(online) geshopt,  Blog

Zo handig voor het skaten: De SPIbelt!

Dit product is ter beschikking gesteld door SPIbelt

Zoals mijn vaste lezers wel weten, ben ik sinds 2013 fanatiek aan het skaten. Nou zijn er eigenlijk best veel dingen die ik wil meenemen als ik ga skaten, echter beperk ik het nu tot mijn mobieltje (voor de app en foto’s te maken onderweg) en mijn sleutels. Eigenlijk zou ik wat pasjes, geld en zakdoekjes mee willen meenemen voor onderweg maar ik heb hier gewoon geen plek voor. Ik heb een hippe nieuwe skatebroek gekocht, die als 1 van de weinige een zakje heeft aan de achterkant voor mijn sleutels. Maar sommige sportbroeken hebben helemaal geen zakken. Voorheen bond ik mijn sleutels altijd vast aan de veters van mijn skates. Maar… ik heb de oplossing gevonden: De SPIbelt.

 photo IMG_20140503_103222_zpsa10ded3b.jpg
(bron)


Een watte? Een SPIbelt is een klein heuptasje dat er helemaal niet groot uitziet. Daar past toch niet álles in wat ik net opnoemde? Maar schijn bedriegt, het zakje is heel erg oprekbaar waardoor er echt heel erg veel spullen inpassen. Ideaal voor een skater als ik. Ik was dan ook erg nieuwsgierig om het uit te proberen en ben er zelfs extra voor gaan skaten.

En hij zit heerlijk! Ik had verwacht dat zoiets super in de weg zou zitten maar het tegendeel is waar. De heupriem is super elastisch waardoor je niet eens door hebt dat je hem om hebt. Heel fijn, aangezien het niet fijn skaten is met een vervelend zittend of afzakkend tasje. Ook is het een erg brede band waardoor hij erg comfortabel zit. Met de verstelbare band kun je hem zo stellen dat hij voor iedereen goed zit. Op de eerste foto hieronder zie je een lege SPIbelt.

Ik heb gekozen voor de zwarte variant van de SPIbelt maar ze hebben hem ook in allerlei kleuren (zodat hij mooi matched met je outfit) Ideaal voor sporters. Of je nou aan skaten, hardlopen of een andere sport doet, ik raad dit tasje zeker aan iedereen aan. Voor €19,99 is hij verkrijgbaar bij www.spibelt.nl

0

28 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *