Currently #29

Even weer een nieuwe Currently. Aangezien ik deze lijstjes altijd echt een feestje vind om te maken. Waarmee was ik de afgelopen weken bezig, wat las ik en waar werd ik extra blij van?

Reading • Ik heb het boek Winterverleiding van Nora uitgelezen van de week en ben dus in een nieuwe van haar begonnen. Eventjes weer iets anders dan zo’n ijzingwekkende thriller.

Currently
Voor eens en voor altijd / Bookseat / Mok: Blond Amsterdam (gepersonaliseerd)

Waar gaat het boek over?

Kasey Wyatt is een bekende antropologe en ze geniet met volle teugen van haar werk. Als de wereldberoemde schrijver Jordan Taylor haar vraagt of ze hem voor zijn nieuwe boek wil helpen bij het onderzoek naar een indianenstam twijfelt ze eerst. Maar ze kan de verleiding niet weerstaan en stemt toe. Wanneer Kasey aankomt op zijn indrukwekkende landgoed in Palm Springs staat haar een onaangename verrassing te wachten: Jordans moeder is achterdochtig over Kaseys motieven en zijn verlegen nichtje doet alles om haar te mijden. Jordan zelf verbergt zijn gevoelens achter een ijzig beleefd masker. Kasey, met haar levenslustige vrolijkheid, is als een steen die in een stille vijver wordt gegooid, en Jordan ontdekt tot zijn eigen verbijstering dat hij zich nog nooit zo tot iemand aangetrokken heeft gevoeld… Kunnen deze twee zo verschillende mensen elkaar vinden?

Watching • Mijn antwoorden op deze vraag is altijd maar saai, aangezien ik veel hetzelfde (en) herhalingen kijk haha. Ik geniet de afgelopen weken erg van de herhalingen van CSI, heb een aantal afleveringen van Castle & Rules of Engagement herbekeken en heb nog om te kijken: nieuwe afleveringen van S.W.A.T. en Elementary zond s5 uit! Genoeg leuks nog dus om te kijken… Echter heb ik de laatste tijd meer met mijn neus achter mijn blog en in een boek gezeten dat series gekeken..

Drinking/eating • Ik drink de laatste tijd vaak uit mijn nieuwe mok: een Blond Amsterdam mok gepersonaliseerd met de volledige naam en geboortedatum van Noa erop. Ik ben er erg blij mee aangezien ik echt wel fan ben van de Blond mokken. Een mooie personal touch dus. De mok is te zien op de bovenste foto naast het boek wat ik aan het lezen ben.

(Home) Made • Ik ben bezig om voor een collega een speenkoord te maken. Daarbij heb ik nog wat andere lopende projectjes om te knutselen. Nu nog even de tijd en de zin ervoor maken. Ook erg blij nog steeds met m’n nieuwe layout.

New • Ik kreeg heel wat leuke dingen binnen vanuit wat toffe samenwerkingen. Zo hangen er nu 3 fijne canvasdoeken in onze woonkamer (met foto’s van Noa), kreeg ik de onderstaande babykleertjes (aangezien meneer té hard groeit #stopdetijd – artikel komt binnenkort nog online) en kwamen er wat pakketjes binnen van Alie. Altijd leuk!

Via Schattigebabykleertjes.nl #spon

Thinking • Dat ik het fijn vind weer wat tijd vrij te maken om te re-chargen. Ik lees vaker en doe fijne dingen om mezelf weer op te laden.

Loving • Bagelen met mijn nicht & even heerlijk bijkletsen * Nieuwe canvassen met foto’s van Noa #spon
* 2 truien voor Noa in de uitverkoop, altijd goed * Eventjes pauze op werk

Not loving • Verkouden zijn. Noa die ziek is. Me in de ochtenden met opstarten best slecht voelen, gelukkig gaat het daarna wel wat beter.

Needing • Energie. Ik voel me sommige dagen, terwijl ik wel goed slaap erg vermoeid. daarbij lukt het sporten oppakken nog niet zo goed als ik zou willen met wat lichamelijke problemen.

Feeling/mood • Ik voel me redelijk goed. Ik merk dat ik nog een beetje naweeën heb (niet te vergelijken met echte weeën, trust me 😉 ) van de maand januari waarin M. en Noa ziek waren. Daardoor kon ik minder mijn rust pakken en ging de zorg voor beide en werken gewoon door. Ik deed veel op de automatische piloot, vandaar dat ik nu weer even wil aarden. Deze maand dus wat meer tijd voor mezelf inplannen. Hoewel dit soms beter gaat dan een andere keer moet ik hier wel erg bewust bij stil staan door m’n drukke agenda.

Looking forward to • Nog steeds naar onze eerste vakantie als gezin, geen idee wanneer we erop uit gaan. Daarbij gaan we binnenkort eens naar een Spa om lekker te ontspannen #spon Ik heb er nu al heel erg veel zin in om samen eventjes te genieten.

Happy about • Het feit dat we afgelopen weekend even quality time hadden en erop uit gingen naar Scheveningen. Ik heb zó genoten om eventjes samen met M. te zijn. We gingen glow golfen, uit eten, maakte fijne wandelingen op de boulevard en aten een lekkere stroopwafel. In mijn maanoverzicht komt een uitgebreider verslag met uiteraard wat foto’s.

Counting down to • Onze verjaardag! Eind deze maand is M. jarig en ik begin Maart. Tussen onze verjaardag in (want schikkeljaar) vieren wij met vrienden & familie onze verjaardag. Tevens ben ik na mijn verjaardag nog lekker 2 daagjes vrij. Ultiem (na)genieten.

Listening to • Nog steeds de nieuwe CD’s van P!NK – Hurts 2B Human en Spectrum van Westlife staan continu op repeat <3 Maar ook ontdekte ik dit onderstaande nummer van Taylor Swift.

» Lees meer over de affiliate links hier

Ontdekte jij laatst nog een fijn nummer?

About the Author

16 Comments

zwartraafje

Zo fijn dat je dit jaar uitgebreid van je verjaardag kan genieten en dat jullie het weer samen kunnen vieren. Ik was ook echt blij voor je toen ik zag dat jullie eens een keertje met jullie tweetjes ergens naartoe konden gaan.

Het boek van Nora Roberts ken ik nog niet maar ze heeft er ook echt zoveel geschreven hé. Er zijn er ongetwijfeld nog heel wat van haar die ik nog niet las. Zelf kijk ik de laatste tijd weer wat vaker tv nu we Netflix hebben. Een heel verschil met vroeger toen ik amper iets zag.

Reply
SAS

Dit is 1 van haar nieuwste boeken die ik kreeg voor kerst. Ik moet zeggen: ik mis er volgend mij maar een stuk of 10 uit haar hele collectie… Hoop die ooit aan te kunnen vullen *truint marktplaats en kringlopen af…

Reply
SAS

Die heb ik inderdaad, zal hem eens opzoeken. Gaat volgens mij over hele oude boekjes. Heb die lijst ook meegegeven aan mijn ouders; als ze dan in kringloopwinkels of boekenmarkten zijn kijken ze ook altijd voor me. Ik zal hem je eens toedoen! Lief!

Nicky

Wat een leuk overzicht. Kan me voorstellen dat je wel toe was aan wat qualitytime met M. in Scheveningen na je taken in de ziekenboeg. Ik zet momenteel de radio harder als Lewis Capaldi voorbij komt. Ik kijk nooit clips dus ik was heel verbaasd toen ik hem laatst zag. Hij is veel jonger dan ik dacht.

Reply
SAS

Ja hij ziet er anders uit dan je verwacht haha. Maar die stem<3 Ik hou wel van zijn muziek. En het was zeker een super fijn uitje samen met M.

Reply
Olga // Daar Was Eens

Altijd als ik boeken van Nora Roberts tegenkom, moet ik aan jou denken. Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, maar ik kijk toch elke keer even op de achterkant van het boek of jij ‘m al niet toevallig eens besproken hebt hier. Zo grappig 🙂

Reply
SAS

Haha wat leuk! Ik heb bijna alles van haar gelezen. Volgens mij mis ik 5 boeken in totaal van haar, de rest heb ik in bezit. Nu heb ik nog 2 nieuwe gekregen voor kerst waar ik binnenkort in ga beginnen. Zin in!

Reply
Sofie

Ik kijk ook vaak herhalingen 😀 Ik kijk niet vaak naar films of series maar als ik kijk, is het vaak naar iets dat ik al zag.

Reply
Ilona Wielinga

Wat een heerlijk lijstje! Wel vervelend van het ziek zijn, veel beterschap gewenst!
Mocht je Netflix hebben kan ik je series als La casa de papel, Sorjonen, Dark of Zone Blanche zeker aanraden, of iets als Lucifer.

Reply
SAS

Sorjonen heb ik bijna af maar ben met de laatste 2 afleveringen gestopt (geen idee waarom) Ik ga het zeker weer oppakken.

Reply
Simone

Yes mijn favo artikel weer op je blog! Ik vind dit altijd zó leuk om te lezen. Maar wel minder leuk om te lezen dat het niet helemaal lekker gaat 🙁 Hopelijk knappen jullie snel op. Ziek zijn is niks.

Reply
SAS

Gelukkig gaat het nu inmiddels een stuk beter! Vind deze posten ook zeker altijd erg leuk om te maken. Zou ze ook leuk vinden op jou blog te lezen, misschien een leuk blog idee? <3

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *