About being thankfull ♥

Happy Monday!


Foto mok aangepast: Deze is wél uit de kringloop

♥ super toffe Disney mokken vinden in de kringloop & 2 fijne thrillers ♥ inspiratie voor activiteiten op werk ♥ wat meer vrije tijd ♥ mijn favoriete film all time kijken ♥ mijn workshop van afgelopen maand en alle enthousiaste kids & ouders ♥ 90’s muziek op repeat ♥ weer gestart met regelmatig sporten ♥ fijne bos tulpen op tafel ♥ fijne lampen in onze woonkamer ♥ onze verjaardagsviering die eraan zit te komen (bijna 30!) ♥ lezen ♥ quality time met M. filmpje kijken ♥ genieten van de oh zo foute Love Island ♥ de Samsung S6 Edge die ik mag lenen van m’n schoonmoeder, m’n LG kan niet zwemmen ♥ mijn header en blog in het algemeen, lekker knutselen ♥ leuke samenwerkingen op de planning ♥ mijn vernieuwde email programma, veel beter ♥ cadeaus via Aliexpress, ben benieuwd! ♥ nog een bol.com hebben en op kunnen maken, dat wordt eens neuzen ♥ een vrije middag na een lange werkweek ♥ een dagje geheel voor mezelf ♥ Netflixen ♥ en als klap op de vuurpijl: Mijn vakantie in Juni is goedgekeurd! Oostenrijk here we come!

Wat is jouw geluksmomentje van de afgelopen weken?

23 reacties op “About being thankfull ♥

  1. Count your blessings, heet dat. Mijn geluksmomentje afgelopen week was een tasje dat ik gekocht heb en waar ik erg blij mee was. Oh, wacht… Daar schrijf ik wel ff een logje over.

  2. Heerlijk zo’n overzichtje. Ik sta er ook maandelijks bij stil (in moOImenten). Het hoeven niet altijd grootse dingen te zijn die ons gelukkig maken hé, blijkt nog maar eens 😉 En superleuk vooruitzicht die vakantie naar Oostenrijk.

  3. Knuffelen met mijn metekindje is altijd een geluksmomentje voor me. Maar ook de leuke foto van ons tweetjes terwijl we allebei een jurkje in dezelfde print dragen, het unboxen van mijn Secret Valentine Swappakket, onverwachts lieve post krijgen, AliExpress pakketjes die toekomen, een leuk bijpraat-afspraakje met een vriendin, lezen, … zijn een aantal zaken die me de afgelopen weken gelukkig maakten.

  4. Wat een fijne momentjes Sas! Mijn nieuwe baan is natuurlijk mijn geluksmomentje. Daar ben ik zo happy mee!?

  5. heb je die mok van de kringloop? vondst! mijn geluksmomentje van vandaag: het kind dat nog een extra kus en knuffel komt brengen en zeggen hoe blij ‘ie is met me. <3

  6. Superleuke mok! Lang geleden dat ik nog eens in de kringloop rondliep, moet ik blijkbaar toch eens gaan doen. Maar of ik zo’n leuke dingen zal vinden is een andere vraag, haha. Een geluksmomentje van afgelopen week? Afgelopen weekend 😉 Zaterdag kwam mijn papa’s broer en zijn vriendin op bezoek, zijn we samen naar oma en opa geweest en zijn we lekker gaan eten. Zondag ben ik met mijn ouders naar de cinema geweest 🙂

  7. Oh Oostenrijk, wat heerlijk!! En de kringloop kan ook zó fijn zijn, ik heb de laatste keer ook zoveel fijns gevonden, dat is dan altijd extra leuk!

  8. Die mok is superleuk! Wat leuk dat je die tweedehands op de kop tikte! En zo fijn dat de vakantie naar Oostenrijk er echt aan gaat komen 🙂 Heerlijk vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *