Het wereldnieuws

En nee dan heb ik het niet over de coupe van Cristiano Ronaldo die telkens tussen een wedstrijd wisselt. Of al die celebs die uit elkaar gaan, knuffelen of zwanger zijn. Nee dan heb ik het over jurkjes. SAY WHAT? Ja over jurkjes. Ik en jurkjes wel te verstaan.

Ik ben namelijk totaal geen jurkjes mens en trek toch altijd veel liever een broek aan. Om jullie even te informeren: ik heb 2 jurkjes in de kast hangen die ik eigenlijk zo’n 3 keer heb gedragen. Maar toen ik in de stad opzoek ging naar een jurkje voor de after party van onze bruiloft kwam ik toch wat moois tegen. 2 mooie. 2 dezelfde alleen in een andere kleur.


Photobucket
Slechte foto kwaliteit, foto’s genomen met mobiel Γ©n in donkere pasruimte.
Oh en dat zwarte jurkje heeft hetzelfde motief als de witte, dit zie je alleen niet goed.

Zie je waarom ik een dilemma had? Beide zaten goed, voelde ik me goed in en het stond me voor de verandering gewoon eens. Dus na een half uur witte jurkje aan, zwarte jurkje aan, witte jurkje aan.. kon ik eigenlijk nog steeds niet beslissen. De witte was erg leuk voor de after party maar de zwarte voor gewoon. Oh en bij die winkel he, daar kon je alleen contant betalen en was het nou net dat ik maar geld had voor 1 jurkje (met de lieve hulp van Paula die me wat geld leende)

En wat doe ik als ik een dilemma heb? Juist. Dan bel ik M. op. Met alleen de vraag: Wit of zwart?! Zo was ik er heel snel uit en was ik super happy met m’n keuze. Maaaaaar. Dat andere jurkje zat toch erg in mijn hoofd. Ik ging dus toch even ergens proberen te pinnen. En tsja je raad het al, pin automaat stuk. Nou hadden we de hele middag in de stad gelopen en ik was bekaf. Ik ben dus maar met 1 jurkje naar huis gegaan.

Maar Saskia? Waarom?

Ja dat weet ik dus ook niet aangezien ik later met M. en vriendinnetje Julie weer terug ben gereden om alsnog het andere jurkje te halen. Ik heb ze nu dus allebei en ben een heel gelukkig meisje. Met 2 jurkjes. IK nota bene die normaal niets met jurkjes heeft.

About the Author

54 Comments

Nicole

Ze staan je ook erg goed zeg! Zijn er mooi!
Zoiets zou ik met mijn figuur op t moment niet aan kunnen hihi πŸ˜‰

Reply
Caroline

Ik ben de laatste jaren ook steeds meer een jurkjes meisje geworden. Voorheen had ik ook veel meer broeken aan!
Echt mooie jurkjes!

Liefs

Reply
Jeske

Nooit te laat om een jurkjesmens te worden toch… ik heb vorige zomer voor het eerst in jaren weer een jurkje gekocht… en was er erg blij mee. Ik loop nog steeds het meest in broeken, maar met een jurk op zn tijd is niets mis.

Reply
Anouk

Die witte vind ik echt ontzettend gaaf! Maar een LBD is ook een must voor in je kledingkast. Snap dat je niet kon kiezen. PS: Het is Ronaldo ipv Renaldo (of was het bewust zo getypt?) πŸ˜‰

Reply
SAS

Haha nee dat was niet bewust getypt. Heb het foutje verbeterd. Ach Renaldo, Ronaldo.. Leuk vind ik hem toch niet πŸ˜‰

Reply
Anouk

Wat een leuke jurkjes! Gelukkig heb je de 2e er nog bij gehaald.. en was deze er nog! Want meestal komt spijt omdat je iets NIET gekocht hebt te laat..

Reply
appelig

Het zijn ook wel hele mooie jurkjes, goed dat je meteen je slag hebt geslagen. Nu ben je voor de komende jaren klaar. πŸ˜‰

Reply
Lianne

Ik vind ze beiden leuk en je mooi staan! En die witte kan je vast ook nog wel een keer in de zomer, naar het strand ofzo? Met leuke slippertjes en een mooie tas ofzo. Goede aankoop!

ps. ik zie serieus nu (shame on me, was van 10 april :$) pas je vraag op mijn blog over de fonts van de blogtitels. Heb je daar inmiddels antwoord op?

Reply
Lianne

OkΓ©, dan bij deze! De fonts die ik voor mijn posttitels (want daar ging het om toch?) gebruik zijn gewoon Google Fonts (http://www.google.com/webfonts/). Hier kan je een font uitzoeken, een code aan de HTML toevoegen (staat ook uitgelegd waar dat moet) en vervolgens moet je even de font-style in de CSS aanpassen (ook dat staat uitgelegd). Heel simpel!

SAS

Thanks ik ga vanavond gelijk even kijken. Ging inderdaad om de post titels.. Mocht ik nog vragen hebben dan hoor je het wel. Thanks again.

SAS

Het is gelukt, ik krijg alleen de pagina titel niet goed. Weet niet of jij daar een oplossing voor hebt? πŸ™‚
Dankjwel nogmaals! Ben er super blij mee.

Lnnk

Ik vind ze je beiden erg goed staan. Ik denk dat ik hier ook met beide jurkjes geeindigd zou zijn πŸ˜‰

Reply
capsidegirl

Ik vind ze onwijs leuk staan πŸ™‚ Dus gewoon dragen. Ik draag zelf ook niet zo vaak een jurkje alleen als mooi weer is en ik vrij ben (op werk mag dat namelijk niet aan). Toevallig heb ik vandaag een jurkje bij de h&m gekocht haha.

Reply
Anni

Wat heb je een prachtig figuur! Die witte vind ik heel mooi, met die details. Maar een zwarte is wel weer heel handig πŸ˜‰ Goede keuze om ze maar alle 2 te kopen.

Reply
Suzanne

ze zijn mooi!!!
Ik draag juist bijna alleen maar jurkjes en rokjes…vind ik veel lekkerder zitten dan bijv een spijkerbroek πŸ™‚

Reply
Lydia

Ik begrijp je helemaal, ik heb ook totaal niks met jurken. Maar ze staan wel super goed bij je mooie figuur. πŸ™‚ Wie weet ga je nu wel meer jurken dragen!

Reply
Maris

Maar de jurkjes zijn ook zo mooi.. Ik snap je dillema hoor. Ik koop ook van hetzelfde in 3 verschillende kleuren. Gewoon, omdat ze zo mooi zaten en ik niet kon kiezen πŸ˜›

Reply
Marjolein

Ondanks dat je geen jurkjes mens bent staan ze je wel heel erg goed!

Reply
Miranda

Ze zijn beide superleuk! Heel herkenbaar ook ik heb een paar jurkjes in de kast hangen en die komen er ook niet echt vaak uit…..zeg maar…nooit!

Reply
DaniΓ«lle

Haha, dat is echt zo typisch een vrouw! Ik vind ze overigens wel heel erg leuk!

Reply
Anke

Ik snap heel goed waarom je bent terug gegaan voor de tweede, ze staan je goed! En het is ook wel herkenbaar, ik heb momenteel ook zo’n fase dat ik jurkjes ineens leuk vind en er zelfs mee/in over straat durf. Met dit weer op zich ook wel fijn trouwens, in plaats van een dikke jeans, haha πŸ˜‰

Reply
Michelle

Leuk joh, beide staan je inderdaad erg goed! En wie weet, misschien wordt je nog wel een jurkjes meisje πŸ˜‰

Reply
Billy

ik vind jurken meestal veel aantrekkelijker voor een vrouw dan een broek
En vooral als het zo’n knap ding is als jij… πŸ˜‰

Groetjes!

Reply
Inge

Dit komt mij zo bekend voor! Ik blijf ook altijd met dingen in mijn hoofd zitten en dat blijft maar duren tot ik ze dan ook ga halen.

En het zijn echt twee hele mooie jurkjes, het was echt een geval van ‘kiezen is verliezen’!

Reply
joten

hahaha, vrouwen en kleren, een man kan daar gewoon niet bij πŸ™‚
dat zwart natuurlijk, en je geeft zelf de oplossing aan: als je morst!!!

Reply
Julie

It was quite a day! Maar je hebt nu 2 mooie jurkjes shinen in je kast! En wel dragen hè, niks mis mee! Ik draag sinds 2 / 3 jaar ook jurkjes in de zomer (als dan wel et weer mee zit!)

Reply
SAS

Ik heb Zondag naar het slagen van het neefje van M. het zwarte jurkje aangehad. Uiteraard morste ik er wat op maar dat ging er gelukkig zo weer af :’) Is wel even wennen maar ben super blij met m’n 2 nieuwe aankoopjes!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *