10 things that made me smile | November

Elke laatste dag van de maand weer een samenvattingsartikel: net als de artikelen in 2018 over de 10 dingen waar ik die maand gelukkig van werd. Alleen dit jaar weer even met een andere insteek. Wat meer losse foto’s, gifjes en wat uitgebreide stukjes. Elke maand blik ik terug naar de 10 mooiste, leukste en dierbaarste momenten van de maand. We gaan alweer richting de laatste maand van het jaar!

10 things that made me smile | November

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand heb meegemaakt!

Bloggen en leuke samenwerkingen
De laatste tijd krijg ik echt super leuke samenwerkingen en aanbiedingen in mijn mailbox! Er komen er dus zeker een aantal binnenkort online… Super leuk om na al die jaren nog steeds fijne producten te ontvangen waar ik ook echt wat aan heb. Of juist een bedrijf wat we contacteert over een betaalde samenwerking, waarbij ik al van plan was een soort gelijk artikel te schrijven. Hoewel ik minder op mijn blog te vinden ben en geniet van het offline leven, vind ik het altijd weer een feestje artikelen te maken en bij jullie bij te lezen.

DIY’en, bijtringen
Ik ben weer lekker aan het knutselen gegaan. Voor Noa heb ik wat bijtringen gemaakt, aangezien hij er echt fan van is. Veder ben ik bezig met de finishing touch van mijn gipsenbuik. Binnenkort komt hierover (inclusief ook het geboortebord van Noa) online.

Sinterklaas voorbereidingen
Begin volgende maand vieren wij Sinterklaas. Yay voor Sinterklaas! Ik vind het altijd zo gezellig dat we dit met mijn ouders vieren. We lunchen dan gezellig samen en doen aan wat cadeaus (die elk jaar meer worden haha) Daarbij heel bijzonder, aangezien wij een jaar geleden op een leuke manier bekendmaakte bij mijn ouders dat ze opa en oma werden. Alweer een jaar geleden… Dit jaar ook natuurlijk de eerste Sinterklaas van Noa met cadeautjes…

Avondje naar de Lama’s
Wij gingen als quality time heerlijk een avondje naar de Lama’s! Ze deden de Backer in action tour 2 avonden en wij waren er 1 van bij. We kochten de kaartjes zelfs al voordat ik zwanger was van Noa. Het was een onvergetelijke avond en ik heb zó hard gelachen.

Volgende kleding maat *slik*
Holy crap wat gaat ons kind hard. Ik kon alweer zijn kleding in een verhuisdoos stoppen en de bakken met grotere kledingmaten tevoorschijn halen… De cliche’s zijn waar, wat gaat het toch hard! Noa vooral met zijn benen (die hij heeft van papa). Ik kan telkens nieuwe broekjes voor hem aanschaffen en groeit er hard uit. Daarbij wil hij ook al graag gaan staan (en trekt zichzelf al half op aan onze handen) en begint hij met het ‘willen’ kruipen. Zo mooi om alle ontwikkeling zo mee te maken. Wel hadden we deze maand wat meer nachtelijke uitstapjes dan normaal. Hij was wat onrustiger waardoor we er af en toe wat vaker uit moesten. Ik merkte dat dit nieuwe ritme even wennen was. Gelukkig werd dit het einde van de maand minder…

20 weken in, 20 weken uit
Het was de maand dat Noa 20 weken was! Nou heb ik heel wat ideeën voor foto’s, waarvan dit er eentje was. Toch wel bijzonder een 20 weken in de buik & 20 weken uit de buik foto te nemen, inclusief hetzelfde outfit uiteraard.

20 weken in (toen we wisten dat het een zoontje werd) vs 20 weken uit

Met Noa gaat verder alles goed. Hij groeit als kool en is een blij, tevreden mannetje. Erg mooi om zijn ontwikkeling te zien elke week weer. Hij wil al graag gaan staan en beweegt zich op zijn buik al een beetje om te willen kruipen.

Kroelen bij mama is ook altijd erg fijn. Samen tv kijken of bekijken wat er allemaal om je heen gebeurd. Knuffelen vind je super fijn (mama ook) 😉

‘Als ik mezelf voorbij loop, lach ik wel even vriendelijk’
Het was een drukke maand. Ik merkte dat ik mezelf soms even kwijt was en even pas op de plaats moest maken. Mijn lichaam gaf aan dat het rustiger aan moest. Ik kreeg vaker last van PDS en had een half griepje onder de leden. Ik probeerde dus de laatste week van deze maand het wat rustiger aan te doen waar dat mogelijk was.

Dates
Ik had heel wat fijne en leuke dates. Er kwamen wat vriendinnen langs en ik ging samen 2x met een vriendinnetje shoppen. Ook ging ik gezellig samen met mijn ouders naar een rommelmarkt & kringloopwinkel. Lang geleden dat ik er wat geweest dus het was zeker wel gezellig!

Daarbij heb ik ook lieve Johanne ontmoet, die zwanger is van een tweeling! Ze kwam het badje ophalen, aangezien Noa deze niet meer gebruikt. Het was super gezellig en we spreken zeker het nieuwe jaar, na de geboorte van je 2 binkies zeker nog wat af! Zo bijzonder om de klik zowel online of offline te hebben.

Nieuwe trappelzak/slaapzak <3
Tijdens de herfstvakantie kwam ik toevallig een trappelzak tegen die iemand hand had gemaakt. De prijs was redelijk en de kwaliteit super goed. Elke dag nog ben ik, nu met de kou blij dat ik hem heb aangeschaft voor Noa. Hij kan daarin heerlijk liggen in zijn maxi-cosi, in zijn wagen of juist lekker thuis. Daarbij kochten we ook nog een hele fijne nieuwe slaapzak en wat andere winterjassen voor hem.

Slaapzak printje van de HEMA / De 2 winterjassen (Primark)

Liedje wat ik veel luisterde deze maand:

Wij gingen deze maand ook voor Noa naar het ziekenhuis, aangezien hij opgezette klieren achter zijn oren had (lees: meneer is onwijs verkouden) en ze wilde het toch even checken met een echo. We waren al een aantal keren naar de huisarts geweest en het werd eigenlijk maar niet beter. Liever checken dan het maar laten zitten en me zorgen maken. Gelukkig was alles goed en was het onderzoek zo gepiept. Noa had er zelf niets van en gelukkig was alles normaal en kan dit voorkomen bij baby’s. Erg blij dat we even zijn gegaan en dat we ons geen zorgen hoeven maken dat er wat anders aan de hand is..

Hoe was jou November? Hebben jullie nog toffe plannen voor de laatste maand van 2019?

About the Author

10 Comments

zwartraafje

Zo blij dat het onderzoek in het ziekenhuis voor een geruststelling kon zorgen. De foto’s van 20 weken in en uit blijf ik prachtig vinden en die nieuwe handgemaakte trappelzak ziet er ook super uit.

Reply
Simone

Ik moest even 3x lezen ‘hoe was jouw november?’ om te beseffen dat het alweer december is! Wat is november hard voorbij gevlogen zeg. Eerlijk weet ik haast niet meer de echte hoogtepunten. Ik denk dat ik veelal geleefd werd. Wel heb ik een toffe fotoshoot gedaan en mocht ik een offerte uitbrengen. En natuurlijk zijn we helemaal officieel verhuisd. Eindelijk al mijn spullen weer bij de hand <3

Reply
SAS

Yay! Zo blij dat jullie eigenlijk jullie stulpje zijn ingetrokken! Geniet ervan en we komen zeker snel eens kijken 🙂

Reply
Nicky

Ah, fijn dat er niks aan de hand is met Noa! November was goed, zo te zien. Dat nummer van Lewis Capaldi vind ik ook heel mooi. Ik had in november mijn moedertje een nachtje te logeren omdat ze een beetje down was. Ze is er echt van opgekikkerd. Dat was wel het toppunt van november. Zal er eens een logje over schrijven.

Reply
Johanne

Jaaa, zo leuk jou (en Noa!) ontmoet te hebben. En dat we gewoon meteen lekker weg konden kletsen zonder ongemakkelijke situaties. Echt een klik idd 😘

Reply
Ilona Wielinga

Wat een heerlijk lijstje. Mijn lijstje komt eerdaags ook online, haha. Maar ik genoot onder andere van het heerlijke herfstweer, love it.

Reply
Romy

Ah wat leuk dat je Johanne hebt ontmoet! Wie weet kunnen de drie kleine jongetjes straks samen spelen 🙂 Zo te lezen heb je een fijne maand achter de rug! Zo mooi, die foto van 20 weken in 20 weken uit! En wat zijn de bijtringen ook gaaf geworden. Noa boft maar!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *