De industriële look, de finishing touch (met nieuwe lampen) in onze woonkamer

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Directlampen

Het zal jullie niet verbazen als ik vertel dat ik een echte huismus ben. Ik kan dagen lekker cocoonen in huis en genieten van mijn eigen ding doen. Helaas kan dat niet altijd door mijn werk & andere verplichtingen. Tevens ben ik super blij met de inrichting van onze woning: alles is 1 geheel. Alles past bij elkaar, heel anders dan in ons flatje. Toen was het zoeken naar wat we precies wilde en was het van-alles-door-elkaar.

Onze woonkamer komt steeds meer af. Zo hebben we een nieuwe bank, een toffe steenstrips op de muur en bijpassende lampen in het geheel. Graag laat ik jullie onze nieuwe robuuste hanglampen zien, die op meerdere plekken in de woonkamer hangen.


Lampen: Directlampen.nl – Meubels: Home Budget Store – Schilderij: drukbedrijf.nl

Wij hadden namelijk eerst de oude lampen hangen van onze flat. Waardeloos, aangezien het totaal niet bij de inrichting paste. Ik werd dan ook super blij toen ik deze lampen tegen kwam: dit was precies wat we zochten voor onze woonkamer.

Zo hangt er, zoals je kunt zien een kleine en grote variant als eetkamer lamp aan ons plafon. Juist het contrast tussen klein en groot vind ik erg leuk, een idee wat ik opdeed via de site. Iets waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht, dus erg blij met deze inspiratie. daarnaast zijn ze ook nog op 2 verschillende hoogtes opgehangen, waardoor het contrast helemaal zichtbaar is. Vooral de bedrading vind ik erg fijn, waardoor er geen gootjes meer zichtbaar zijn maar gewoon grote, zwarte draden die juist weer erg erbij passen en minimalistisch en minder opvallend zijn.

M. wilde graag 2 dezelfde grootte lampen ophangen boven de eettafel, maar we zijn uiteindelijk erg blij met deze keuze. Het heeft wel wat! Net even anders dan anders. Het was wel even zoeken welke lampen we zouden kiezen aangezien ze een groot scala aan eetkamer verlichting bij Directlampen hebben.

Onze nieuwe robuuste lampen

Elke dag ben ik er nog super blij mee. Het past zo bij ons en het gekozen interieur. Een stukje rust is er gekomen doordat de lampen nu goed bij de rest passen. Inmiddels staat mijn laptopje ook op de eettafel en kan ik er ongestoord met een mok thee artikelen typen. Uiteraard met een fijn lampje aan boven de tafel.

Klink hier voor de link van de lamp (klein/groot)

Waar de lamp nog meer hangt..

Tevens hangt dezelfde lamp boven ons woonkamergedeelte. Zo maakt het dat in de woonkamer dezelfde stijl boven de eettafel en de salontafel hangt. Ook zitten we er nog aan te denken om in onze woning nog meer van deze lampen op te hangen. Toen we dit huis kochten zaten er in alle kamers van diezelfde lelijke plafonlampen in. In sommige kamers zitten deze nog steeds, en we zijn dus nog steeds zoekende welke lampen we graag willen in welke kamer. Ik ga zeker dus nog even neuzen bij Directlampen.nl voor meer inspiratie.

Welke lampen hebben jullie in huis hangen? Mocht je nog thuis wonen: is dit wel een stijl die je aanspreekt?

11 reacties op “De industriële look, de finishing touch (met nieuwe lampen) in onze woonkamer

  1. super mooi hoor, ik vind deze styl ook erg mooi, maar mijn vriend helaas niet. We hebben op veel plekken spotjes hangen, in de woonkamer een waaierlamp haha en boven de eettafel een lamp met van die glaasjes.

  2. Ik vind ze heel erg leuk. Wij moeten de lampen in de huiskamer nog steeds ophangen. Best erg, eigenlijk…

  3. Prachtige lampen. Wij combineren hier ook die industriële look met natuurlijke materialen als hout. Een beetje landelijk, een beetje industrieel. Geeft een leuke touch aan je woning hè!

  4. Leuk zeg! Wij zijn ook nog op zoek naar mooie lampen. We hebben die van ons al zo lang, dat het nu gewoon gedateerd wordt, haha. Ik ben wel benieuwd naar andere modellen lampen geworden en ga binnenkort eens kijken 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *