De leukste accessoires voor babypeanut die ik kreeg of zelf kocht

Dit product is ter beschikking gesteld door KoopjesAap.nl

Er zijn een aantal leuke accessoires die ik heb gekocht en gekregen voor babypeanut. Daarbij wil ik nu mijn verlof is begonnen gaan starten aan wat nieuwe (babygerelateerde) DIY projectjes. Super fijn om lekker creatief bezig te zijn op mijn vrije dagen. Daarbij kwamen heel wat lieve mensen langs met daarbij ook wat lieve items. Ook kocht ik zelf al een hoop kleine dingetjes. Benieuwd welke spullen écht favoriet zijn?

Nijntje & onderkleden: Zeeman | Grote olifantenknuffel KoopjesAap.nl

Bovenstaande items vind ik echt super schattig. Zo kocht ik bij de Zeeman een groot Nijntje knuffel. Zo eentje zocht ik al tijden, maar Nijntje is altijd zo duur. Super leuk dus dat ik op de collectie werd gewezen door een vriendin en een aantal leuke dingen daar haalde. Daarbij kreeg ik ook nog eens via KoopjesAap een super grote en zachte olifant waar ons kindje heerlijk in kan gaan liggen. (op deze manier) Ik wilde hem al een tijdje en ben erg benieuwd hoe baby peanut dit gaat vinden.

Knuffel en slabbetje/slaapzak: Zeeman

Nijntje, Nijntje en nog meer Nijntje. Hoewel ik eigenlijk wilde stoppen met wat dingen kopen (want er is ZOVEEL leuks tegenwoordig) kocht ik dus een Nijntje knuffel maar ook een slabbetje en slaapzak van Nijntje.

Het bovenstaande kreeg ik van mijn werk, via de peuterspeelzaal waar ik voor de laatste keer was en afscheid nam. Het linker pakket van Nijntje kreeg ik van mijn collega’s inclusief fijne knuffel en op de rechter foto de spulletjes die ik van ouders en kinderen kreeg. Een mooie tekening, een pot met bloemen en wat spuugdoekjes/slabbetjes. Het was zeker raar om na 3.5 jaar hier afscheid te nemen, helemaal omdat ik er graag nog na mijn verlof had willen werken.

Uit België kwam lief vriendinnetje Laura langs! Al maanden niet gezien en was super fijn om even bij te kunnen kletsen. Ik heb haar zeker wel gemist nu ze niet meer om de hoek woont om even een bakkie te doen. Ze nam o.a. dit lieve en zachte olifanten knuffeltje mee.

Sticker: AliExpress | Groeimeter: Action

Jaja de deur staat nu open (niet dat je de kamer kan zien, aangezien we deze voor onszelf nog even houden) We plaatsten een toffe deursticker op baby peanut’s deur, die ik aanschafte via Alie. Hij was makkelijk te plaatsen samen met M. en ben er erg blij mee. Ook kocht ik tijden geleden al een groeimeter. Leuk om er streepjes straks op de kunnen zetten met data zodat ik de lengte kan bijhouden.

Boek via HEMA | Slofjes en Otter zelfgemaakt door Inge

Via #echtepostiscool kreeg ik van Inge een aantal toffe dingen voor de baby. Super lief dat eraan gedacht is en ook tof dat er 2 dingen handgemaakt zijn! Zo maakte ze de slofjes en de otter zelf. Ben er nog steeds zo super blij mee! Ook kreeg ik een boek om het eerste jaar in bij te gaan houden. Echt iets voor mij (ik heb nu welgeteld al 3 boeken hiervoor haha) aangezien ik graag dingen bij hou. Zo hou ik nu ook een zwangerschapsdagboekje bij.

Armband via: Bydaisies.nl

Om blij van te worden: ik kwam deze armband tegen en móest hem hebben. Uiteraard staat er na mijn vinger son or daughter op. Deze gaat mijn vluchttas in en wil ik aan doen zodra de baby is geboren. Het is een prachtige, stevige armband die lekker minimalistisch bij me past.

Kraamboek: creationsofhappiness.com

Zodra het kraamboek in gebruik is genomen laat ik jullie hier zeker meer van zien! Ik zocht al tijden een fijn kraamboek, echter kon ik geen leuke vinden. Of de vragen erin vond ik niet leuk of het was een erg druk boek met vele kleurtjes. Toen ik deze tegen kwam en opgestuurd kreeg werd ik dan ook meteen blij! De gegevens van peanut kunnen erin, van ons als ouders, een stukje voor de kraamverzorgende en verloskundige. Een apart stukje voor de opa’s en oma’s en daarna voor al het kraambezoek. Ben zo benieuwd en kan niet wachten hem in onze kraamperiode in te kunnen laten vullen.

Gemaakt door Suus van Morgaine’s Passions

Bloggers zijn de liefste! Ik kreeg dit Rupsje Nooit Genoeg pakje en een doek opgestuurd door Suus. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee en super lief dat iemand de moeite neemt iets handgemaakt te maken voor onze kleine frummel.

Gekregen van collega, zelfgemaakt item via tuphandmade.nl

Ik kreeg deze van een lieve (ex) collega die ze kocht bij een webwinkel die handgemaakte items maakt. Ik vind hem als rammelaar super schattig.

Gekocht via AliExpress

Deze ster en maan kocht ik via Alie en hangt aan de kledingkast. Ik word er elke keer blij van als ik er naar kijk. Hij past prima bij de kleuren van de meubeltjes, die hout met wit zijn.

Kortingscode!

Mocht je wat leuks willen aanschaffen via KoopjesAap, zoals bijvoorbeeld die ene leuke grote olifant, ik heb een leuke kortingscode voor jullie! Vul bij het bestellen DREAMS10 in en krijg 10% korting op je gehele aankoop.

Welk item van deze lijst vinden jullie het leukste? En wat is een product dat jullie graag geven als cadeau aan een new born?

About the Author

17 Comments

Morgaine

OT, dit is serieus de laatste update die ik heb gehad van jouw blog 🙁 Ik dacht serieus dat je even helemaal verdwenen was, ik zie nu hoeveel ik gemist heb 🙁

x

Reply
zwartraafje

Wat een hoop lieve spulletjes liggen er al klaar voor jullie kindje. Die zelfgemaakte rammelaar met het vogeltje is super schattig. Maar ook die zelfgemaakte otter is heel lief. Die zijn ongetwijfeld met liefde gemaakt.

Reply
Michelle

Wat een boel leuke items! Volgens mij hebben jullie de babykamer zo leuk, gezellig en knus ingericht ben echt benieuwd! En wat een lieve cadeautjes heb je al mogen ontvangen.

Reply
Sheila

Wat een verwennerij! Leuk om nu nog even de tijd te hebben om allemaal fijne spulletjes in huis te halen. Ik zelf wil nog een sieraad laten maken met moedermelk er in verwerkt. Vooral omdat het allemaal niet vanzelfsprekend ging. Ik heb nog steeds wat in de vriezer bewaard daarvoor.

Reply
Nicky

Ohhh, wat leuk allemaal! Je koopt je toch helemaal suf voor zo’n kleintje, he? Het is allemaal even schattig en mooi en lief. Zucht…
Als ik een cadeautje uit moet kiezen, koop ik vaak kleertjes maar dan in een wat grotere maat (moet je dus wel goed inschatten welk seizoen het dan is, he) omdat je vaak heel veel kleding in kleine maatjes krijgt. Ook leuk om iets te geven voor als ze groter zijn.

Reply
SAS

Ja ik ben maar gestopt met kopen en ga er weer mee beginnen zodra het geboren is 😉
Zelf ook wat leuke kleding in maatjes groter gekocht zodat ik zeker weet dat het aangetrokken kan worden.

Reply
Iris - Thebeautymagazine.nl

Wat een enorm leuke en lieve spulletjes heb je gekregen! Echt super schattig!

Reply
Els

Wat een enorm leuke dingen heb je al gekocht/gekregen 🙂 . Vooral de zelfgemaakte cadeautjes van Inge zijn gaaf!

Reply
Louise

Wat een ontzettend leuke dingen! Ik ben benieuwd wie de lievelingsknuffel van baby Peanut gaat worden… 🙂

Reply
Simone

Wat een ontzettend leuke dingen heb je voor baby peanut zeg. Daar zal hij/zij vast heel blij van worden <3

Reply
Romy

Oh wat een geweldige items allemaal! Vooral de zelfgemaakte items vind ik superleuk! Die otter is zo schattig <3 En wat een toffe olifantknuffel ook!

Reply
Morgaine

Jaaaaaaaaaaaaaaaa, weet je Sas… ik ga je wat leuks vertellen, je weet, mijn kleinzoon is inmiddels richting 15 maanden, ja gaat echt zo snel! Komt mijn dochter.. je weet wel, dankzij haar ben ik jou gaan lezen… Lies… een paar maanden terug, ja echt waar.. toen Luca dus 1 werd zo’n beetje in april…. ‘kijk mam! Die olifant he… die wilde ik eigenlijk voor Luca hebben nog voor de geboorte….

Ze heeft dat aan niemand, maar ook niemand in de familie vertelt! pffffffffffffffff echt hoor… hahaha Je snapt.. die olifant… als het nu was geweest, dan had ik die besteld, mocht er ooit een tweede komen.. maar ja… voorlopig… 😉

Ik ben blij dat je zo blij bent met de zelf gemaakte set van mij, en ook van de anderen, ja, ‘wij’ kunnen hele leuke dingen maken van gehaakte of gebreide items, het is dat het niet zo mijn ding is om knuffels te haken, heb het wel gedaan ook, maar ook daar, zit Nijntje tussen bijv…. dat je zelf een rammelaar kunt haken, heb ik ooit eens gezien… Dus als je mensen dichtbij hebt, laat ze goed zoeken naar heet gratis patroon eventueel 😉 En vraag het gewoon!

X

Reply
Nikita

Schattige spulletjes! Die olifant is inderdaad geweldig. Die vind ik ook echt heel schattig. Als ik spulletjes koop voor een pasgeboren kindje, dan vind ik het superleuk om tussen al die schattige kleertjes te snuffelen in de winkels. Maar ook schattige knuffeltjes vind ik heel leuk om te geven.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *