Zo handig voor het skaten: De SPIbelt!

Dit product is ter beschikking gesteld door SPIbelt

Zoals mijn vaste lezers wel weten, ben ik sinds 2013 fanatiek aan het skaten. Nou zijn er eigenlijk best veel dingen die ik wil meenemen als ik ga skaten, echter beperk ik het nu tot mijn mobieltje (voor de app en foto’s te maken onderweg) en mijn sleutels. Eigenlijk zou ik wat pasjes, geld en zakdoekjes mee willen meenemen voor onderweg maar ik heb hier gewoon geen plek voor. Ik heb een hippe nieuwe skatebroek gekocht, die als 1 van de weinige een zakje heeft aan de achterkant voor mijn sleutels. Maar sommige sportbroeken hebben helemaal geen zakken. Voorheen bond ik mijn sleutels altijd vast aan de veters van mijn skates. Maar… ik heb de oplossing gevonden: De SPIbelt.


(bron)


Een watte? Een SPIbelt is een klein heuptasje dat er helemaal niet groot uitziet. Daar past toch niet Γ‘lles in wat ik net opnoemde? Maar schijn bedriegt, het zakje is heel erg oprekbaar waardoor er echt heel erg veel spullen inpassen. Ideaal voor een skater als ik. Ik was dan ook erg nieuwsgierig om het uit te proberen en ben er zelfs extra voor gaan skaten.

En hij zit heerlijk! Ik had verwacht dat zoiets super in de weg zou zitten maar het tegendeel is waar. De heupriem is super elastisch waardoor je niet eens door hebt dat je hem om hebt. Heel fijn, aangezien het niet fijn skaten is met een vervelend zittend of afzakkend tasje. Ook is het een erg brede band waardoor hij erg comfortabel zit. Met de verstelbare band kun je hem zo stellen dat hij voor iedereen goed zit. Op de eerste foto hieronder zie je een lege SPIbelt.

Ik heb gekozen voor de zwarte variant van de SPIbelt maar ze hebben hem ook in allerlei kleuren (zodat hij mooi matched met je outfit) Ideaal voor sporters. Of je nou aan skaten, hardlopen of een andere sport doet, ik raad dit tasje zeker aan iedereen aan. Voor €19,99 is hij verkrijgbaar bij www.spibelt.nl

28 reacties op “Zo handig voor het skaten: De SPIbelt!

 1. Wow… wat geniaal. En inderdaad. Op de 1e foto zou je nooit denken dat het zo zou mee rekken. Je kan inderdaad heel wat meenemen. En juist als je alleen één sleutel meeneemt, is het weer fijn dat het zo klein is.

  Nu reageer ik meer dan een jaar later. Dus: is het tasje inmiddels niet uitgerekt na al je gebruik? Daar ben ik weer benieuwd naar.

  1. Leuk dat je toch nog een reactie achterlaat! Nee, het tasje is zo gemaakt dat het gewoon weer terug schiet. Na intensief gebruik dus nog steeds hoe hij was bij aanschaf.

   1. Oh echt? Wat fijn dan. Want meestal lubbert zo’n ding wel uit na een tijd. Goed om te weten. Ik houd hem in gedachten. Ook handig voor het reizen, motor rijden en ga zo door πŸ™‚

 2. Handig ding. Misschien ook wel goed bruikbaar voor tijdens het longboarden. Al gebruik ik soms gewoon mijn rugtas.

 3. Ow wauw die is handig man. πŸ˜€ Maar ik moet hem niet nemen want ik heb een goed zakje voor mijn sleutel in mijn broek en ik heb een armband voor mijn mobiel πŸ™‚

 4. Handig ding zeg! Nou skate ik dan wel niet. Niet dus. Maar ook voor andere ‘doeleinden’ kan het erg handig zijn!

 5. Ik wil hem ook zo graag! Mijn note 2 is echt te groot om, om mijn arm te dragen maar wil wel mijn telefoon mee. Ik ren nogal op afgelegen stukjes.
  Hij staat hier op mijn wishlist :

  1. Nee. Ik drink altijd voor & nadat ik gaan skaten wat water en eet voordat ik ga sporten fruit. Ik heb nog niet iets bedacht op mijn dopper mee te kunnen nemen. Deze SPIbelt zou er erg handig voor zijn maar is er te klein voor om een waterflesje ofietsdergelijks in de stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *