Happy Monday!


Foto mok aangepast: Deze is wél uit de kringloop

♥ super toffe Disney mokken vinden in de kringloop & 2 fijne thrillers ♥ inspiratie voor activiteiten op werk ♥ wat meer vrije tijd ♥ mijn favoriete film all time kijken ♥ mijn workshop van afgelopen maand en alle enthousiaste kids & ouders ♥ 90’s muziek op repeat ♥ weer gestart met regelmatig sporten ♥ fijne bos tulpen op tafel ♥ fijne lampen in onze woonkamer ♥ onze verjaardagsviering die eraan zit te komen (bijna 30!) ♥ lezen ♥ quality time met M. filmpje kijken ♥ genieten van de oh zo foute Love Island ♥ de Samsung S6 Edge die ik mag lenen van m’n schoonmoeder, m’n LG kan niet zwemmen ♥ mijn header en blog in het algemeen, lekker knutselen ♥ leuke samenwerkingen op de planning ♥ mijn vernieuwde email programma, veel beter ♥ cadeaus via Aliexpress, ben benieuwd! ♥ nog een bol.com hebben en op kunnen maken, dat wordt eens neuzen ♥ een vrije middag na een lange werkweek ♥ een dagje geheel voor mezelf ♥ Netflixen ♥ en als klap op de vuurpijl: Mijn vakantie in Juni is goedgekeurd! Oostenrijk here we come!

Wat is jouw geluksmomentje van de afgelopen weken?

0
23 reacties

23 thoughts on “About being thankfull ♥

 1. Nicky schreef:

  Count your blessings, heet dat. Mijn geluksmomentje afgelopen week was een tasje dat ik gekocht heb en waar ik erg blij mee was. Oh, wacht… Daar schrijf ik wel ff een logje over.

  1. SAS schreef:

   Geweldig geschreven dat artikel over je tasje 🙂

 2. Hilde schreef:

  Heerlijk zo’n overzichtje. Ik sta er ook maandelijks bij stil (in moOImenten). Het hoeven niet altijd grootse dingen te zijn die ons gelukkig maken hé, blijkt nog maar eens 😉 En superleuk vooruitzicht die vakantie naar Oostenrijk.

 3. zwartraafje schreef:

  Knuffelen met mijn metekindje is altijd een geluksmomentje voor me. Maar ook de leuke foto van ons tweetjes terwijl we allebei een jurkje in dezelfde print dragen, het unboxen van mijn Secret Valentine Swappakket, onverwachts lieve post krijgen, AliExpress pakketjes die toekomen, een leuk bijpraat-afspraakje met een vriendin, lezen, … zijn een aantal zaken die me de afgelopen weken gelukkig maakten.

 4. Simone schreef:

  Wat een fijne momentjes Sas! Mijn nieuwe baan is natuurlijk mijn geluksmomentje. Daar ben ik zo happy mee!?

 5. inge schreef:

  heb je die mok van de kringloop? vondst! mijn geluksmomentje van vandaag: het kind dat nog een extra kus en knuffel komt brengen en zeggen hoe blij ‘ie is met me. <3

  1. SAS schreef:

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉
   En zeker een fijn geluksmomentje zeg<3

   1. Tamara schreef:

    Ben nu wel benieuwd door de reacties welke mok er eerst stond.. Please enlighten me! 😀

   2. inge schreef:

    hahaha ik vond het ook al zo’n goede vondst! (deze is ook leuk, hoor!)

 6. Mei Qi schreef:

  Aah wat een leuk lijstje! Mijn geluksmoment was dat de zon scheen en dat ik mijn DW horloge binnen kreeg 🙂

 7. Fijn fijn fijn en heerlijk dat je vakantie is goedgekeurd, dan kan de voorpret nu echt beginnen!

 8. Evelyne schreef:

  Superleuke mok! Lang geleden dat ik nog eens in de kringloop rondliep, moet ik blijkbaar toch eens gaan doen. Maar of ik zo’n leuke dingen zal vinden is een andere vraag, haha. Een geluksmomentje van afgelopen week? Afgelopen weekend 😉 Zaterdag kwam mijn papa’s broer en zijn vriendin op bezoek, zijn we samen naar oma en opa geweest en zijn we lekker gaan eten. Zondag ben ik met mijn ouders naar de cinema geweest 🙂

  1. SAS schreef:

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉
   En fijne geluksmomenten!

 9. Eva schreef:

  Oh Oostenrijk, wat heerlijk!! En de kringloop kan ook zó fijn zijn, ik heb de laatste keer ook zoveel fijns gevonden, dat is dan altijd extra leuk!

 10. Sofie schreef:

  Fijn om even mee te genieten! Het stralende winterweer, eindelijk een compostvat kopen, winnen met een winactie <3

 11. Super leuke mok! Ik moet ook nog eens in de kringwinkel raken, maar bij ons hebben ze nooit zo leuke dingen helaas :p Fijn dat je vakantie goedgekeurd is! Oostenrijk lijkt me heel mooi.

  1. SAS schreef:

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉

 12. Darina schreef:

  Wat een leuke mok zeg! Fijn vooruitzicht dat je vakantie is goedgekeurd, Oostenrijk is een prachtig land!

  1. SAS schreef:

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉

 13. Romy schreef:

  Die mok is superleuk! Wat leuk dat je die tweedehands op de kop tikte! En zo fijn dat de vakantie naar Oostenrijk er echt aan gaat komen 🙂 Heerlijk vooruitzicht!

  1. SAS schreef:

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *