10 dingen die mij op dit moment gelukkig maken

Juist omdat ik de laatste weken niet zo lekker in mijn vel zit, leek het me fijn even wat dingen te delen waar ik juist ontzettend gelukkig van ben geworden de afgelopen weken.

Met ons gaat het allemaal goed (naar alle omstandigheden)
Ik ben erg dankbaar dat het met mij & mijn dierbare goed gaat. Juist in deze rare periode is het extra fijn om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent, groot & klein. vandaar ook dit artikel.

Ik vierde mijn eerste Moederdag
Dat was toch wel heel bijzonder, zo’n eerste Moederdag. Ik heb er dan ook flink van genoten.
Lees hier mijn gehele verslag van deze dag.

10 dingen die mij gelukkig maken

Het fijne slipper & zonder-jas weertje
Wat een gek weer he, de laatste weken. Zo is het ontzettend zonnig en zo kan je bijna een sjaal weer om. Toch heb ik extra genoten van het fijn kunnen wandelen zonder jas en met slippers aan. Ik kijk zeker uit naar de komende periode, hoewel het uiteraard anders gaat zijn dan normaal.

Weer ritme weer kunnen oppakken (privé & op werk) / Nieuwe kansen
Hoewel ik er een beetje tegen op zag is het fijn dat we op werk weer en beetje een ritme krijgen. Ook privé wordt alles weer wat meer normaal. Gewone werkuren en Noa naar de kinderopvang (wat de eerste dag ontzettend goed ging gelukkig na al die weken) of oppas. op mijn werk hebben we nog steeds weinig kids maar het worden er gelukkig steeds meer. Het is vreemd op een andere manier te werken maar dat we aan het werk zijn ben ik tenslotte al dankbaar voor.

Daarbij zijn er ook allerlei ontwikkelingen op werk waar ik nu nog niet teveel over kan zeggen. Positief is het wel en ben erg benieuwd hoe alles zich gaat ontvouwen. Zodra ik meer kan vertellen schrijf ik er zeker een blog over.

De (nieuwste) CD’S van Westlife en P!NK
Nog steeds ben ik zo ontzettend blij met deze nieuwe muziek van mijn 2 favoriete artiesten. Ze staan dan ook vaak op tijdens het bloggen (staat nu ook aan) of heerlijk in de auto als ik naar en van werk rij.

Het omboeken van onze vakantie
We zouden eind Juni op vakantie gaan naar Centerparcs, onze eerste vakantie als gezinnetje. Helaas gaat deze niet door, aangezien we richting België zouden gaan en we ons er niet prettig bij voelen. Hij is dus verzet naar Juni 2021, een leuk vooruitzicht dat dan weer wel!

Knutselen aan leuke DIY
Ik knutselde weer wat leuke dingen, zowel op werk als thuis. ik maakte een koord voor Noa zijn buggyboekje en ik maakte eindelijk de geboortekist af. Deze komt binnenkort op mijn blog te staan <3 Zo ontzettend blij met zo’n mooie kist voor als zijn eerste spulletjes (die niet in het geboortebord zitten)

Alle leuke items die binnenkomen van samenwerkingen & samenwerkingsmailtjes
Zo leuk, al die leuke samenwerkingen die al zijn geweest en nog komen gaan. Ik werd er de afgelopen dagen echt blij van. Pakketjes met spulletjes die ik kocht voor shoptegoed; zowel voor onszelf als Noa. Zo heb ik nu een hele fijne nieuwe joggingbroek, wat leuke cadeaus voor Noa zijn verjaardag en een prachtige print in de keuken staan (waar zelfs een lichtje inzit) Tevens kreeg ik heel wat leuke aanvragen; doorlopende samenwerkingen, iets met thee (ik bedoel hóe leuk!) en een samenwerking met een super leuk webshopje waar ik de naamsticker van Noa zijn kamer van heb. Stay tuned de aankomende tijd voor wat leuke, passende samenwerkingen & leuke tips daardoor.

Voorbereidingen Noa zijn 1ste verjaardag
Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor zijn eerste verjaardag. Hoe we alles gaan vormgeven weet ik nog niet; aangezien ik nog niet iedereen tegelijk wil laten komen in deze situatie. Juist in shiften en niet teveel mensen, we vieren het dus alsnog klein. Wel heb ik al een aantal cadeaus klaar staan; heb ik tafelkleden en spullen gekocht voor dé taart. Ik heb ook een proefversie (letterlijk & figuurlijk) op Moederdag gemaakt. Ook is de versiering binnen en wat decoratie. Super leuk! ben benieuwd hoe Noa het gaat ervaren.

De afgelopen tijd doet hij steeds vaker zijn beide handjes in de lucht en roepen we Hiederdepiep hoera. Waarbij we een grote lach krijgen. Ben dus erg benieuwd hoe hij het gaat vinden op zijn verjaardag. Wordt wel een dingetje hoor zeg; zo’n eerste verjaardag.

Mijn lieve vriendinnetjes
Hoewel ik ze niet kan zien in deze tijden is het zo fijn contact met ze te houden. We appen vaak, doen aan melig video bellen en ik krijg kaartjes via de post. Zo lief en leuk! Kan niet wachten weer heerlijk met ze te zitten op een terrasje bij de Bagels & Beans… Daarnaast komen (op gepaste afstand) een aantal vriendinnen langs. Yay for that.

Reading flow
Ik heb hem eindelijk te pakken en (her)lees weer heel wat pockets. Heerlijk om even met mijn neus in een boek te duiken en te ontspanning inclusief een theetje. Voor de theetjes uit mijn nieuwe waterkoker, die jullie gaan zien in mijn Mei maandoverzicht.

Wat waren de dingen waar jij extra gelukkig van werd?

Artikel idee

About the Author

25 Comments

Amber / Ambers Things

Dit is echt een ontzettend leuk lijstje! Wat word ik blij van het feit dat er ook veel kleine geluksmomenten opstaan! Goed bezig!

Reply
zwartraafje

Wanneer je je niet 100% voelt helpt het vaak nog meer om op geluksmomenten te focussen hé. Ik ben heel blij voor jou dat je een mooie lijst kon samenstellen met allerlei zaken die jou blij maken. Zelf heb ik ook een leuke samenwerking in het vooruitzicht. Ik probeer dat niet te vaak te doen maar deze leek me wel heel leuk. Hopelijk kan ik het binnenkort op mijn blog tonen.

Reply
Louise

Wat fijn die mooie momentjes op een rij 🙂 En er zijn alweer wat mooie warme dagen bezig (and still going on 😉 )

Reply
sammie

Fijne momentjes allemaal! Goed dat jullie de vakantie konden omboeken, ik zou nu ook niet graag op vakantie willen gaan. Het is toch allemaal zo anders nu en minder gezellig ook op anderhalve meter. Hopelijk volgend jaar weer een normale wereld 🙂

Reply
SAS

Precies dat dus erg fijn dat het om te boeken was. We kijken wel of we in September een mini vakantie houden (in eigen land)

Reply
Heidi

Je hebt toch fijne momentjes nog gehad.
Is altijd zo fijn de eerste moederdag, vooral de zelf gemaakte geschenkjes dat ze dan maken.

Reply
Annouska

Oh wat gaat de tijd snel he. Levi is bijna 9 maanden en ik ben stiekem ookal ideetjes aan het opdoen. Maar dat is omdat ik het feestje tegelijk vier met die van Tygo die een maandje later 3 wordt. Mits de regels weer strenger worden.

Ik ben erg benieuwd hoe het feestje wordt van Noa =)

Reply
Romy

Heel bijzonder, die eerste Moederdag! En wat fijn dat het gewone leven ook voor jullie weer een beetje begint en dat het, ook voor Noa, goed bevalt. Jammer van jullie vakantie, maar gelukkig is het ook een leuk vooruitzicht om volgend jaar samen (zonder coronagedoe) naar België te kunnen gaan. Ons tripje Londen ging helaas ook niet door, maar ik heb goede hoop dat het er dit najaar of volgend jaar alsnog van komt. Dan maken we er dit jaar gewoon een leuk weekje Texel of zoiets van 🙂

Reply
SAS

Jammer zijn die dingen maar is helaas niet anders. Volgend jaar weer nieuwe kansen 😉
Wij gaan kijken of we eventueel weggaan in September mocht alles weer een beetje kunnen.

Reply
Lilian Visser

Leuk om te lezen, er is altijd wel wat leuks te vinden 🙂

Wij gingen vandaag naar de kledingwinkel om bestelde kleren voor mij op te halen en toen was het zo rustig dat man en dochter tóch maar binnen kwamen en toen hebben we gewoon ouderwets gewinkeld. Dat is toch ook wel weer fijn 🙂 En we verheugen ons er heel erg op dat de terrassen weer vol zitten. Niet dat ìk er hoef te zitten, maar het werkt zo sfeerverhogend in een dorpcentrum.

Reply
Nicky

Dat zijn mooie dingen! Goed om even bij stil te staan. Ik geniet vooral van mijn balkon nu. Lekker met een boek in de zon. En het strand. Daar word ik ook nog steeds heel blij van!

Reply
Me

Hoi, leuke blog heb je! Ik lees het graag mee, ik ben een moeder van een kindje van 1 maand!
Ik ben benieuwd hoe je je foto’s zo gaat editen dat gezichten niet zichtbaar zijn, welke applicatie gebruik je? Ik zou het zelf ook willen doen voor openbare foto’s! Groet, Me

Reply
SAS

Ik maak de foto’s creatief waardoor zijn hoofd er niet op staat. Op mijn Instagram zet ik er ook wel eens een blauw hartje overheen (hartje van Instagram) maar de meeste foto’s is vanaf zijn achterkant of zijn gezicht niet zichtbaar. Oefening baart kunst 😉 En gefeliciteerd met je wondertje!

Reply
Jessica

Leuk om te lezen weer. Ik ben heel benieuwd naar het geboortekistje en hoe je dat hebt ontworpen. Lijkt mij zeker iets om te maken voor onze kleine straks, maar ook voor later om terug te kijken.
Lezen hoop ik weer een beetje in te komen. Momenteel is de leesflow even verdwenen.

Reply
Johanne

Fijn he, om even stil te staan bij de dingen die je hebt en dingen die gewoon goed gaan. Da’s in deze tijden soms zo lastig om te onthouden.

Reply
Tamara

Wat fijn dat je je reis kon omboeken en hoewel het nog even is, is het wel een mooi vooruitzicht! Ik werd extra gelukkig van wandelingen en eigenlijk ook wel mijn loopsessies volhouden.

Reply
SAS

Ja het was super fijn dat het om-geboekt kon worden, toch nog een fijn vooruitzicht voor 2021 🙂

Reply
Nathalie

Wat een leuk lijstje! Ik ben dankbaar voor alle gezelligheid met mijn ouders en broer hier thuis. Ik vind het ook erg fijn dat ik nu meer tijd heb voor ukelele spelen, yoga en het plannen van mijn tussenjaar. Veel geplande dingen kunnen nog niet met zekerheid doorgaan, maar er komen hierdoor ook creatieve oplossingen naar boven!

Reply
Marloes

Wat een fijne lijst! Ik ben vooral benieuwd naar de ontwikkelingen waar je nu nog niets over mag zeggen en naar onder andere je samenwerkingen (vooral naar die met thee, haha). Ik zit momenteel ook lekker in een leesflow en lees elke dag zo’n twee uur. Er zijn nog zoveel boeken die mij leuk lijken om te lezen, maar om die te kunnen lezen, moet ik wel goed blijven lezen (volg je me nog?). Verder geniet ik ervan als de zon lekker schijnt. Ik mag momenteel niet in de zon, maar ook ik word vrolijker van het mooie weer, in plaats van een regenachtige dag.

Reply
Ilona Wielinga

Wat een heerlijk lijstje. En inderdaad, wel een lekker vooruitzicht van de vakantie. Ik ben dankbaar voor de heerlijke wandelingen met onze hond, mijn lieve vriendin die me onwijs steunt en alle creatieve inspiratie die ik momenteel heb.

Reply
Morgaine

Altijd goed om even stil te staan bij de mooie dingen in het leven, en dankbaar te zijn, elke dag opnieuw!

Waar ben ik dankbaar voor en blij mee? De knuffelmomentjes van Liefste en mijzelf, Picasso, die ons een lach geeft op zijn tijd, soms ook zwaar irritant kan zijn, hahaha maar dan juist 😉

Toch de paar roadtrips die we konden maken, al was het alleen iets ophalen of amper contact met elkaar, toch even buurten, mijn haakwerken, heerlijk, de zon inderdaad, ook op de koudere dagen, voel dan maar hoe de zon alsnog prikt, ook al staat de Noordenwind lekker.

Eten, drinken, boodschappen, elke dag opnieuw dankbaar dat het er is! En dat ik kan koken, hahahaha ook wel belangrijk, dat iemand in huis dat kan. De tuin, liefste die juist weer kan klussen. Simpelweg, de tv… de foon.. what’s app om in contact te blijven met mijn dochter en kleinzoon… dat dus. 😉

X

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *