Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Having a party is the best way to celebrate

Het was eindelijk zover! Op 13 Augustus vierde wij, dat we dit jaar 10 jaar samen waren (17-7) en 5 jaar getrouwd (20-08). #10jaarsamen5jaargetrouwd Wat een mooie getallen en ik ben er zeker trots op dat wij nog steeds zo happy bij elkaar zijn. Reden om zeker (naast het laten zien van onze vernieuwde tuin) een feestje te geven met al onze dierbare.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Het begon eindelijk allemaal met de zelfgemaakte uitnodigingen. Het leek me leuk eens chique een zelf gemaakte te ontwerpen en te sturen naar al onze dierbare. Eentje hangt ook nog op de koelkast naast ons verhuis kaartje. Ik kan hem helaas door het bewust bloggen niet delen, maar ik kan wel een idee geven van de uitnodiging. Op de voorkant heb ik 2 foto’s geplaatst onder elkaar: eentje uit het tijdperk 2007 (net een maandje verkering) en een mooie trouwfoto van ons.


Onze uitnodigingen heb ik laten maken bij de HEMA

Daarnaast stond in de uitnodiging alle details uiteraard, met een geplakt en geknipt stukje. Ik vond het saai alleen tekst te gebruiken en dit heb ik dan ook niet gedaan. In de linker binnenkant stond ook nog een foto van onze verlovings shoot (met onze handen op elkaar met onze ring) en de reden voor het feest. Ook onze data’s stonden erin verwerkt, 17-07-2007 & 20-08-2012. ik hoop dat je, ondanks dat ik het niet kan delen een beetje een idee hebt van onze uitnodiging.

Houten huwelijk


Ik had nog wat geregeld, namelijk een hartjeslijst. Eigenlijk bedoeld als gastenboek bij een huwelijk maar ik vond hem erg tof om hiervoor te gebruiken. Je kon een houten hartje (note: ik kwam er later pas achter dat je 5de huwelijks jaar ook echt daadwerkelijk een HOUTEN bruiloft is, dus komt erg mooi uit hihi) beschrijven met potlood en deze in de lijst gooien via de bovenkant met een gleuf. Super leuk als herinnering en ik wil hem niet in huis zeker een mooi plekje geven. Het resultaat tot nu toe (nog niet iedereen heeft hem ingevuld, aangezien we de afmeldingen van het feest er ook nog eentje willen laten schrijven)


De lijst heb ik inclusief alles gekocht bij Bol.com

Het feest & Onze cadeaus

En toen was het PART TIME!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We hadden een heerlijk hapje en drankje in onze nieuwe tuin. We hadden pannen met hapjes besteld en dronken een heerlijk glaasje met zijn alle. Daarnaast maakte ik ook zeker nog wat toffe foto’s met mijn lieve vriendinnen. En met M. Foto’s waar ik heel erg blij mee ben (maar wederom door het het bewust bloggen niet kan delen) en die je kan vinden op mijn privé Facebook en via Instagram. Tevens had ik dus een JURK aan. Sas in een jurk. Hoewel het me altijd prima staat heb ik er toch altijd een beetje moeite mee. Iets met niet gewend zijn en telkens maar aan je jurk blijven plukken.

Een idee van de jurk:

Daarnaast kregen we een hoop lieve cadeaus, iets wat zeker niet had gehoeven! Van mijn ouders kreeg ik een zelfgemaakt bord van ons huwelijk met foto’s en data’s erop. (van die borden die ik zelf dus ook altijd maak #sasdiy) Ook kregen we een hoop fijne bonnen (o.a. Restaurant cheque, VVV en Intratuin), een lief theekopjes planten, bosjes bloemen en sieraden.


Deze lieve en prachtige kaart gekregen van Sandra & Rick

Al met al hebben wij ontzettend genoten van deze fijne vond (inclusief lekker weer, dus konden we zoals gepland het lekker buiten vieren). Een avond om nooit meer te vergeten!

Hebben jullie wel eens een feestje gegeven voor een speciale gelegenheid?

1
Home sweet home, Married(life)
Previous Story
Next Story

15 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  16/10/2017 at 13:42

  Die hartjeslijst vind ik echt zo ontzettend leuk! De manier waarop jullie dit doen doet me een beetje denken aan de bruiloft van mijn zus en zwager, zij lieten tijdens het feest een polaroidcamera rondgaan zodat iedereen foto’s kon maken en hebben die in hun huis opgehangen. Zo leuk om te bekijken!

 • Reply
  Nicky
  29/08/2017 at 15:28

  Fijn dat het zo’n geslaagd feest was. Ik vind die hartjes-lijst superleuk!

 • Reply
  saskia
  25/08/2017 at 13:43

  Wat een super tof idee van die houten hartjes in een lijst!

  ik heb eigenlijk nog nooit iets anders gevierd dan een verjaardag. Volgend jaar 20 jaar getrouwd, dus misschien heb je me wel op een idee gebracht…

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  23/08/2017 at 18:41

  Fijn dat jullie zo’n leuke avond hebben gehad!

 • Reply
  Sofie
  21/08/2017 at 21:46

  Wat origineel en prachtig die hartjes!! Wat fijn dat 5 jaar een houten jaar is net zoals de hartjes!

 • Reply
  Darina
  21/08/2017 at 17:27

  Die houten hartjes zijn echt té leuk!

 • Reply
  Saskia
  21/08/2017 at 17:11

  Die hartjes lijst is zó leuk! Ik dacht meteen ‘Oh vet goed verzonnen bij een houten huwelijk!’, blijkt dat het puur toeval is haha. Heeft het gewoon zo moeten zijn toch 😉 Nogmaals proficiat met deze mooie mijlpaal!

  • Reply
   SAS
   22/08/2017 at 12:02

   Haha ja dat kwam even mooi uit 😉

 • Reply
  Mariska
  21/08/2017 at 12:34

  Wat een leuk idee van die houten hartjes!

 • Reply
  Madelon
  21/08/2017 at 10:55

  Wat een leuk idee met die houten hartjes en mooi getimed met een houten bruiloft! Het klinkt als een geslaagd feest en een mooie dag 🙂

 • Reply
  Joyce - Lemonylifenl
  21/08/2017 at 10:52

  Volgens mij was het een zeer geslaagd feestje! Wat een leuk idee, met die houten hartjes!

 • Reply
  Nancy
  21/08/2017 at 09:03

  Oh heerlijk hè! Al je dierbaren om je heen! Ik vind dat ook zo gezellig!

 • Reply
  Amy
  21/08/2017 at 09:00

  Dit klinkt als een heel gezellig feestje en de hartjeslijst is erg mooi! Ik ben zelf nooit zo van het feestjes geven; mijn verjaardag vier ik bijvoorbeeld liever niet. Feestjes organiseren voor een ander dan weer wel, dus toen M. 35 werd (zo’n 3,5 jaar geleden) vond ik het wel leuk om daar een suprisefeestje voor te organiseren.

 • Reply
  Romy
  21/08/2017 at 07:35

  Dat klinkt als een heel geslaagd feest. Wat fijn dat jullie zo hebben genoten! Je ziet er prachtig uit in de jurk! En die hartjeslijst…wat een leuk idee!

 • Reply
  Shirley
  21/08/2017 at 07:26

  Die hartjeslijst is heel weg leuk. Ik heb nog geen speciale feestjes gegeven. De laatste is sowieso alweer drie jaar geleden, toen vierde ik mijn housewarming, laatste zes verjaardagen en afstuderen van een paar jaar eerder. Wie weet geef ik op mijn dertigste weer een feest.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png