Tips: De leukste cadeaus voor mannen

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Directondergoed

Cadeaus voor mannen he. Dat is eigenlijk altijd wel een dingetje. Voor mijn vriendinnen weet ik feilloos wat ik kan halen en slaag ik eigenlijk altijd. Nu met Vaderdag om de hoek en een aantal verjaardagen van mannen is het eventjes zoeken naar de leukste cadeaus. In deze post deel ik wat inspiratie waardoor je misschien niet meer lang hoeft te zoeken…

[ Samenwerking Direct ondergoed 2.0 ] Tips: De leukste cadeaus voor mannen

Alle plaatjes zijn gevonden via de zoekfunctie: ‘persoonlijk cadeau’ via Google

Verras hem met iets persoonlijks
Altijd leuk een gepersonaliseerd item. Tegenwoordig heb je veel keuze om dingen op te drukken/maken. Mokken, sleutelhangers, kussens, t-shirts… Noem maar op. Altijd leuk zo’n personal touch aan zo’n cadeau. Hoewel ik niet weet of M. blij zal worden van een mega grote foto van mij op een kussen 😉 Ook is het leuk een bepaalde datum, quote of foto van een plaats af te laten drukken. Iets wat voor jullie een betekenis heeft. Zo heb ik voor mijn vader een keer een poster laten maken met de coördinaten, verjaardag en plattegrond van waar hij is geboren.


Boxershorts met leuke prints
Ook altijd leuk om een toffe boxershort met een leuke printje cadeau te geven. Ze hebben zeker heel wat diverse kleuren en/of printjes in de categorie onderbroeken heren. Ik dacht altijd dat dit alleen iets was voor dames met verschillende materialen en kleuren maar niets is minder waar! Mocht je nog een leuk Vaderdagcadeautje zoeken zou ik je zeker aanraden eens te denken aan calvin klein ondergoed heren. Net even een wat ander out-of-the-box cadeau waar ik wel van hou.

Iets van zijn hobby
Iets van een hobby doet het altijd goed merk ik. Zo wordt M. altijd blij van een bon voor games, een game zelf die hij graag wil hebben of accessoires ervoor. Maar ook een tof stripboek of een figurine voor zijn collectie doet het altijd goed. Net als wat ik heb met boeken en mokken. Je kan er niet genoeg van hebben en er komen altijd nieuwe bij.

En uiteraard als je kinderen hebt: iets geknutseld van je kind
Het leukste cadeaus zijn uiteraard de zelfgemaakte… Onderstaande foto is wat M. kreeg vorig jaar voor Vaderdag. Uiteraard wat hij nu krijgt staat nog ingepakt naast mijn bed en is voorlopig nog niet te zien 😉

Wat geef jij graag cadeau aan een man/vader? En vind je het lastig iets te vinden of is het juist makkelijk?

About the Author

2 Comments

Nicky

Mijn vader had een houten soort spaarpot gemaakt waar je met Vaderdag of met zijn verjaardag geld in kon stoppen. Dat ding stond op die dagen discreet in de gang, zodat niemand zag of je er wel of niet iets in stopte. Dat vind ik nog steeds wel mooi. Voor de verjaardag van mijn verkering is het supermoeilijk aangezien hij eigenlijk niet echt meer hobby’s heeft. Meestal koop ik een boek waar hij dan wat in bladert. Dit jaar was makkelijk; ik heb ‘m een ingelijste foto van onze kat gegeven. 🙁

Reply
Simone

Dit keer was het niet zo lastig voor mijn vader. We waren toevallig in de buurt van de Max Verstappen shop. Dus daar hebben we een leuk vaderdag cadeautje gehaald. Hij heeft het al gehad om dat hij zelf weg is met vaderdag, en het was zeker geslaagd!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *