zal eventjes een klus worden maar zal blij zijn als alles is gedaan en we er iets prachtigs terug voor hebben.

25 boeken lezen #leesflow 📚
Ik ben al aardig op weg met het lezen van alle ongelezen exemplaren die ik bezit. Zowel thrillers als nieuwe van Nora Roberts… Ik hou via Hebban mijn boeken bij die ik heb gelezen & wil lezen. Inmiddels zit ik op 21 boeken van de 25 die ik wilde halen dit jaar. Ik denk dat ik hem dus maar omhoog schroef 😉

Sporten en genieten van de natuur 🌳
Ik doe het te weinig, deze dingen die goed voor me zijn en ik ook echt leuk vind. Ik ben nu dus sinds een aantal weken elke week weer lekker aan het sporten en neem me voor vaker te gaan wandelen. Zowel met als zonder Noa, om eventjes te genieten van het prachtige aankomende weer. Ook kijk ik uit naar meer uitstapjes als ouders; zoals een dierentuin, indoor speelparadijs e.d.

Dat onze tuin geheel af is 🌷
We zijn begonnen met de tuin renovatie te beginnen met het afspuiten van onze muren. Deze waren wit en wilde we graag weer terug naar gewoon steen. Inmiddels is alles eraf, gaan we hakken, voegen en alles er weer netjes uit laten zien. Daarna komt de achtertuin aan de beurt met een make over. Zoveel zin om meer in onze tuin te vertoeven deze aankomende zomer.

Is er iets waar jij het komende half jaar naar uitkijkt?

About the Author

13 Comments

Nicky

Dat zijn een hoop mooie plannen. Met als toppunt de verjaardag van Noa! Leuk! Vooral omdat hij het nu wat bewuster mee maakt. Ik heb eigenlijk niks bijzonders op de planning. Ik ben vooral blij met het mooie weer.

Reply
Simone

Dat zijn inderdaad fijne vooruitzichten! Ik kijk er ook naar uit om op vakantie te gaan. Met een beetje geluk kunnen we naar Griekenland. Maar we wachten nog wel heel even met boeken. Fingers crossed dus!

Reply
Jenn

Wat heerlijk! Wij gaan er in juni ook nog even tussenuit, daar kijk ik wel echt naar uit. Verder hebben we nog geen grootse plannen.

Reply
zwartraafje

Zo’n leuke vooruitzichten. Ik kijk enorm uit naar Londen maar dat duurt nog ‘ietsje’ langer dan een half jaar. Eind augustus/ begin september worden er schuttingen geplaatst in onze tuin. Aan beide zijden. Waardoor ons tuintje nog meer zal aanvoelen als ‘ons’ tuintje. We hebben jammer genoeg nog geen vakantie in het vooruitzicht liggen. Niets gepland alleszins al hoop ik wel in het najaar nog eens naar Centerparcs te kunnen gaan.

Reply
Nicole Orriëns

Ik merk dat ik wel uitkijk naar september als hopelijk mijn kinderen weer gewoon dagelijks naar school zullen gaan en het allemaal weer wat ‘gewoner’ wordt bij ons thuis.

Reply
Irene

Gaat keifijn zijn als alle huisdingen klaar zijn! En zo leuk dat jullie naar Center Parcs gaan. En wow wordt Noa nu al bijna 2?? Ik herinner me nog super goed dat je bezig was voor zijn eerste verjaardagsfeest. De tijd vliegt!

Reply
SAS

#hetgaatzosnel Echtwaar blijft de tijd… Ik moet af en toe ook knijpen dat het zo snel gaat..

Reply
Annelies

Wij hebben net ook geboekt in Centerparcs, voor augustus. Kijk er zo naar uit. We blijven dan wel in eigen land, maar even weg uit de vertrouwde omgeving, niet aan het huishouden of koken elke dag moeten denken en tijd voor ons samen, ik kan al bijna niet wachten.

Reply
Audrey

Dat is altijd het vervelende aan verbouwingen, dat je eerst het gedoe en de rommel hebt 😉 Maar het eindresultaat is het vast waard! Fijne vakantie alvast. Wij gaan ook even een midweekje weg deze zomer.

Reply
Luus

Leuke blog! Ik heb een heleboel dingen waar ik naar uit kijk. Het meest nog dat mijn gebroken teen geheeld is en ik weer dingen kan doen en niet meer thuis hoef te zitten. Ook de uitstapjes met de kleine (de eerste uitstapjes voor haar!), weer uit eten kunnen met vriendinnen, op vakantie gaan.

Reply
Darina

Heerlijke dingen om naar uit te kijken. Het klussen is een hoop werk maar daar krijg je dan ook iets heel moois voor terug.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *