2019 is het jaar waarin …

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Skydreams

Welkom in 2019! Ik hoop dat jullie allen een prachtig jaar tegemoet gaan…
Vorig jaar deelde ik al zo’n soort blogpost en het leek me leuk dat dit jaar weer te doen. Er zijn namelijk zeker wat dingen die in 2019 staan te gebeuren, die ik wil doorzetten of juist anders wil gaan doen. 2019 gaat een veelbewogen jaar worden, eentje waar ik na 2018 zeker naar uitkijk. 2019, here we go!

2019 is het jaar waarin … er veel veranderingen gaan komen
Zowel bij ons privé (werkgerelateerd e.d.) maar ook in onze vriendenkring. Een vriendin gaat emigreren en een andere is verloofd.. Vele veranderingen opkomt maar allemaal erg leuk en spannend. Op mijn werk moet ik nog maar zien hoe het gaat lopen met de interne baan, aangezien dit tijdelijk is/was. Allemaal veranderingen waar ik geen controle over heb, dus erg spannend!

2019 is het jaar waarin … ik het sporten door wil ga zetten #sasfitgoals #sasfitgoals2019
In 2018 was ik meer en meer aan het sporten. Zowel thuis als skaten. Ik maakte 61km vorig jaar op de skates en wil dit jaar zeker meer kilometers gaan maken. Heerlijk buiten in de natuur, zodra het weer het toelaat wil ik zeker gaan meer gaan skaten/bewegen/wandelen. Ik heb een hoop nieuwe toffe sportbroeken en daarbij ook sportsokken gekregen van Sinterklaas, dus qua gear zit het wel goed 😉

2019 is het jaar waarin … meer offline wil blijven besteden
Het beviel me uitstekend, vooral de laatste maanden van vorig jaar; offline zijn. Zowel geen telefoon als de laptop uit en gewoon even old skool genieten van een boek, serie of film. lekker liggen met een poezel of rommelen in huis. Iets wat ik in 2019 het gehele jaar wil doorzetten. Minpunt: er zullen minder artikelen online komen » hoewel dit niets veranderd met voorheen aangezien ik altijd wat stillere periodes heb gehad.

2019 is het jaar waarin … we verder gaan klussen in onze woning
Vele plannen, nog steeds. Zo gaan we stukje voor beetje wat dingen aanpakken in huis. Zo willen we graag de badkamer ooit gaan verbouwen, de trap doen, de wc moet nog deels gerenoveerd worden (allemaal smaak kwesties) en willen we ook wat kozijnen gaan vervangen. Ook zaten we te denken om misschien nog een extra dakraam te nemen of het dak te vernieuwen. Maar dat laatste gaan we nog even over nadenken, aangezien in huizen ouder dan 30 jaar astbest aanwezig kan zijn (een asbestinventarisatierapport opstellen is daarbij een pré) en het is uiteraard nog al een klus.

Zoals je leest nog genoeg te doen dus aan onze woning, zowel grote als kleine opknap klussen. Maar, alles op z’n tijd! De aankomende tig jaar wonen we hier nog 😉


(bron)

2019 is het jaar waarin … bewuster wil omgaan met mijn vrije tijd
Bewust in gaan plannen bij drukke weken dat ik goed mijn rust pak. Ik ga proberen ook de vrije dagen wat handiger in te plannen, zodat ik optimaal mijn vrije dagen ga benutten aankomend jaar. Ik wil zo bewust mogelijk stress vermijden en proberen de balans weer goed te houden qua werk/privé gerelateerd.

2019 is het jaar waarin … ik wil opruimen, opruimen en nog meer opruimen
Ik wil al onze spullen en opslag eens goed gaan sorteren. Dingen die al die jaren nog steeds in een dos zitten gaan gewoon weg, naar de kringloop of ik maak er iemand anders blij mee. Eens even goed opschonen en lekker minimaliseren, want we hebben een troep. Fijn zo’n groot huis, daar kan je ook een hoop kwijt haha.

2019 is het jaar waarin … ik ga kiezen voor geluk en energie
Doe wat je gelukkig maakt. Dingen doen waar ik energie van krijg. Je leeft ten slotte maar 1 keer en ik wil eigenlijk alles eruit halen wat erin zin. Prioriteiten stellen vanuit mijn eigen perspectief. Ik vind het een prachtig doel om zeker, op alle fronten toe te gaan passen.

Ik ben erg benieuwd hoe jij de zin gaat afmaken: 2019 is het jaar waarin …

26 reacties op “2019 is het jaar waarin …

 1. Oh, ik ben hier momenteel ook volop bezig met beetje per beetje de inhoud van de kasten te sorteren. De keuken is ondertussen al in orde en daar zijn heel wat spullen verdwenen. Een deel daarvan is naar vriendinnen van me, een ander gedeelte mag nog naar de Kringloopwinkel. Wel grappig want ondertussen zijn ook anderen aan het ontspullen en gisteren stond de tante van mijn man met een set van een schaal en 7 kleine potjes in mijn lievelingskleur aan de deur. Ze zei er bij dat ik het ook mocht wegdoen of weggeven indien ik het niet kon gebruiken maar ik denk dat ik ze ga houden. Zo gaat dat opruim-effect natuurlijk wel snel ongedaan worden gemaakt. 🙂

 2. Een mooi 2019 toegewenst!! 2019 wordt (weer) een mooi jaar waarin we van alles gaan beleven en genoeg tijd met elkaar doorbrengen als gezin. Het wordt een nieuw avontuur, omdat onze oudste voor het eerst naar school gaat. Maar het wordt nog steeds een jaar met mooie reisjes (even sparen, want 3 maanden Nieuw Zeeland hakt er goed in).

 3. Nou, dat zijn een hoop plannen. Ik kan je zin niet eens afmaken want ik plan helemaal niks. Expres niet. ‘Ik zie wel’ wordt mijn nieuwe motto 🙂

 4. Mooie doelen heb je gemaakt voor 2019! Veel hangt ook met elkaar samen, dus het is denk ik ook prima haalbaar 🙂 Ik wens je alle goeds voor 2019!
  Ik hoop dat ik dit jaar het eerste jaar van de studie die ik nu doe succesvol kan afronden, en dat ik een vast contract krijg aan het einde van het schooljaar. Dat vind ik het allerbelangrijkste, en daarnaast hoop ik weer een paar mooie reizen te gaan maken!

 5. Wat een mooie plannen voor dit jaar Sas! 2019 is het jaar dat wij in ons nieuwe huis zullen trekken (hoop ik) en ik hoop dat mijn bedrijf nog beter gaat lopen!

 6. tof geschreven, je hebt een mooi jaar voor je zo te lezen, spannend met je baan zeg ik ben benieuwd hoe het voor je gaat uitpakken..

  hoe ik het zou invullen..
  2019 is het jaar waarin, ik kies voor financiële ruimte, mee doen waar ik zin in heb en eigen keuzes ga maken in wat ik wil doen ongeacht wat andere daar over te melden hebben!

 7. Hele mooie invulling Sas! Vaker offline is zeker niet verkeerd. Soms denk ik wel eens terug aan mijn kindertijd en we nog geen mobiele telefoon hadden. In die tijd verslond ik boeken bij het leven, haha!

 8. Mooie doelen heb je voor jezelf gesteld! Ik heb er eerlijk gezegd nog niet zo over nagedacht want goede voornemens doe ik eigenlijk jaren al niet meer aan. Ieder moment is een goed moment om iets te beginnen/ mee te stoppen. Dus we zullen zien wat 2019 brengt 😉 Maar opruimen/ ontspullen is eigenlijk iets wat wij deze vakantie ook nog willen doen. Ondanks dat wij helemaal niet zoveel meer hebben, kan het nog minder!

  1. Op zich zie ik ze ook niet echt als ‘goede voornemens’, maar meer als dingen waar ik bewuster bij stil wil staan. Een hoop dingen van het lijstje ben ik de laatste maanden van 2018 al mee begonnen & bevallen erg goed. Op naar een mooi 2019!

 9. Leuk om vast vooruit te blikken 🙂 benieuwd wat er allemaal aan het huis gaat gebeuren! Ik heb nog geen idee over 2019. 2018 was top, hoop dat dat dit jaar ook zo is 🙂

 10. Een mooi geheel aan goede voornemens. Ik sluit me daar graag bij aan, vooral dat van die energie en meer offline. Het ene geeft het andere de hand ongetwijfeld. Alle goeds voor 2019 wens ik jou!

 11. Vrije rust tijd optimaal inplannen. Ik probeer het al jaren, maar men men, wat is dat moeilijk.
  Succes in 2019 met je mooie lijstje. <3

 12. 2019 is het jaar waarin ik hoop terug gelukkig te worden in wat ik doe. Ik wens jou een jaar vol liefde, geluk en gezondheid, maar volgens mij komt dit best goed 😉

 13. Wat een leuk idee om je doelen zo op te schrijven! 2019 is voor mij het jaar waarin ik ga afstuderen en een halve marathon ga lopen (als ’t allemaal volgens mijn planning gaat).

  Fijn 2019! ?

  Liefs,
  Marloes

 14. Allereerst wens ik je dat al je doelen van 2019 uit gaan komen. Ik vond je vraag zo leuk, dat ik deze heb beantwoord in mijn blog. Ik hoop dat dit akkoord is.

 15. Je hebt heel mooie doelen voor het nieuwe jaar! Vooral het laatste doel vind ik mooi. Hopelijk wordt het een jaar met fijne rustmomenten, tijd offline en een opgeruimd huis 😉 Ik wens je alle moois toe voor 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *