Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!About being thankfull ♥

Happy Monday!


Foto mok aangepast: Deze is wél uit de kringloop

♥ super toffe Disney mokken vinden in de kringloop & 2 fijne thrillers ♥ inspiratie voor activiteiten op werk ♥ wat meer vrije tijd ♥ mijn favoriete film all time kijken ♥ mijn workshop van afgelopen maand en alle enthousiaste kids & ouders ♥ 90’s muziek op repeat ♥ weer gestart met regelmatig sporten ♥ fijne bos tulpen op tafel ♥ fijne lampen in onze woonkamer ♥ onze verjaardagsviering die eraan zit te komen (bijna 30!) ♥ lezen ♥ quality time met M. filmpje kijken ♥ genieten van de oh zo foute Love Island ♥ de Samsung S6 Edge die ik mag lenen van m’n schoonmoeder, m’n LG kan niet zwemmen ♥ mijn header en blog in het algemeen, lekker knutselen ♥ leuke samenwerkingen op de planning ♥ mijn vernieuwde email programma, veel beter ♥ cadeaus via Aliexpress, ben benieuwd! ♥ nog een bol.com hebben en op kunnen maken, dat wordt eens neuzen ♥ een vrije middag na een lange werkweek ♥ een dagje geheel voor mezelf ♥ Netflixen ♥ en als klap op de vuurpijl: Mijn vakantie in Juni is goedgekeurd! Oostenrijk here we come!

Wat is jouw geluksmomentje van de afgelopen weken?

0
Geluksmomentjes, Liefde voor.., Lifestyle
Previous Story
Next Story

23 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  17/02/2018 at 21:40

  Count your blessings, heet dat. Mijn geluksmomentje afgelopen week was een tasje dat ik gekocht heb en waar ik erg blij mee was. Oh, wacht… Daar schrijf ik wel ff een logje over.

  • Reply
   SAS
   18/02/2018 at 21:34

   Geweldig geschreven dat artikel over je tasje 🙂

 • Reply
  Hilde
  17/02/2018 at 11:29

  Heerlijk zo’n overzichtje. Ik sta er ook maandelijks bij stil (in moOImenten). Het hoeven niet altijd grootse dingen te zijn die ons gelukkig maken hé, blijkt nog maar eens 😉 En superleuk vooruitzicht die vakantie naar Oostenrijk.

 • Reply
  zwartraafje
  15/02/2018 at 14:44

  Knuffelen met mijn metekindje is altijd een geluksmomentje voor me. Maar ook de leuke foto van ons tweetjes terwijl we allebei een jurkje in dezelfde print dragen, het unboxen van mijn Secret Valentine Swappakket, onverwachts lieve post krijgen, AliExpress pakketjes die toekomen, een leuk bijpraat-afspraakje met een vriendin, lezen, … zijn een aantal zaken die me de afgelopen weken gelukkig maakten.

 • Reply
  Simone
  13/02/2018 at 17:03

  Wat een fijne momentjes Sas! Mijn nieuwe baan is natuurlijk mijn geluksmomentje. Daar ben ik zo happy mee!?

 • Reply
  inge
  12/02/2018 at 23:17

  heb je die mok van de kringloop? vondst! mijn geluksmomentje van vandaag: het kind dat nog een extra kus en knuffel komt brengen en zeggen hoe blij ‘ie is met me. <3

  • Reply
   SAS
   13/02/2018 at 14:20

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉
   En zeker een fijn geluksmomentje zeg<3

 • Reply
  Mei Qi
  12/02/2018 at 22:31

  Aah wat een leuk lijstje! Mijn geluksmoment was dat de zon scheen en dat ik mijn DW horloge binnen kreeg 🙂

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  12/02/2018 at 19:50

  Fijn fijn fijn en heerlijk dat je vakantie is goedgekeurd, dan kan de voorpret nu echt beginnen!

 • Reply
  Evelyne
  12/02/2018 at 19:35

  Superleuke mok! Lang geleden dat ik nog eens in de kringloop rondliep, moet ik blijkbaar toch eens gaan doen. Maar of ik zo’n leuke dingen zal vinden is een andere vraag, haha. Een geluksmomentje van afgelopen week? Afgelopen weekend 😉 Zaterdag kwam mijn papa’s broer en zijn vriendin op bezoek, zijn we samen naar oma en opa geweest en zijn we lekker gaan eten. Zondag ben ik met mijn ouders naar de cinema geweest 🙂

  • Reply
   SAS
   13/02/2018 at 14:20

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉
   En fijne geluksmomenten!

 • Reply
  Eva
  12/02/2018 at 15:09

  Oh Oostenrijk, wat heerlijk!! En de kringloop kan ook zó fijn zijn, ik heb de laatste keer ook zoveel fijns gevonden, dat is dan altijd extra leuk!

 • Reply
  Sofie
  12/02/2018 at 14:09

  Fijn om even mee te genieten! Het stralende winterweer, eindelijk een compostvat kopen, winnen met een winactie <3

 • Reply
  Irene | tussenmarsenjupiter
  12/02/2018 at 13:02

  Super leuke mok! Ik moet ook nog eens in de kringwinkel raken, maar bij ons hebben ze nooit zo leuke dingen helaas :p Fijn dat je vakantie goedgekeurd is! Oostenrijk lijkt me heel mooi.

  • Reply
   SAS
   13/02/2018 at 14:19

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉

 • Reply
  Darina
  12/02/2018 at 12:16

  Wat een leuke mok zeg! Fijn vooruitzicht dat je vakantie is goedgekeurd, Oostenrijk is een prachtig land!

  • Reply
   SAS
   13/02/2018 at 14:19

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉

 • Reply
  Romy
  12/02/2018 at 08:06

  Die mok is superleuk! Wat leuk dat je die tweedehands op de kop tikte! En zo fijn dat de vakantie naar Oostenrijk er echt aan gaat komen 🙂 Heerlijk vooruitzicht!

  • Reply
   SAS
   13/02/2018 at 14:19

   Edit: inmiddels de foto aangepast aangezien die mok niet van de kringloop was 😉

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png