Random blije dingen

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Drukwerknodig

Omdat random blijmakers zo fijn zijn. Omdat je zelf de slingers moet ophangen en moet genieten van de grote en kleine dingen elke dag. Vooral als het soms even wat vaker tegen zit.

♡♡♡

Een dag waarop ik lekker vrij ben. Niets moet, alles kan.
Zo fijn als je weekenden hebt waarin je NIETS hebt gepland. Of plannen die onverwacht worden afgezegd. Heerlijk! Hoewel de weekenden en vrije dagen er nu met een hummeltje anders eruit zien kan ik me zeker wel vermaken. Heerlijk buiten wandelen, lezen, bloggen, series/films kijken en genieten van een mok thee of andere lekkernijen.

Beginnen met een nieuw boek van je favoriete schrijfster
YAY voor nieuwe boeken van je favoriete schrijfster! Ik vroeg er 3 voor kerst & kreeg ze ook alle 3. Happy me! Ik heb het eerste boek van 2020 uit JD ROBB/Nora boek (komt nog een recensie van online) en nu gauw beginnen in de andere 3 pareltjes van Nora. Dat deze de eerste boeken zijn die ik wil gaan lezen weet ik zeker. Kijken hoeveel ik aankomende maanden haal…

Random blije dingen

De glimlach/schaterlachen van Noa
De glimlach van een kind, doet je beseffen dat je leeft. Willeke en Willy Alberti hebben gelijk. Sinds ik Noa heb weet ik dat dit écht zo is. Wat is het leuk om ’s ochtends als je hem uit bed haalt een grote grijs te krijgen. Hij is (bijna *klopt af) altijd blij… Vrolijk en kan ook heel goed schatterlachen. Vooral als je met hem aan het spelen bent en hem in zijn buik kietelt (kietelen kan hij zo niet tegen) Zo mooi om dit te zien en horen.

Nieuwe blogs ontdekken
Zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken, gewoon verder klikken bij leuke artikelen en HOP weer wat nieuwe (of oude hervonden) blogs erbij. Zo handig om gewoon even te neuzen tussen de comments en op wat bloggers te klikken. Ik kan er echt wel blij van worden & krijg er gelijk vernieuwde inspiratie van.

Nieuwe visitekaartjes en gepersonaliseerde dingen
Ik mocht via Drukwerknodig heel wat fijne dingen uitzoeken. Ik koos voor wat toffe spullen voor mijn blog: zoals visitekaartjes. Eerst dacht ik nog wat moet ik ermee? Maar aangezien ik steeds vaker winacties en dingen via mijn blog stuur is het wel zo leuk om een kaartje mee te kunnen sturen. Ik werd er enthousiast over toen ik de toffe visitekaartjes zag bij Liesbet, toch wel ontzettend leuk. Ik ben erg blij met de mooie visitekaartjes die perfect aansluiten bij mijn blog. Ook bestelde ik een velletje sluitzegels met mijn logo erop. Altijd handig om zo ook je enveloppe een professionele look te geven. Er komen zeker in 2020 wat winacties dus stay tuned… (en ontvang ook zo’n leuk visitekaartje van me)

Wat ook niet achter kon blijven, (na een mok met de eerste echo foto en zwangerschapsbekend-making van Noa) was een nieuwe mok. Dit keer met de foto’s in het ziekenhuis; direct na de bevalling. Onze eerste momenten samen ♥ Dit zijn uiteraard erg dierbare foto’s en kan ik elke dag nog blij van worden als ik een kopje thee inschenk. Ergens jammer dat ik ze door bewust bloggen niet kan showen. Elke keer als de mok in de vaatwasser zit ben ik teleurgesteld & elke keer dat ik hem gebruik loopt m’n hart toch een beetje over…

Door bewust bloggen zijn de foto’s op de mok niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) – Boekenlegger eigen foto voetjes Noa ook via Drukwerknodig / Book seat

Je kan er heel wat leuke dingen bestellen: zoals verschillende materialen voor fotoproducten, presentatie middelen, notitieboekjes, agenda’s en heel veel dingen om je huisstijl op te drukken. Daarnaast kan je zelfs nog een boek laten drukken. Neem zeker even een kijkje, ook als je ZZP’er bent staan er echt wel wat toffe dingen bij die ik zeker zou gebruiken en ik ben erg te spreken over de kwaliteit.

Wat leuke dingen scoren bij de kringloop (voor weinig)
Rond struinen in kringlopen is altijd fijn. Met een leuke buit voor weinig terug komen is nóg leuker. Zo kocht ik het onderstaande boekje over inbakeren/baby wrapping. Super handige tips en wat een boel verschillende methodes zijn er. Echter, nu mogen we Noa niet meer inbakeren aangezien meneer draait (*gaap, het afbouwen is wel een dingetje) maar ik heb zeker veel aan dit boek gehad. Daarbij kocht ik nog een andere fijne roman & een klein plastic bekertje met Nijntje erop. Noa is er nu al gek op en drinkt er graag uit.

De ochtenden rustig starten met een mok fijne thee
Zo fijn om rustig op te starten met een mok thee. Noa slaapt altijd redelijk uit (en ik werk ’s middags), waardoor ik de mogelijkheid heb met een fijne mok thee wat artikelen voor mijn blog te maken of juist blogs bij te lezen. Daarbij ruim ik altijd lekker nog op in huis of doe wat andere dingetjes.

Oude foto’s terug kijken
Och, ik kom soms nog wel eens oude foto’s tegen. Zowel van mijzelf, M. vriendinnen als foto’s van Noa toen hij net geboren werd. Man, wat lijkt het allemaal weer lang geleden. Ik kan soms nog best sentimenteel worden van sommige herinneringen op foto’s. Ze zijn zo dierbaar & sla ze dan ook regelmatig de nieuwe foto’s op om ze te kunnen bewaren. Daarbij heb ik nu mapjes gemaakt voor een fotoboek te kunnen maken vanaf het begin tot zijn eerste verjaardag.

Canvas via Drukwerknodig.nl – Foto: Voetjes van Noa ( new born shoot ) / Deze wordt nog opgehangen in onze woonkamer 🙂

Het moment dat je vakantie begint…
Altijd zo fijn: het gevoel van je laatste werkdag en de vakantie die begint. Genieten van lekkere dagen samen, vooral met de kerstvakantie inclusief feestdagen. Vooral deze vakantie vond ik erg fijn: de sfeer, het samen zijn met vrienden en familie en daarbij de eerste kerstdagen van Noa. Was weer eventjes wennen om na de fijne vakantie weer te gaan werken, maar we zijn er weer.

Gezellige dates met vriendinnen
Oh genieten met vriendinnen! Of dit nu een bakkie bij iemand thuis is, een high tea en dobbelspel/ date bij Bagels & Beans (zoals op de foto’s) of gewoon even ergens gezellig shoppen… Het is zo fijn deze dierbare vriendinnen in mijn leven te hebben. Eventjes helemaal weg, even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Ja, daar kan ik echt intens van genieten. Aankomende maanden staan er ook zeker nog fijne dates gepland.

Een warme douche nemen na een lange werkdag/van buiten komen
Douchen kan ik zó heerlijk vinden. Het is dan ook altijd even mijn momentje voor mezelf-mama af. Even heerlijk genieten van de warme stralen en mijn gedachten even de vrije geest laten. Ik geniet altijd met fijne badschuim en een fijne shampoo. Het eruit gaan is altijd minder maar ik kan wel elke dag genieten van dit momentje voor mezelf. Ook samen met Noa douchen vind ik erg fijn, lekker knuffelen onder de douche om daarna zelf nog even te kunnen genieten.

Na een drukke (werk)week een vrij weekend hebben
Zoals NU! Mijn weekend is vandaag begonnen en heb een hele hectische week gehad (lees: zieke man thuis, zorg van Noa en drukte op werk) maar ik heb dit weekend helemaal niets gepland. HEERLIJK en kijk er zo naar uit even gewoon lekker thuis te keuvelen en niets te hoeven. Eventjes bijtanken.

Favoriete afsluiter van de dag
Dit is toch wel mijn favoriete momentje om de dag af te sluiten: Noa voeden in zijn kamer voordat hij richting bed gaat. Het is even een momentje samen, waarbij ik intens geniet van hem. Dankbaar. Soms douchen we nog ervoor met hem, en daarna krijgt hij z’n laatste fles voordat hij naar bed gaat. Het is even een mama-zoon momentje die ik erg koester. ♥

Artikel idee

Waar werd jij de afgelopen tijd erg blij van?

About the Author

22 Comments

zwartraafje

Wat een heerlijke lijstje. Zo veel fijne zaken. Heel wat daarvan herken ik zelf ook als persoonlijke favorieten. Zo fijn ook dat je ondertussen je eigen sitekaartjes hebt laten drukken. Die stickers om op je enveloppen of pakjes te plakken zijn trouwens een super leuk detail.

Reply
Heidi

Wat fijne dingen, ik zou der ook steeds blij van worden.

Ik word ook steeds blij als nieuwe bloggers eventjes bij me langs kwam en leuke reasie achter liet op mijn blog.. word ik steeds blij door. Ook dat ik elke dag een lach op mijn zoontje gezicht zie staan en dat hij spontaan een kus en knuffel komt geven.

Reply
Nicky

Wat een heerlijk lijstje! Er staan veel dingen bij waar ik ook heel blij van word. Eigenlijk allemaal wel. En blij ben ik ook omdat ik net ontdekte dat de wasmachine stuk is (kan wel na 15 jaar) en dat ik dan gewoon een nieuwe kan kopen. Da’s wel eens anders geweest. Voelt heerlijk decadent 🙂

Reply
SAS

Ja fijn is dat he, dat je gewoon een nieuwe kan kopen als dit wel eens anders is geweest. Kleine geluksmomenten!

Reply
Romy

Ah wat een mooi artikel met veel fijne dingen! Zo leuk om nu een mok met die dierbare foto’s te hebben. Dat maakt thee drinken natuurlijk nóg leuker. Toevallig was ik vandaag nog bij Bagels & Beans en heb ik daar ook van een heerlijke bagel (maar dan met paddestoelenburger) genoten. Zo lekker!
Ook heel tof dat je je eigen visitekaartjes voor je blog hebt ontvangen! Ze zijn echt heel mooi geworden.

Reply
Darina

Een heel mooi lijstje. Ik kan ook zo genieten van weekenden waarin we niets hebben gepland. Het geeft een bepaald soort rust.

Reply
nicole orriens

Ik word altijd weer blij van mijn dagelijkse koffiemomentje. Je visitekaartje vind ik erg mooi zeg. Ziet er heel leuk uit.

En is dat haardvuur nou op de tv?

Reply
Lilian Visser

Mooie momenten! Wij haalden Anna als baby om 23 uur – voordat wij naar bed gingen – nog uit bed om haar laatste flesje te geven en toen dat niet meer hoefde moest ik er echt aan wennen dat ik haar 12 uur niet zag haha 😉 Nu geniet ik ervan dat ze zo wijs en ambitieus is. Elke leeftijd heeft weer wat 🙂

Reply
Claire

Wat een lekker lijstje met allemaal blijmakers! Ik vind vrije dagen/weekenden ook zo fijn. Kan je alles doen op je gemak 🙂 Mooie visitekaartjes heb je trouwens gemaakt! Ik heb er zelf geen, maar merk dat het soms nog wel handig is! Vooral als je vertelt over je blog en de naam niet gemakkelijk uit te spreken is of mensen weten niet hoe je het schrijft haha.

Reply
Tineke

Zo leuk om te lezen en alles is erg herkenbaar. Nieuwe blogs of oude favoriete blogs ontdekken is zo leuk. Haha ik leef voor vrije dagen, die zijn zo lekker rustig.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *