Internationale Caps Lock Day | Random dingen waar ik blij van werd

Hello. Vandaag is het blijkbaar internationale CAPS LOCK day. Blijkbaar omdat er in elke taal wel Caps Lock wordt gebruikt en het overal hetzelfde betekend. Maar ook omdat er vaak wordt geschreven in Caps Lock en dit schreeuwerig over komt. Daar hebben ze dus een dag voor uit gekozen dat je schreeuwerig mag zijn. Ach waarom ook eigenlijk niet?

Internationale Caps Lock Day | Random dingen waar ik blij van werd

Ik ga deze dag heel ergens anders voor gebruiken. Niet om te schreeuwen maar om te delen in CAPS LOCK waar ik blij van ben geworden de afgelopen tijd. Want de leuke dingen mogen natuurlijk wel met hoofdletters geschreven worden 😉

DAT EEN TIJDJE GELEDEN MIJN LEUKE BLOGBABBEL BIJ TAMARA ONLINE KWAM. Klik hier over het gehele artikel. Ik werd er blij van dat ik dit uitgebreide interview kon maken en hij is super leuk geworden.

DAT IK HEEL WAT LEUKE EMAILTJES KREEG IN M’N INBOX. Ik kreeg heel wat toffe mailtjes in mijn inbox. Zowel voor leuke samenwerkingen die eraan komen, als vriendinnen, als andere mailtjes privé. Super leuk maar maakt wel dat mijn inbox geheel volloopt. Ik wel dingen lees maar achter loop met reageren. Het is een beetje druk geweest waardoor ik dat heb verwaarloosd. Binnenkort dus maar eens flink de bezem erdoorheen halen.

DAT WE EINDELIJK WEER WAT NACHTEN KONDEN DOORSLAPEN. HALLELUJA. Ook in hoofdletters hoor. Ik vond het de afgelopen weken erg pittig, het onregelmatige slapen van meneer. Gelukkig zitten er nu weer wat goede nachten tussen waardoor ik me zeker wat meer opgeladen voel. Alle beetjes helpen echt!

GOOD HAIR DAYS. Sowieso fijn als mijn haar geen eigen leven lijd, want soms nog wel eens het geval is. Vaak heb ik mijn haar piek bello net… voordat ik onder de douche stap. Toch had ik een aantal dagen dat m’n haar er prima uit zag en ik blij ermee was. Probeer ook telkens met mijn lange lokken (moet eigenlijk echt een keertje naar de kapper – maar haat daaraan) iets anders te maken. Een halve knot, lang haar, staart, opgestoken of met een grote knot boven op.

HET FEIT DAT IK VANAF VANDAAG EEN XXL WEEKEND HEB is zeker een puntje om blij van te worden. Ik moet pas Dinsdag middag weer werken. Dat maakt dat ik eventjes lekker kan bijtanken van een heftig weekje vorige week en deze week een extra drukke werkweek met hele dagen door de herfstvakantie. Samen met Noa ga ik deze niets-geplande-dagen wel doorkomen.

BEZIG ZIJN VOOR DE GOEDE SINT. Het is nog even tot December maar met mijn ouders zijn we al bezig met onze verlanglijstjes. Super leuk, aangezien er ook zeker wat bestellingen van Alie bij komen. Ook een DIY ideetje voor Noa en nog wat andere leuke dingen. Ook voor Noa heb ik al heel wat cadeautjes staan die ik afgelopen weken toevallig tegen kwam. Ben erg benieuwd hoe hij zijn 2de Sint gaat ervaren, aangezien meneer de eerste keer pas 5 maanden was.

Sinterklaas 2019

HET LEUKE CONTACT DIE IK HEB VIA INSTAGRAM. Zo leuk hoeveel prive gesprekken ik daar heb op mijn stories. Ik koos ervoor om minder te posten op m’n feed, maar wel bezig te blijven op m’n stories. Juist deze persoonlijke gesprekken maken het veel leuker. Je kan me hier volgen #schaamtelozezelfpromotie

DAT IK WEER EENS EEN DATE HAD MET VRIENDINNEN. Altijd fijn in deze gekke tijden om mensen ‘ live’ te zien. Zo had ik een tijdje terug een heerlijke Bagel date en zag ook mijn collega’s met etentjes weer buiten werk om. Super gezellig en leuk en toch eventjes anders dan video bellen, hoewel dat ook erg fijn blijft om te doen.

WERKEN AAN MIJN BLOG. Ik nam wat meer de tijd voor mijn blog, zowel voor als achter de schermen. Ik nam weer eens een nieuw lettertype en begon weer wat concepten uit te schrijven. Ook bijlezen bij jullie was weer een feestje.

IK MAAKTE NOA ZIJN BABYBOEKEN AF #mijlpaal Het baby-zijn is er nu echt wel af. De boeken lagen nog om bijgewerkt te worden en afgelopen week bestelde ik alle nodige foto’s. Toen meneer op bed lag heb ik alle boeken ingeplakt. Wel een dingetje hoor, zo dat kleine hummeltje bekijken. #waarblijftdetijd Gelukkig heb ik nog een invul boek tot 4 jaar dus ik kan nog even vooruit 😉

Waar werden jullie CAPS LOCK blij van de laatste tijd?

About the Author

19 Comments

zwartraafje

Wat een heerlijke lijst. Die zaken verdienen het inderdaad helemaal om in hoofdletters gedrukt te staan. Zo leuk dat je nog eens met vriendinnen kon afspreken. Zelf heb ik de voorbije twee weken enkele diy-projectjes gemaakt en die zijn allemaal gelukt zoals ik ze voor me zag. Daar kan ik echt blij van worden. Ik ga ze na kerst op mijn blog delen. Nog even wachten, maar het kan niet anders vermits ze voor mijn kerstswap-lootje zijn en ik de verrassing voor haar niet wil verpesten.

Reply
Sofie

Ik wist niet dat er zo’n dag bestond 🙂 Waar ik de neiging toe heb, is dat ik nogal snel uitroeptekens zet achter mijn zinnen en dat staat ook gelijk aan roepen 😀 En dat terwijl ik IRL heel zacht overkom en een stille stem heb.

Reply
Nicky

Lekker, zeg! Een lang weekend én Noa die beter slaapt! Kun je lekker bijtanken! Ik ben blij met alle dames vanuit het revalidatiecentrum die mijn verkering weer op de been helpen. Hij heeft zelfs alweer een klein stukje GEFIETST! 🙂

Reply
Zo simpel is dan geluk

Wat kan dat fijn zijn hè om weer even vriendinnen te zien. Leuk trouwens dat je het zo goed volhoudt om Noa zijn leventje vast te leggen. Is toch vaak is waar je mee begint, maar wat verslonst.

Reply
SAS

Ja één of andere manier vind ik dit ook zo leuk om te doen en ben er echt consequent in. Nu nog alleen maandelijks een foto maar oh zo leuk om te doen! Wil er zeker weer een boek van maken na 12 maanden/24 maanden.

Reply
Tamara

Wat leuk dat je me vernoemt! <3 Ik vond het ook erg fijn om je te interviewen! En onze Instagramonderonsjes vind ik ook altijd gezellig! Geniet van je XXL weekend, die komt er bij mij volgende week aan.

Caps Lock blij: Onze kijkmarathon van Harry Potter en toch ook wel onze zonnepanelen (EN het vooruitzicht om nu eindelijk een droogkast te kunnen aanschaffen omwille van de zonnepanelen, ervoor vond ik dat altijd teveel verbruikend, maar ik miste het wel 😛 )

Reply
SAS

Jaaa een droger is zo fijn. Wij weer aangeschaft toen we Noa kregen. Nog steeds super blij mee. En ik vind het Instagram contact ook zeker gezellig <3

Reply
Johanne

Jaaa, zo fijn dat je eindelijk weer een beetje kunt slapen ’s nachts. Man, wat is dat zwaar soms he? En wat kun je ongelooflijk opknappen van een paar goede nachten. Fijn lijstje weer! X

Reply
Morgaine

Heb je even?

PAESENS-MODDERGAT FIETSEN EN WANDELEN FOTOGRAFEREN
MIJN DOCHTER EVEN ZIEN, ZONDER KLEINZOON, WAS EEN SUPER GEZELLIGE AVOND
VOLGENDE WEEK MIJN KLEINZOON MET DOCHTER ZIEN (ALVAST VOORUIT)
PICASSO, LEKKER AANHANKELIJK TOT HET VERVELENDE TOE.
MIJN NIEUWE HANGER, LABRADORIET

Jee, voelt toch raar hoor zo, hahahaha maar bij deze, een aantal dan 😉
Oh… Charmed staat op videoland, lol… ja ben gestart aan afl. 1… hahaha
X

Reply
Marloes

Oeh, heerlijk zo’n lang weekend! Ik word blij als mijn kat mij eens niet om half zes wakker miauwt. Vandaag kon ik slapen tot half negen en dat was al heel wat, haha. Ook ben ik blij dat een kort kapsel mij goed staat, want het duurt nog wel even voor ik weer lange haren heb.

Reply
SAS

Kan me voorstellen dat het fijn is als je een beetje kan uitslapen 😉 Gelukkig is Noa dat ook, scheelt een hoop 😉 En je kapsel staat je zeker tof!

Reply
Audrey

Geniet van je superlange weekend! Ik word blij als een van de hondjes lekker op mijn schoot ligt te slapen (mits mijn blaas niet vol is, haha)

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *