(online) geshopt,  Liefde voor..,  Married(life)

Het wereldnieuws

En nee dan heb ik het niet over de coupe van Cristiano Ronaldo die telkens tussen een wedstrijd wisselt. Of al die celebs die uit elkaar gaan, knuffelen of zwanger zijn. Nee dan heb ik het over jurkjes. SAY WHAT? Ja over jurkjes. Ik en jurkjes wel te verstaan.

Ik ben namelijk totaal geen jurkjes mens en trek toch altijd veel liever een broek aan. Om jullie even te informeren: ik heb 2 jurkjes in de kast hangen die ik eigenlijk zo’n 3 keer heb gedragen. Maar toen ik in de stad opzoek ging naar een jurkje voor de after party van onze bruiloft kwam ik toch wat moois tegen. 2 mooie. 2 dezelfde alleen in een andere kleur.


Photobucket
Slechte foto kwaliteit, foto’s genomen met mobiel Γ©n in donkere pasruimte.
Oh en dat zwarte jurkje heeft hetzelfde motief als de witte, dit zie je alleen niet goed.

Zie je waarom ik een dilemma had? Beide zaten goed, voelde ik me goed in en het stond me voor de verandering gewoon eens. Dus na een half uur witte jurkje aan, zwarte jurkje aan, witte jurkje aan.. kon ik eigenlijk nog steeds niet beslissen. De witte was erg leuk voor de after party maar de zwarte voor gewoon. Oh en bij die winkel he, daar kon je alleen contant betalen en was het nou net dat ik maar geld had voor 1 jurkje (met de lieve hulp van Paula die me wat geld leende)

En wat doe ik als ik een dilemma heb? Juist. Dan bel ik M. op. Met alleen de vraag: Wit of zwart?! Zo was ik er heel snel uit en was ik super happy met m’n keuze. Maaaaaar. Dat andere jurkje zat toch erg in mijn hoofd. Ik ging dus toch even ergens proberen te pinnen. En tsja je raad het al, pin automaat stuk. Nou hadden we de hele middag in de stad gelopen en ik was bekaf. Ik ben dus maar met 1 jurkje naar huis gegaan.

Maar Saskia? Waarom?

Ja dat weet ik dus ook niet aangezien ik later met M. en vriendinnetje Julie weer terug ben gereden om alsnog het andere jurkje te halen. Ik heb ze nu dus allebei en ben een heel gelukkig meisje. Met 2 jurkjes. IK nota bene die normaal niets met jurkjes heeft.

0

54 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *