Geluksmomentjes | Waar ik de afgelopen weken érg blij van werd

In September deelde ik ze al eerder: geluksmomentjes. Hoewel het een privé wat hectische maanden waren, zijn er ook zeker heel wat toffe dingen gebeurd die ik graag met jullie deel.

♥ Mijn vakantie
Sinds deze week is mijn vakantie begonnen, YAY.

Geluksmomentjes | Waar ik de afgelopen weken érg blij van werd

Door de hectiek op werk was ik er erg aan toe om even een pauze te hebben van alles. Goed en met een stukje rust het jaar 2018 af te sluiten. Ik heb heel wat vrije dagen voor mezelf ingepland, maar ook zeker wat leuke meetings op de planning.

♥ Sinterklaas vieren & kerstcadeaus shoppen
Het was erg gezellig dit jaar met mijn ouders Sinterklaas te vieren. We zijn erg verwend en we hebben heerlijk gegeten. Een memorable Sinterklaas was het zeker. Wat ik kreeg? O.a. mokken, thee, skate/sport sokken, handdoeken en sokken. (zie hier de cadeaus via Instagram)

♥ Lezen
Ik heb dit jaar heel wat boeken gelezen, om even mijn ontspanning te pakken. Zo las ik heel erg veel van Nora Roberts, maar ook kwamen er wat spannende thrillers voorbij. In mijn boeken/films jaar overzicht die nog online komt begin Januari zullen de tofste boeken worden vernoemd. Nu met mijn vakantie hoop ik er nog een aantal boeken aan toe te kunnen voegen. Heerlijk even geheel weg in een boek…

♥ Lieve cadeautjes van vriendinnetjes
Ik kreeg de laatste tijd erg veel lieve cadeautjes en lieve kaartjes van familie & vrienden. Super leuk en echt heel erg attent. Super lief om te merken dat er mensen aan je denken. Zo kreeg ik laatst ook een super lief kerstkaartje in mijn bus van Liesbeth, Zwartraafje, thankyou ♡

♥ Me weer wat beter voelen
Eindelijk weer aan de beterende hand na een ziekte periode. Fijn om weer een beetje bij gekomen te zijn. Mijn lichaam geeft aan dat ik veel rust nodig heb, iets waar ik nu met mijn vakantie aan toe geef.

♥ Nieuwe woonaccessoires
Ik ben echt super blij met ons nieuwe kleed, onze nieuwe lamp en een nieuw Londen schilderij. Toevallig gezien in een krantje en geeft de kamer gelijk een zachtere uitstraling dan het zwarte kleed dat we al jaren hadden.

♥ Starten met een nieuwe DIY
Ik kan weer gaan starten met een nieuw DIY bord, super leuk! Ik heb de foto’s en alle benodigdheden al klaar liggen en nu lekker deze vakantie gaan knutselen voor iemand die een nieuw huisje krijgt. Super leuk en heb weer zin om creatief aan de slag te gaan.

♥ Terugblik artikelen 2018 maken
Ik ben druk bezig met die leuke terugblik artikelen van afgelopen jaar. Super leuk altijd om de vragenlijsten en artikelen te maken die elke jaar weer terugkeren. Ik maak ze altijd met veel plezier, maar lees ook graag bij jullie dit soort artikelen over het afgelopen jaar. Ben dus, hoewel er wat weinig artikelen online komen maar achter de schermen komt er heel wat aan.

♥ Veranderingen ✨
2019 gaat het jaar worden van veranderingen. Hoewel het spannend is kijk ik ook zeker naar een aantal veranderingen uit. Ik deel uiteraard meer met jullie hierover, in 2019 als er wat meerdere dingen concreet zijn.

Waar werd jij afgelopen weken blij van?

About the Author

19 Comments

zwartraafje

Oh, wat fijn om het kerstkaartje dat ik je stuurde hier te zien opduiken. Dat is echt heel graag gedaan hoor Sas. Jij ook bedankt voor het lieve kaartje dat je terugstuurde. Is zien, enkele geluksmomenten van de voorbije weken … de nieuwjaarsbrief die ik van mijn metekindje kreeg, hoe ze met een glimlach en uitgestrekte handen op me af komt gelopen terwijl ze Tattie zegt, de Niffler knuffel die ik van mijn man kreeg, net op tijd de straat infietsen wanneer de koerier die aan de deur stond eigenlijk wilde doorrijden, bijpraten met vriendinnen, uitkijken naar een afspraakje met mijn nicht, …

Reply
Lizette

Een vakantie is altijd een fijn geluksmoment. En van de andere dingen zou ik ook blij worden. Mooi kleed, het staat het tof met je meubels. Fijne dagen nogmaals! X

Reply
Michelle

Wat een fijne lijst! En genoeg leuke dingen om je deze vakantie mee te vermaken zo te horen. Wij hebben voor het eerst in een lange tijd ook weer wat vrije dagen. Zeker t’m 2 januari! Heerlijk.. Zeker met die pittige peuterpuberteit heel erg welkom 😉
Die terugblik blogjes mag ik altijd graag lezen. Hoewel sommige ze erg cliché vinden mag ik ze ook altijd nog graag in elkaar knutselen 🙂

Reply
Morgaine

Hele fijne feestdagen wens ik jou toe, ik ga even offline de komende week, voor blog dan in elk geval.

En dat zijn hele fijne momentjes weer allemaal, waar werd ik blij van de laatste tijd, meer offline tijd en dus tijd voor de liefde, samenzijn met vrienden en familie, mijn kleinzoon, Picasso, is standaard, M. mijn M. En nog zoveel meer, mijn werk, mijn collega’s, de kleine dingen, mijn moeder die weer aan het haken is voor mij, mijn kerstpakket, mag het weer zelf samen stellen online. Uit eten, haken, van alles!

X

Reply
Olga // Daar Was Eens

Ik werd blij van de dingen die mijn oudste zoon op school heeft gedaan. Het is zo leuk om je kindje na een schooldag op te halen en hem/haar dan met allemaal knutselwerkjes te zien zitten 🙂

Reply
Johanne

Oh, dat kleed is echt heel mooi!! Een hele fijne vakantie gewenst. Doe lekker rustig aan de komende tijd en hopelijk kun je 2019 weer fris en fruitig beginnen.

Reply
Amy

Wat een gaaf kleed heb je gekocht, staat inderdaad erg leuk in je woonkamer. Waar heb je hem vandaan, weet je dat nog? Geniet van je vrije dagen en hele fijne feestdagen gewenst! ?

Reply
Simone

Wat een fijne momenten om blij van te worden! Ik heb je leuke artikelen wel gemist hoor. Hopelijk wordt het snel wat rustiger en heb je ook weer wat meer tijd voor je blog <3

Reply
Saar

Ik merkte al dat het wat stiller was op je blog en vroeg me af of het door de veranderingen op je werk kwam. Ik dacht dus in de goede richting. Mooie geluksmomentjes heb je hier genoemd! Ik hoop dat je er deze vakantie nog heel wat kan bijvoegen 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *