Waar ik afgelopen week van genoot #offline

Op Instagram gaf ik het al aan, net als in dit artikel. Ik besloot afgelopen week even wat meer offline te gaan. Ik wilde graag mijn focus even verleggen en merkte dat ik hierdoor wat lekkerder in mijn vel kwam te zitten. Wat ik offline allemaal heb gedaan? Ik neem je er graag in mee: een foto artikel van heerlijke geniet momentjes van de afgelopen week ✨

Sporten

Als Noa op bed lag nam ik wat meer tijd om te gaan sporten. Heerlijk om thuis te kunnen Ringfitten. je hoeft nergens heen, ik heb alle benodigdheden bij de hand & ben bezweet & voldaan als ik klaar ben. Het is op een leuke manier sporten.

Spel Nintendo Switch: Ringfit Adventure

Quality time met noa

Ik probeer wat meer te genieten van de tijd die me is gegeven samen met Noa. Ik werk wat meer thuis, heb andere werkuren per week waardoor ik heerlijk met onze kleine man thuis kan keuvelen. Boekjes lezen, zingen, spelen, wandelen, knuffelen… Hij is lekker in zijn eigen omgeving wat ook voor een stukje rust zorgt. Wel heeft hij nu vaak last van onrustige nachten, waar we erg aan moeten wennen aangezien hij normaal doorsliep.

Het is al een hele man geworden met een eigen willetje. Hij zet een keel op als hem iets niet zint, kruipt gelijk naar z’n boekjes mand en gaat zelf boekjes lezen. Hij gaat steeds meer omhoog zitten, waardoor het meer op kruipen dan tijgeren gaat lijken… En zijn ontwikkeling neemt een sprongetje. Was het eerst alleen de boekjes doorbladeren/omslaan van de bladzijdes. Is het nu voelen aan de voelboekjes en even van de ene naar de andere pagina kijken. Het is mooi te zien hoe er elke dag wel kleine dingetjes veranderen. Fijn om dus, door deze periode wat meer thuis te zijn en te genieten van de minuutjes samen.

De avonden…

De avonden zijn even passen en meten. M. is bezig in het nieuwe huis van mijn schoonfamilie, waardoor ik wat meer tijd ’s avonds alleen thuis ben met Noa. Wel even wennen, aangezien we normaal altijd ’s avonds met z’n 2e thuis zijn. Het eten is dan ook altijd even passen en meten. De ene keer eet hij gewoon mee, de andere keer heeft hij een potje Olvarit en eet hij zit samen als ik aan het eten ben.

Werkweken @ work & thuis

Zoals ik al zei is het erg wennen aan mijn nieuwe werkrooster die per week verschil. Zo werk ik soms de ochtenden, dan de avonden en nu ook 1 dag per week thuis. Heel bizar om zo je werkweken in te vullen en thuis werken ben ik helemaal niet gewend. We krijgen nu steeds meer online cursussen aangeboden; die ik dus nu thuis tussen de slaapjes van Noa door kan doen. Mijn administratie is geheel up te date en ik neem voor de locatie soms ook wat andere taken op me. Daarbij heb ik al heel wat leuke activiteiten klaar liggen & bedacht voor als alles weer het ‘normale’ ritme gaat krijgen.

(Tweedehands gratis) & nieuwe kleding voor noa

Onderstaande kleding kon ik via Facebook gratis ophalen in een naastgelegen dorp. Echt super leuke kleding voor Noa, waar hij nog even in moet groeien. Ik haalde het op en was echt blij verrast, ook door de kwaliteit er nog van. Vooral het vossen shirt en de groene met bosdieren erop vind ik echt super leuk!

Ook verschoof meneer weer een maat qua kleding en zit de zomer er natuurlijk aan te komen! Een hoop zomerjasjes, t-shirts en korte broekjes gescoord. Erg blij mee en voorlopig heeft onze kleine man genoeg kleding. Ik werd er helemaal blij van om alles te wassen en zijn nieuwe garderobe aan te trekken.

Kleding van Zeeman & HEMA

DIY geboortekist bezig

Binnenkort ga ik weer aan de slag met een nieuw DIY projectje voor Noa: een geboortekist! Ik wilde er eentje aanschaffen maar vond ze maar duur of niet mooi. Ik kwam deze onderstaande kist tegen die ik binnenkort ga bestellen #nospon Daarbij heb ik al dingen geregeld voor erop: ik wil namelijk de muursticker die we hebben met zijn naam op de deksel en voorkant hebben (met op de deksel nog zijn geboorte datum) De stickers zijn al besteld, nu de doos nog en dan kan ik lekker gaan freubelen.

Kist via Lobbes.nl

Ook was ik extra bezig met wat ideeën voor Noa zijn eerste verjaardag. Het duurt nog even, maar ik wilde alvast wat dingen uitwerken hiervoor. Ik wil zelf zijn taart gaan maken (een drip cake) en wil nog wat kleine spulletjes aanschaffen. Ik ben erg benieuwd hoe we het gaan vieren, aangezien ik ervan uit ga dat door het corona virus het een andere verjaardag wordt dan die we in eerste instantie in gedachte hadden.

Leuk contact met vriendinnen

Het was erg fijn afgelopen week wat meer vriendinnen te spreken. Er stonden afgelopen weken heel wat dates die in het water vielen. Ik miste mijn vriendinnen zeker wel dus video belde ik er met een aantal en kreeg ik wat lieve kaarten opgestuurd. Toch even wat ander contact dan alleen over de app.

Wandelen

Het mooie weer is jullie vast ook niet ontgaan. Ik kon vorige week dus gewoon zonder jas naar buiten, een feestje op zich! Het was heerlijk om eventjes in de buurt met Noa te wandelen. En super fijn te zien dat iedereen zich aan de maatregelen houdt en afstand houdt, ook in parken e.d. Ik heb een super fijne wandeling gemaakt: genoten van de zon op mijn neus en de wind in mijn haren. Ik ben zo blij met de mooie natuur hier in ons dorpje.

Wat doe jij graag als je offline bent?

20 reacties op “Waar ik afgelopen week van genoot #offline

 1. Gelukkig nog steeds heel wat fijne momenten bij elkaar én met elkaar. Noa lijkt echt zo groot al op die foto. Ik vermoed dat het deels komt door hoe hij al zo mooi rechtop zit en zelf met die boekjes bezig is. Die houten koffer ziet er wel heel fijn uit. Daar kan je verschillende richtingen mee uit gaan. Ik ben alvast benieuwd naar het eindresultaat.

 2. Het is echt heerlijk om af en toe even meer offline te zijn he! Ik merk dat ik soms helemaal aan m’n telefoon vastgeplakt zit en hem bewust wegleggen en lekker een boek lezen of genieten van een wandeling is dan echt zo fijn. Wat een fijne dingen waar jij mee bezig was deze week! Ben heel benieuwd naar dat Ringfit, heb er nog nooit van gehoord maar ga het eens opzoeken.

 3. Dat zijn een hoop leuke dingen. Offline vind ik het heerlijk om te fotograferen. Ook als het geen mensen zijn 😉 . Ook heb ik al heel wat uurtjes met Sims kunnen vermaken. Lekker wandelen met lieve Budgie. En ja er moet ook nog gewerkt worden natuurlijk!

 4. Hé, dat klinkt allemaal heerlijk zen. Wat gaat het hard met Noa, zeg! Zo leuk om te zien hoe hij groeit! Mijn dochter dus gaat verhuizen (ze woont nu samen in de flat van haar vriend) naar een heuse eengezinswoning. Ik ben nu vooral bezig haar fotoalbums (veeeeeel) na te lopen. Losgeraakte foto’s vastplakken, gescheurde bladzijden repareren en de laatste foto’s van vóór de digitale camera inplakken. Ik ga ook een doos versieren waar ze allemaal in kunnen :-). Die kan straks bij haar op zolder. Erg leuk om te doen.

 5. Fijn hé om zo af en toe eens wat vaker offline te zijn. Dan heb je net extra tijd om van die kleine dingen te genieten. Lijkt me zo bijzonder om telkens nieuwe dingetjes te ontdekken die je kindje doet 🙂 En mega leuk dat je die kleertjes gratis kon ophalen! Ik heb me gisteren ook wat laten gaan met tweedehandsjes via Vinted 😀 Er ging ineens een hele wereld voor me open, haha.

  1. Haha dat kan ik me voorstellen. En ze hebben ZOVEEL leuks kan ik je vertellen 😉 Ik moest af & toe even de handrem erop haha.
   Ben erg benieuwd naar je aankoopjes..

 6. Wat een mooie kleertjes zeg, en dan nog gratis! Ze groeien snel hé. 🙂
  Als ik offline ben, hou ik vooral van een goed boek of een gezelschapsspelletje, liefst met een koffie en een appeltaartje als het even kan.

 7. Offline tijd is zo belangrijk. Daar ik fulltime werk in deze tijden is een vrije dag heel erg welgekomen. Een heel tof idee die geboortekist trouwens. Heel veel plezier er mee!

 8. hahahaha, jouw vraag, het antwoord vind je op mijn eigen blog vandaag 😉 Het zal je niet verbazen in elk geval, en zet naar ook nog Netflix bij sinds gisteren weer even 😀

  Heerlijk dat je meer tijd hebt met Noa zo, want echt Sas, de tijd komt niet meer terug en het gaat zo super super snel, dus geniet er maar even van dat je meer verplicht thuis bent nu! Overigens groot respect voor iedereen die thuis werkt nu, want ik weet gewoon, dat ik daar heel slecht in zou zijn. 😉

  X

  1. Ik geniet ook zeker van deze extra tijd die me is gegeven <3
   Zeker respect voor een ieder die zijn steentje bijdraagt. Het is echt ontzettend gek om nog steeds aan het werk te zijn (beide) terwijl de wereld lijkt stil te staan…

 9. Wat een fijne dingen allemaal en een mooie lijst met allemaal leuke dingen om te doen! Heel erg schattig, al die nieuwe kleertjes voor Noa! En wat een tof idee, zo’n geboortekist. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.
  Geniet lekker van je offline tijd en van de quality time met Noa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *