Afgelopen week…

Afgelopen week…

…genoot ik van het fijne herfstweer 🍂🍁
Ik vind de herfst & winter altijd erg fijne maanden. De knusheid, het wat koudere onder-een-dekentje-zitten-weer vind ik toch heerlijk! Maar ook zeker de fijne herfstkleuren die weer zijn intrede doen. Ik hou ervan.

Afgelopen week…

Afgelopen week…

…keek ik heel wat series (af) 📺
Ik keek S4 van Lucifer af (ik had alleen niet door dat het de laatste aflevering was, dat is altijd weer een beetje jammer…) Ik ga dus beginnen aan een nieuwe serie op Netflix. Maar verder ben ik een hoop leuke serie aan het her-kijken & opnemen op tv. Denk aan Castle, CSI en criminal Minds (m’n all time fav) Echt genieten met een fijne mok thee, meestal een slapende Noa & Ayla erbij en een fijn dekentje. Ik vind het echt wel genieten om eventjes op deze manier tijd voor mezelf te hebben.

Afgelopen week…

…kochten wij wat leuke spulletjes voor Noa 🧥🧤
Yay voor nieuwe babykleding! Noa groeit echt als kool en heeft erg snel nieuwe kleding nodig. Vooral zijn benen gaan als een speer, waardoor er een hoop nieuwe broekjes worden gekocht. Maar ook zijn winterjas wordt al te klein, tijd dus voor nieuwe! We kochten er 2 en namen uiteraard nog wat andere leuke kleding mee.

Ook kocht ik een nieuwe winterslaapzak via de online winkel van HEMA. Chagrijnig ben ik er wel van geweest, aangezien bij de betaling werd aangegeven dat het was mislukt; ik het nogmaals bestelde en ineens 2 bestelling en betalingen had gedaan. Contact opgenomen via verschillende manieren maar ze konden het niet annuleren voor me, het moest mee aan de deur met de DHL. Allemaal leuk & aardig maar extra contact opgenomen aangezien ik wel vaker wat aan de deur mee terug wilde geven en dit dan werd geweigerd. ‘Nee hoor, dat moet geen probleem zijn’ Nou, wel dus. Met veel pijn & moeite werd het éne pakje mee terug genomen om vervolgens de dag erna weer aan de deur de verschijnen. *Zucht. Nu mijn geld nog terug…. Echter de slaapzak ben ik wel ontzettend blij mee.

Slaapzak printje van de HEMA / De 2 winterjassen (Primark)

Afgelopen week…

…woonde wij 3 jaar in ons huidige huis 🏡
Yay, 3 jaar geleden alweer dat wij de sleutel kregen van onze droomwoning. Nog steeds voel ik me hier thuis en woon er met heel erg veel plezier. Ik schreef daarom een artikel met de ‘Waar mijn huis woont TAG‘.

Foto’s genomen voor FUNDA door een professionele fotograaf.

Afgelopen week…

…probeerde ik tijd voor mezelf te nemen
Ik overliep mezelf soms en dit merkte ik aan m’n lichaam. Vaker last van mijn PDS en ook erg vermoeid aangezien het ritme nog een beetje zijn vaste dingen moet krijgen. Daar zijn we nu sinds afgelopen week hard mee bezig en dit lijkt (ook voor Noa) te werken. Erg fijn, aangezien er nu een beetje schot komt in het creëren van rust voor ons gezin. Het is gewoon even wennen zo’n kleintje, maar ook het wennen aan het werk-privé-mama zijn… Ik probeerde wat meer tijd voor mezelf in te calculeren wat maakte dat ik een klein beetje rust hervond.

Afgelopen week…

…ging ik naar een rommelmarkt en nam mee… (en at) 📖📚🍴
Eindelijk ging ik samen met mijn ouders weer eens gezellig mee. Er was een fijne rommelmarkt waar ik heerlijke poffertjes at en 2 toffe boekjes meenam. Het voorleesboek voor Noa; Welterusten kleine beer vind ik zo’n super leuk boekje! En ik kwam toevalligerwijs ook een boek van Nora / JD Robb tegen die ik nog niet had. Beide waren €1, geen geld toch?! Daarna snuffelde ik nog bij een andere kringloopwinkel waar ik alleen iets voor mijn werk meenam.

Afgelopen week…

…genoot ik van de natuur 🌿
Naast het herfst weertje kan ik ontzettend genieten van de natuur. Het wandelen met Noa doe ik graag maar ook zelf, onderstaande foto tijdens de rit naar de bovenstaande rommelmarkt. Het is fijn te kunnen genieten. Tevens sta ik alle ochtenden om een vaste tijd op (ook dat geeft een stukje rust en ritme voordat Noa wakker is) en geniet van het lichter worden van de dag.

Every day is a fresh start….

Afgelopen week…

…maakte ik een 20 weken in & 20 weken uit de buik foto
Noa was afgelopen week alweer 20 weken oud… Ik had uiteraard een 20 weken buikfoto gemaakt, toen wij er ook achter kwamen dat we een zoontje kregen. Nou heb ik heel wat ideeën voor foto’s, waarvan dit er eentje was. Toch wel bijzonder een 20 weken in de buik & 20 weken uit de buik foto te nemen, inclusief hetzelfde outfit uiteraard.

Afgelopen week…

…had ik een leuke Zondag-date met een vriendinnetje 💖
Ik sprak weer eens af met mijn lieve vriendinnetje! Bij haar ging ik een bakkie doen & eventjes shoppen en heerlijk lunchen. Het was super fijn even in ‘real life’ bij te kletsen, hoewel we elkaar dagelijks spreken. Zulke vriendinnen zijn zo fijn! Een fijne afsluiter van de week.

Happy Monday! Wat deed jij voor leuke dingen afgelopen week, zodat je er weer tegen aan kan?

About the Author

12 Comments

Erica

Hmm ben ook een echte winter-liefhebber lekker onder het dekentje en wat aanprullen inderdaad!
Waar heb je die jasjes vandaan, vind ze zoo gaaf!
Onder het dekentje kijk ik graag via de laptop lekker naar ingedienten en knutselprulletjes zoeken! Gelukkig dat dat nu vanaf de bank kan en niet meer aan tafel met al het papier, toch een stuk knusser en warmer zo!

Reply
zwartraafje

Ik heb jammer genoeg een triestige week achter de rug vermits we woensdag afscheid namen van mijn tante die onverwachts overleden is. Op één jaar tijd namen we dit jaar van drie mensen afscheid in onze families dus ik ben er behoorlijk van onder de indruk. Maar wat een leuke foto’s heb je in deze post gedeeld. Die jasjes voor Noa zien er super schattig uit en ik ben echt fan van die 20 weken in én uit foto-collage. Zo mooi om te zien.

Reply
Morgaine

Bijna een week verder, moet ik serieus weer even nadenken, hahahaha Nee, de winterfair was in die week, erg leuk en gezellig, ik ging mee naar Friesland, zondag etentje, gourmet met de kinderen, was super gezellig, en daarvoor, op de zondag, kwamen wij uit in Poppenwier, morgen kun je lezen waarom, nu staat er ook al wat moois, aan foto’s hoe dit 170 tellende inwoners dorpje eruit ziet.

Zaterdag hebben wij ook via via ons doel bereikt van Drachten, eerst naar Laaksum, lunch, daarna naar Leeuwarden, kreeg ik zomaar 2 spijkerbroeken voor mijn verjaardag alvast, en toen nog even naar Decathlon voor Liefste, en op naar Drachten.

Maandag, dinsdag, woensdag, het is alweer donderdag, veel met het huis bezig geweest, en gister was Liefste jarig en kregen wij een zeer goede vriendin te eten, heerlijk avondje beleefd, kortom, de tijd vliegt! Bijna weekend!

X

Reply
Nicky

Wat een leuke jasjes! En Kleine beer en grote beer is zo leuk. Mijn dochter had er een poster van op haar kamertje toen ze klein was. Ik ben aan het breien geslagen. Daar word ik helemaal zen van.

Reply
Romy

Wat lief, die foto’s met Noa! Toch een heel bijzonder besef, denk ik, hoe erg hij is gegroeid in de (ongeveer) 40 weken tussen de foto’s. Zo te horen heb je verder een fijne week gehad, op het gedoe bij HEMA na dan (stelletje sufferds daar!). Heerlijk dat je er ook even met een vriendin op uit kon.

Reply
Simone

Ik deed eigenlijk heel veel dingen die me vooral moe maakten, maar uiteindelijk is het allemaal voor het goede doel. Wanneer ik mijn rust pakte ging ik lekker in bed netflixen. Dankzij jou ben ik in een kleine week tijd bijna helemaal door de serie The Fall heen. Ik weigerde eerst te kijken, maar gaf het een kans en toen…. was ik verslaafd aan de serie haha!

Reply
SAS

Ja verhuizen is een hele klus, maar zo benieuwd naar jullie nieuwe woning<3 We komen zeker snel een keertje langs als alles af is.
Jaaaaaa hij is echt zó vet. Zo jammer dat hij af is. Naast Criminal Minds vind ik het echt de beste serie ooit.

Reply
Wanda

Groot gelijk hoor dat je tijd voor jezelf vrij maakt, zeker nu je net weer aan het werkt bent en je ritme nog moet vinden met je zoontje er nu bij. Ik zou dat ook vaker moeten doen, maar ja, het schiet er toch te vaak bij in. Zeker aan het einde van het jaar waarin het qua werk erg druk is. Waar ik vorige week erg blij van werd, was het dagje naar de Margriet Winterfair met mijn moeder, was erg gezellig.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *