Boeken TAG | Van 1 naar 10

Even een leuke, kort maar krachtige tag over boeken. Ik ben mijn leesflow een beetje kwijt, daarin tegen kijk ik steeds meer films & series. Ben nu bezig in Heimwee naar bloed, en moet er denk ik nog een beetje inkomen. Tevens met deze drukke periode staat m’n hoofd er niet echt naar. Misschien JUIST een reden om eens even lekker te gaan lezen, ga ik vanavond gelijk eens proberen! Deze tag kwam ik tegen op Boekenboetiek.

Lees hier in deze categorie meer over mijn (gelezen)boeken

10 auteurs wiens boeken je niet kan missen
» Sebastian Fitzek
» Nora Roberts
» Camilla Läckberg
» Simon Beckett
» Jo Nesbø
» Karin Slaughter
» Lars Kepler
» Samuel Bjørk
» Kate Brady
» Ruth Newman


♡♡♡♡♡

9 favoriete jeugdboeken
» Hummeltje – Pauline Ill. Meyer
» Pinkeltje – Dick Laan
» Pippo’s – Uitgever: Philippe Werck
» Donald Duck
» Nancy Drew – Carolyn Keene
» De Olijke Tweeling – Arja Peters
» Maaike & Kwispel – Jacky van Klaveren
» Geen varkens over de vloer – Mary Stelz
» Boeken van Carry Slee

8 boeken die je graag wil hebben/lezen ( het mogen boeken zijn die nog moeten uitkomen)
» Kijk niet terug – Nora Roberts
» Oktober – Søren Sveistrup
» De jongen in de sneeuw – Samuel Bjørk
» De tattooverzamelaar – Alison Belsham
» De witte kamer – Samantha Stroombergen
» Tik Tak – Chris McGeorge
» Jager – Lars Kepler
» Het experiment – Sebastian Fitzek

7 toffe personages en/of fictieve koppels
» Personages uit de 4 boeken van Chesapeake Bay Saga (Nora Roberts)
» Phoebe & Duncan (Het heetst van de dag – Nora Roberts)
» Sara, Jeffrey Will en Lena (boeken van Karin Slaughter)
» Personages uit De ogenverzamelaar (Sebastian Fitzek)
» Parks & Brooke (Spel van uitersten – Nora Roberts)
» Patrik & Erika (boeken van Camilla Läckberg)
» ­Francis Ackerman jr. (uit Ik ben de nacht van Ethan Cross)

6 populaire boeken die jij NIET wil lezen
» Vijftig tinten grijs – E.L. James
» Harry Potter – J.K. Rowling
» Boeken van Dan Brown
» Het Achterhuis – Anne Frank
» Boeken over de oorlog in het algemeen
» Fantasie boeken zoals Twilight, Lord of the rings e.d.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

5 verfilmingen die je wel zag maar NIET las
» Gone Girl – Gillian Flynn
» The best of me – Nicholas Sparks
» The Notebook – Nicholas Sparks
» The Maze Runner – James Dashner
» Pride & Prejudice – Jane Austen

4 boeken die je graag een keer wil herlezen
» Vleugels – Ruth Newman
» Reeks van Camilla Läckberg
» De Ogenverzamelaar & Wijd Open – Sebastian Fitzek
» Ik ben de nacht – Ethan Cross

3 kleurrijke boeken die je al gelezen hebt
» Passagier 23 – Sebastian Fitzek
» Leeuwentemmer – Camilla Läckberg
» De gloed van vuur – Nora Roberts


LampRecensie Heks

2 series die je (tot nu toe) niet hebt uitgelezen
» De Helen Grace-reeks van M.J. Arlidge
» De Georg Stadler reeks van Karen Sander

1 boek dat je niet uitlas
» De laatste meisjes – Riley Sager

Lees nu meer over mij gelezen/te lezen en nu aan het lezen boeken via mijn hebban account

Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen?

Mocht je de tag overnemen, laat het me dan weten in de comments. Ben erg benieuwd naar jullie invulling.

20 reacties op “Boeken TAG | Van 1 naar 10

  1. Bij de kleurrijke boeken was het eigenlijk de bedoeling dat je boeken koos met een kleur in de titel maar blijkbaar was dat niet helemaal duidelijk bij mijn vragen. 🙂

   1. Was wel begrepen hoor 😉
    Ik heb hem alleen aangepast, aangezien ik weinig boeken had met een kleur in de titel. Heb dus kleurrijke kaften gekozen instead 🙂

 1. Haha, zo ver zou ik niet komen met invullen. Ik lees zomaar lukraak wat ik tegenkom en vergeet het daarna. Mijn laatste boek was ‘Op dood spoor’ van Peter James. Wéken over gedaan om het uit te lezen. Niks voor mij. Ik heb inderdaad ook geen leesflow of het was gewoon niet echt mijn boek.

 2. Grappig, alle boeken die jij niet wilt lezen heb ik gelezen of wil ik lezen 🙂 Op het moment zit ik ook weer niet zo in de leesmodus, maar meer in de serie modus 🙂 Ik heb ook geen nieuwe boeken meer om te lezen, misschien binnenkort maar weer eens shoppen 🙂

 3. Leuke tag en leuk om te zien hoe smaken verschillen! De Olijke Tweeling las ik als kind trouwens ook haha. Ik ben momenteel in te veel boeken tegelijkertijd bezig, vooral een aantal ‘Engelse klassiekers’ voor mijn studie. Verder ga ik binnenkort beginnen aan Neil Gaiman’s boek Neverwhere. Ik vind hem een fijne schrijver!

  Wie weet neem ik deze tag een keertje over, dan laat ik je wel weten als hij online staat 🙂

 4. Leuke lijst, maar ik geloof niet dat ik die ook ga invullen. Zou echt veel te veel nadenkwerk worden. 😉

  Nu lees ik ‘Alles voor jou’ van Liane Moriarty. Best een leuk boek.

 5. Wat een leuke tag! Ik heb hem met plezier gelezen. De boeken van Vijftig tinten grijs zou ik zelf ook niet snel aan beginnen, haha. Het Achterhuis van Anne Frank vond ik wel schitterend. Dat is absoluut een van mijn meest favoriete/indrukwekkende boeken.

 6. Oh wat een leuke tag 🙂 Ik lees ’s avonds Harry Potter & The Order of the Phoenix, ik ben het aan het herlezen. Voor overdag ben ik nog zoekende… ik weet niet goed wat lezen.

 7. Grappig dat jij de boeken van HP nooit gelezen hebt, die hadden wij al in huis voor er überhaupt nog over verfilmen gesproken werd, hahahaha

  Jouw lijst, is in elk geval niet mijn lijst, en wat jij nooit zal lezen, is weer mijn ding, zo ongeveer, op 50 tinten na, LOTR niet om doorheen te komen, had het wel in de kast, uiteindelijk weg gegeven.

  X

  1. Ik heb het eerste boek cadeau gekregen, 1 hoofdstuk was me voorgelezen (was nog erg jong) en heb het boek toen weggegeven. Vond er helemaal niets aan haha. You like it or not…
   Ze staan hier in huis wel allemaal & alle films gezien door manlief.

 8. Leuk lijstje! Over Jo Nesbo hoor ik veel goede dingen. Zal een boek van haar klaarzetten. Maar geen Harry Potter…? 🙁 Ik ga beginnen in ‘de kracht van het nu’ van Tolle.

 9. Leuke tag, ook al hebben we een totaal andere boeken smaak 🙂 . Momenteel lees ik het Victoriaanse Huis van J. Boyne, erg goed tot nu toe.

 10. Wat grappig! We hebben echt een heeeele andere smaak qua boeken. Leuke tag en er gaat echt een wereld voor me open…zo veel boeken waar ik nog nooit van heb gehoord. Oh, en je mok: waar is die van? (A)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *