Uitkijken naar…

Ik er zijn die dingen waar ik ontzettend naar uit kan kijken. Het lijstje is steeds groter en groter geworden.. Ik ben de weken al aan het aftellen totdat het eindelijk zover is. Tijd om een lijstje te maken met mooie dingen die ons te wachten staan. Benieuwd? Lees hieronder meer.

Ik kijk dus erg uit naar…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Onze vakantie
Begin Augustus hebben wij heerlijk vakantie een aantal weken! Ik kijk er erg naar uit, onze eerste vakantie dit jaar samen. Daarnaast kijk ik uit naar de 3 weken ervoor, dan is het zomervakantie op werk. Dat betekend dat ik in de week extra dagen vrij ben i.p.v. 5 dagen per week aan het werk. Heerlijk vooruitzicht!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Weekendje Centerparcs
YEAHS. Zo blij dat we naar Centerparcs gaan dit jaar! Dit keer wordt het Het Heijderbos, waar we in 2010 ook al eens waren. Jaren geleden dus ik ben erg benieuwd naar het park & ons huisje. We gaan heerlijk met z’n 2tjes genieten. Vorige keer nog met wat stress van de niet vlottende verkoop, dit keer genieten met een grote G.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Vernieuwde tuin!
Ik schreef hier al over onze plannen en in Juni is het eindelijk dan zover. Alles is geregeld, nu nog geleverd krijgen en gaan met de banaan. Lijkt me heerlijk in de zomer straks in onze tuin te kunnen zitten met een boek.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Wishlist
Ik postte een lijstje met deze toffe items waar ik super naar uitkijk. Vooral MRS Teapot en Chip met daarbij nog de 2 boeken van mijn favoriete schrijvers zijn echt wel het toppunt. Kan niet wachten!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Het lekkere zonder jas-en-doe-je-slippers-aan-weer
Het was heerlijk de afgelopen weken met slippers aan en zonder jas buiten. Echter is het weer zรณ wisselvallig. Zo is het 29 graden en de dag erna 16 met regen. Ik hoop dat het de aankomende weken een beetje stabiel blijft. 20 graden vind ik zat, warmer hoeft van mij niet. Als het maar een beetje fijn weer blijft zonder regen ben ik al blij. Kan ik mijn nieuwe slippers weer aan.

en naar…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Onze nieuwe bank!
Hierboven op de foto te zien, alleen in een grotere uitvoering en andere kleur. De kleur die onder de foto staat is het geworden. Uiteraard zijn we net verhuist en hebben we een aantal maanden pas een nieuwe bank. Waardoor de overstap? De bank die we nu hebben was de bedoeling om maar een aantal maanden te hebben. We wisten nog niet goed wat we wilde en zaten met levertijd & de kosten. We kochten dus een goedkope bank die voor nu even zijn dienst deed. Aangezien we de laatste tijd steeds minder lekker op de bank zitten besloten we voor een nieuwe te gaan kijken. Met succes! Het is een hele fijne bank om op te zitten en een stuk groter.

Ik ben erg benieuwd hoe hij in onze woonkamer gaat staan, aangezien er een heel stuk voor het raam langs gaat komen. Ook wordt het waarschijnlijk wat schuiven met de tv meubel (aangezien we hem wel recht voor de bank willen hebben staan) en met de losse stoel die we hebben. Eind Juli is de levering, ik kijk ernaar uit!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Meeting 2.0 van 2017 met Simone
Hij staat weer gepland, onze 2de date van 2017. Dit keer ga ik richting Simone om haar huisje en buurt te verkennen. Ik heb er super veel zin in!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Meeting penvriendin
Hij staat ook gepland. De meeting met mijn penvriendin uit Letland. Eind Juni is ze in Amsterdam, de uitgelezen kans om elkaar eens ‘live’ te zien. Sinds ik ongeveer 10 ben heb ik al met haar geschreven en heb nog steeds contact via social media. Ben zรณ ontzettend benieuwd hoe het is om elkaar echt te zien na al die jaren.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Mijn Aliexpress bestelling
Ik ga dit weekend een bestelling plaatsen met zรณveel leuke dingen die ik al een tijdje wil hebben. Uiteraard als ik alles binnen heb hier te zien op mijn blog.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg 10 jaar samen, 5 jaar getrouwd
Dit jaar een mijlpaal. In Juli zijn wij 10 jaar samen en in Augustus 5 jaar (precies de helft van ons samenzijn) getrouwd. Erg mooi en daarom willen we tegen die tijd (in onze vernieuwde tuin) een feestje geven met al onze vrienden/familie. Leuk om over na te denken hoe en wat en we gaan zeker nog uit eten om het te vieren.

Zijn er dingen waar jullie erg naar uit kijken? Laat een reactie achter in de comments.

19 reacties op “Uitkijken naar…

 1. Wat een hoop fijne dingen om naar uit te kijken! ๐Ÿ™‚ Veel plezier met de voorpret en als het zover is met de activiteiten en dingen zelf! ๐Ÿ™‚
  Ik kijk o.a. uit naar een concert, onze vakantie en mijn familie binnenkort weer eens zien!

 2. Heerlijke vooruitzichten Sas! Ik bestel de laatste tijd ook van alles via Ome Ali, zo verslavend haha. Geniet van alle leuke vooruitzichten. Ik kijk het meest uit naar twee weken Bali in augustus met een vriendin ๐Ÿ™‚

 3. Mooie dingen om naar uit te kijken, kan me voorstellen dat je je verheugd op de nieuwe bank, hij ziet er comfi uit ๐Ÿ™‚
  De vakantie kijk ik ook naar uit, heerlijk even 2 weken niks.

 4. Wat veel onwijs leuke voorutizichten! Die bank is echt supermooi! En heerlijk vooruitzicht, die vakantie รฉn de extra dagen vrij doordeweeks. Ik ben ook benieuwd naar al je AliExpress-items. Doet me eraan denken dat ik ook maar weer eens een bestelling moet plaatsen ๐Ÿ™‚

  1. Er komt zeker een blog artikel over mijn aankopen. Zijn er in totaal 6, waaronder.. *TROMGEROFFEL* Mrs Teapot en Chip โ™กโ™กโ™กโ™กโ™ก Duurt alleen wel tussen de 19 en (langs)50 dagen… Komt van everywhere (Singapore, China..) Ben erg benieuwd, mijn eerste bestelling via Aliexpress.

 5. Leuke vooruitzichten hoor! Jullie zijn echt wel fan van Centerparcs he? Ik ben er vroeger weleens geweest maar daarna kozen we altijd voor een huisje van Roompot of Landall. Hopelijk dit jaar weer veel eekhoorntjes rond je huisje!

  1. Wij gaan inderdaad vaak naar Centerparcs, soms slaan we een jaartje over maar meestal gaan we wel 1 keer per jaar of 1 keer per 2 jaar. Ik heb er erg veel zin in, vooral omdat we dit park al 7 jaar(!) niet meer hebben gezien. Ik hoop ook op een hoop leuke diertjes<3

 6. Heeerlijk, zo’n lange lijst. Wat genieten! Ik ben ook zo blij met het lekkere weer. En wat een prachtige bank zeg! Goed weekend!

 7. Dat zijn inderdaad hele fijne dingen om naar uit te kijken! Fijn ook, zo’n mooie grote bank en WOW, al bijna 10 jaar samen en 5 jaar getrouwd! Dat vraagt inderdaad om een feestje ๐Ÿ˜€

  Wij gaan over 3 weken lekker naar Portugal, daar kijk ik ook echt enorm naar uit <3 Even bij komen van alles (verhuizen, klussen, je kent het wel ๐Ÿ˜‰ )

 8. Wat een leuke vooruitzichten allemaal! Ik kijk ook heel erg uit naar onze nieuwe meeting! Gewoon al 2 in รฉรฉn jaar ๐Ÿ˜€

 9. Mijn vakantie is pas in september, maar voor die tijd is er nog de zomerfair, het mooie weer, een bijzondere afspraak voor mij en voor de rest vult het zich vanzelf in, zondag ook een bijzondere meeting welke ik voor de tweede keer zal bezoeken gewoon hier in de stad, heb er zin in ๐Ÿ˜€

  X

 10. Genoeg leuke dingen om naar uit te kijken lees ik wel! Vakanties en weekendjes weg zijn altijd het allerleukste! Ik ga bijna op vakantie naar Ameland, hier kijk ik heel erg naar uit.
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *