They grow up so fast | Over bewust stil staan & extra knuffels

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Fotocadeau

Er is een reden dat ik zoveel foto’s neem. Een reden dat mijn telefoon aangeeft; ‘u SD kaart is wederom weer vol‘. Ze worden zo snel groot. Ik wil genieten van elk moment. Elk moment vast leggen. Om te koesteren voor later. Er zitten 365 (soms 366) dagen in een jaar. En met mijn pinda-zwangerschapsbrein vergeet ik gewoon dingen. De reden dat ik de babyboeken van Noa heb bijgehouden en elke keer weer foto’s maak. Om de mooie herinneringen die me zo dierbaar zijn te koesteren en te bewaren. Om terug te kunnen kijken/halen als hij ouder is.

They grow up so fast | Over bewust stil staan & extra knuffels

Want dat moment dat ik vast leg kan de laatste zijn. De laatste keer dat hij mijn hand vast pakt om me iets te laten zien. De laatste keer dat we samen een boekje lezen. De laatste keer dat hij me laat helpen met eten. Tegenwoordig wil hij alles zelluf doen. Ik ben zo trots op hem dat hij zoveel dingen al zelf kan. Maar ergens huilt mijn moederhart wel een beetje. Er gaan zoveel eerste en daarbij ook laatste keren komen. Laatste keren die ik me op dat moment helemaal niet besef. Dus maak ik foto’s, 1000den.

Ik wil de tijd die al zo snel gaat met een foto gewoon even stil zetten. Om te genieten van dat moment. Om te kunnen hérgenieten door het bekijken van die ene foto. Het ene gevoel wat daarbij hoort of die glimlach die ik erdoor krijg. De reden voor mij om ook veel persoonlijke foto’s in huis te hangen. Zo heb ik een grote canvas van een eigen foto van Londen, mijn favoriete plek. Heb ik een aantal lijstjes hangen met vriendinnen en hangt onze koelkast vol met foto’s van Noa, vriendinnen en andere dierbare kaartjes, frutseltjes en koelkastmagneten van vakanties. Een foto op een schoolplaat zou hier zeker niet misstaan.

Ik was dan ook wat blij dat ik mijn herinneringen kon delen in onze prachtige gang met een aantal hexagons afgelopen Maart. En ik ben nu extra blij dat ik deze kan gaan uitbreiden met nóg meer mooie herinneringen, want die hebben we zeker vanaf Maart tot nu gemaakt. Ik vind zo’n hexagon altijd een prachtige manier om iets vast te leggen en krijg nog steeds complimenten over de mooie foto’s en kwaliteit. Ook hangen er een aantal quotes op de muur. Herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken. En de quote van Winnie the Pooh bij de foto van mijn zwangere buik; die ook te vinden is op het geboortekaartje. Daaraan is nu ook een nieuwe toegevoegd zoals je hierboven kunt zien.

Before foto’s

Ik laat jullie eerst graag zien hoe onze gang eruit zag met de oude opstelling. Londen, trouwen, vakanties, Noa… Bekijk hier het gehele artikel over de 9 hexagons die ik al had hangen in de gang. Dan kan je ook zien hoe de muur er ‘kaal’ uit zag.

Door bewust bloggen zijn de foto’s niet allemaal zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Hoe onze gang er nu uitziet…

Door bewust bloggen zijn de foto’s niet allemaal zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Kijk nou hoe deze prachtige muur eruit ziet. Ik ben zo blij met mijn mooie muur aan herinneringen. Momenten die bij deze altijd zijn vastgelegd. Die ik elke keer als ik door onze gang loop eventjes kan terug halen. De foto’s die ik deze keer had gekozen: Noa zijn eerste verjaardag, foto’s van onze Centerparcs vakantie afgelopen September, quote, foto’s new born shoot Noa, Noa in de speeltuin, een mooie bloesemboom (trots op deze foto nog steeds!) en eentje met al mijn vriendinnen. Ik wil zeker over een tijdje deze muur nog meer uitbreiden vooral aangezien ik nog steeds zo tevreden ben over de levering en vooral de kwaliteit van deze prachtige foto’s/momenten.

Ik sta er dus altijd even extra bij stil. Geniet van alle momentjes groot & klein en geef Noa altijd extra veel knuffels.

Heb jij veel herinneringen in huis hangen of persoonlijke foto’s? Wat is jou meest dierbare moment die je hebt opgehangen?

About the Author

16 Comments

SAS

Oh ik zou het zeker doen. Vooral deze Hexagons zijn heel fijn en kan je in verschillende formaten doen. Echt een aanrader (misschien van foto’s van die mooie hertjes 😉 )

Reply
Romy

Wauw, heel mooi is deze fotomuur! En wat een leuk idee ook, die hexagon-vormen! Ik heb zelf een IXXI hangen, maar ben daar niet meer helemaal meer tevreden mee. Dus die wil ik binnenkort ook maar eens gaan vervangen. Heel mooi om zo de herinneringen vast te leggen! Ik kan me voorstellen dat je zeker met een kindje het liefst zoveel mogelijk wil vastleggen en van het moment zelf wil genieten. Het gaat dan zo snel allemaal.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Heel erg leuk gedaan. Het is ook zo gaaf dat je op deze manier steeds verder kan uitbreiden als je dat zou willen. Gezien ik nog bij mijn ouders woon heb ik niet heel veel foto’s, maar wanneer ik op mijzelf woon wil ik zeker ook zoiets in mijn huisje!

Reply
zwartraafje

Zo is het extra fijn thuiskomen wanneer je vrijwel meteen aan al die fijne gebeurtenissen wordt herinnerd. Ik heb echt een zwak voor kaarten en foto’s. Vlak naast mijn blogplekje aan tafel hangt bijvoorbeeld een magneetbord met allerlei foto’s maar op de kast tegenover me staat ook een fotohouder met verschillende foto’s in zodat ik kan afwisselen. Van mijn metekindje wil ik ook graag voor elk jaar een klein foto-album voor mezelf maken. Het eerste heb ik al, de twee volgende moet ik nog samenstellen maar jammer genoeg zijn er door Corona amper foto’s van dit jaar waar we samen opstaan.

Reply
SAS

Lastig inderdaad door corona, maar wel echt super tof om zo alles bij te houden per jaar. Ik ben dat ook zeker van plan!

Reply
Tamara

Die hexa’s zijn zo leuk! Ik heb hier een zestal foto’s hangen van de zwangerschapsshoot en newborn. Verder heb ik ook kadertjes met onze huwelijksuitnodiging, bedankingskaartje en het geboortekaartje van Remus. Dat vind ik ook echt heel leuk en kan ik blijven naar kijken.

Reply
SAS

Ik zag ze inderdaad wel eens op de achtergrond hangen tijdens foto’s en was er al benieuwd naar… Je leuk he dat soort dingetjes in huis. Ik heb op onze koelkast zoveel herinneringen hangen.

Reply
Irene

Ik heb 1 rekje waar foto’s aan hangen en die wissel ik regelmatig om. Voor de rest zwerft er nog ergens een lijstje rond met een foto van mij en mijn vriendinnen en eentje met een foto van het petekindje van mijn vriend. Voor de rest geen persoonlijke foto’s in ons huis, ook al heb ik er wel genoeg.
Die hexagons zijn wel echt super tof! Toch wat specialer en decoratiever dan een gewoon lijstje hé 🙂

Reply
Els

Echt heel mooi! De hexagon vorm is echt top! Hier in huis hangt een foto van 180 cm breed met een foto van een strand uit Noorwegen. Op dit strand ben ik ten huwelijk gevraagd en daarna deze foto gemaakt. Wel zonder mensen, zo groot hoef ik niet in de woonkamer te hangen.

Reply
SAS

Oh dat lijkt me prachtig, zo’n prachtige foto met dierbare herinnering. Ik ben nu eigenlijk wel erg benieuwd naar de foto… Wij hebben ook weinig foto’s van onszelf hangen; een aantal op de koelkast maar dat is samen met Noa. En alleen Noa hangt op 2 canvassen in de woonkamer (zonder ons ook) en natuurlijk dan deze gang. Wij hebben meer foto’s in onze slaapkamer staan; ook hangen daar groot onze trouwfoto’s.

Reply
Nicky

Ik heb ook niet zo heel veel foto’s in huis. Er staan er een paar in de kast maar dat zijn toch voor het merendeel overleden familieleden. Tja.. Ik herken wel een beetje dat je alles vast wil houden, want het gaat inderdaad zo hard. Ik had dat ook wel dus ik had vroeger wel meer foto’s in huis. Maar ja, je kunt niet 28 jaar aan foto’s van je kind in de gang hangen 🙂 Gelukkig blijven de herinneringen ook zo wel en heb ik alle foto’s in mijn digitale archief. Zoals je weet maak ik elk jaar een filmpje van de leukste foto’s en filmpjes en die kijk ik echt heel vaak. Zo leuk!

Reply
SAS

Super leuk idee om van de leukste foto’s een filmpje te maken. Gebruik je hier een speciaal programma voor…?

Reply
Simone

Gek om als fotograaf te zeggen dat het bij ons er nog aan schort haha. Maar we zijn wel begonnen met een wand in de gang ook met hexagons. Die wil ik wel nog graag verder uitbreiden. Maar ik maak denk meer écht leuke foto’s als ik aan het werk ben, dan van ons… Oeps!

Reply
SAS

Ben erg benieuwd naar je foto’s in de gang en met welke je ze gaat uitbreiden. Hoop ze ook ooit nog eens in het echhie te zien, zowel je foto’s als jullie mooie huisje! #coronaisstom

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *