5x vooruitkijken: Op naar tweeduizendzeventien

January 1, 2017

Uiteraard zijn er op mijn blog ook een aantal terugblikken geplaatst. Zo komen er morgen en overmorgen de laatste terugblikken aan. De film/boeken versie en de zoektermen van 2016. *en ik ben ook nog aan het twijfelen om de dit was mijn 2016 vragenlijst te plaatsten…

Maar naast het terugblikken leek het me ook fijn om eens vooruit te kijken. Vooral zo op de aller eerste dag van het nieuwe jaar. Want er zijn nu al wat leuke dingen in 2017 waar ik erg naar uit kijk.

 photo 2017_zpsi3cwsvxe.jpg

Leuke dates

Ik heb al heel wat leuke dates in de planning staan voor 2017. Zo zijn er een aantal gezellige borrels van mijn werk, ga ik eindelijk Simone weer meeten, wil ik met heel wat lieve bloggers eens een fijne theedrink-date hebben en ga ik in januari nieuwsjaars-bagelen met al mijn lieve vriendinnen. ♡

Media

Er komen heel wat toffe thrillers uit in 2017, die ik uiteraard wil lezen en aan mijn fijne collectie wil toevoegen (mijn mooie boekenkast is nog in de maak) Tevens komt er EINDELIJK deel 3 van Despicable Me, waarheen ik uiteraard wil. November vorig jaar kwam seizoen 3 van The Fall uit en deze wil ik zeker gaan kijken. Ik heb die serie zó gemist en ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat aflopen.

Veranderingen

2017 gaat het jaar worden van veranderingen. Zoals jullie weten hebben we nu onze nieuwe woning: deze wil ik graag in 2017 geheel gaan opruimen/ordenen zodat alles een plekje heeft. Grondig opruimen wat less is more. Ook krijg ik door verandering van werktijden meer vrije tijd, die ik echt goed wil gaan besteden. Ook wordt 2017 het jaar waarin ik het sporten weer fanatiek ga aanpakken. Een duw in de goede richting heb ik al gekregen, maar dat lees je hieronder.

Blog

Er komt nog een artikel online met mijn blog ideeën voor 2017. Wat ga ik meer en minder doen komt hier uitgebreid aanbod. Don’t worry, mijn blog blijft dezelfde koers varen waarmee ik nu bezig ben. Het voelt goed. Het voelt echt als een stukje van Sas en daar ben ik erg blij mee. Tevens krijg ik nog steeds erg leuke samenwerkingen binnen waaronder een sport programma waar ik in januari mee ga starten (samen met mijn vriendinnetje) Ik ben zo benieuwd en het is echt een duw in de goede richting. Er gaan uiteraard artikelen over de voortgang online komen. De hashtag #sasfitgoals gaat dus zeker vaker voorbij komen op mijn Instagram het aankomende jaar. Ook gaat het meer een offline-jaar worden om meer te genieten en niet alles maar te delen.

Lifestyle

In 2017 zijn wij 5 jaar getrouwd & 10 jaar samen ♡ Wat een mooie getallen, zeker eentje waar we bij stil willen staan. Ik wil M. nog overhalen (ssssst) om een leuke fotoshoot samen te doen. (iemand tips voor fotografen?!) Tevens willen we er waarschijnlijk met dierbare een klein feestje van maken. Gewoon om extra stil te staan. Ook wil ik meer gaan doen wat ik echt leuk vind. Ik leefde in 2016 veel op de automatische piloot wat ik aan het ombuigen ben. Minder moeten, meer genieten.

Ik kijk ook zeker uit naar een aantal mini weekendjes weg en mini vakanties die we willen gaan boeken dit jaar. Lijkt me zo fijn weer even helemaal weg te zijn met z’n 2tjes. Ook kijk ik erg uit naar mijn nieuwe werktijden. Deze zijn gunstiger voor mij, wat betekend dat ik 2 dagen vroeger thuis ben dan gewend. Ik kan er nu al zo erg naar uitkijken!

Ik hoop dat 2017 een heel erg fijn jaar gaat worden. Ook voor jullie!

Waar kijk jij naar uit dit jaar?

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

18 comments

 • Marcella

  06/01/2017 at 12:24

  Mooi dat je je specifiek richt op meer genieten. Geweldig doel. Maak er een topjaar van lady!

 • Michelle

  03/01/2017 at 11:02

  Een paar hele mooie doelen en wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop ook van harte dat je het allemaal gaat waarmaken samen met je geliefden in je mooie nieuwe huisje ;)

 • annouska

  02/01/2017 at 20:58

  ZO te horen wordt het een jaar waar jij jezelf goed centraal gaat zetten. Dat vind ik altijd mooi om te lezen, want immers ben je zelf de baas van jouw eigen leven. Geniet van dit jaar en doe vooral wat jou happy maakt.

 • Jenn

  02/01/2017 at 13:28

  Wat een fijne vooruitzichten! Gelukkig nieuwjaar!

 • bijsaramsades

  02/01/2017 at 05:18

  amai, zoveel jaar getrouwd en tesamen. proficiat. ik kom achter ;-)
  gelukkig nieuwjaar

 • Marion Zutphen

  01/01/2017 at 22:25

  Goede voornemens! Gelukkig nieuwjaar :)

 • Inge

  01/01/2017 at 21:55

  Dat zijn stuk voor stuk hele mooie dingen om naar uit te kijken! Ik wens jou een fantastisch jaar toe!

 • Alex

  01/01/2017 at 21:42

  Dat klinkt spannend en ik blijf je zeker hier volgen! Succes met je plannen! :)

 • Denise

  01/01/2017 at 14:40

  Fijn dat je zoveel leuke dingen wilt gaan doen in 2017! Ben heel benieuwd naar dat sport programma. En heel mooi dat jullie dit jaar 10 jaar samen zijn en 5 jaar getrouwd zijn hiervan.

 • Darina

  01/01/2017 at 13:24

  Mooie en leuke dingen om naar uit te kijken! Gelukkig nieuwjaar!

 • Evelyne

  01/01/2017 at 13:23

  Een gelukkig nieuw jaar! Dat 2017 een fijn jaar mag zijn voor ieder van ons.

 • Ayla

  01/01/2017 at 12:14

  Gelukkig nieuw jaar Sas! Je plannen klinken allemaal heel goed! Ook leuk dat je allemaal plannen hebt voor je blog, fijn om daar over na te denken. Gaaf dat jullie zo’n mijlpalen-jaar hebben, ben heel benieuwd naar hoe jullie het gaan vieren!

 • Lies

  01/01/2017 at 12:11

  Gelukkig nieuwjaar!
  Ik kijk uit naar werken op ons nieuwe kantoor en dus minder in de file staan. Daarnaast wil ik mijn agenda op het werk wat beter in de hand houden. En stiekem hoop ik ook dat 2017 een nieuwe man in mijn leven brengt.

 • Simone

  01/01/2017 at 12:03

  Je hebt leuke dingen om naar uit te kijken en ik kijk ook heel erg uit naar de meeting! We komen vast tijd te kort :D
  Ik wens een heel mooi jaar voor jullie en dat jullie maar veel mooie momenten mogen koesteren. <3

 • Nancy

  01/01/2017 at 11:00

  Ik ben benieuwd wat je allemaal ,,in store,,voor je blog hebt! Happy New Year!

 • Mariska

  01/01/2017 at 10:44

  Leuke dingen om naar uit te kijken, een fotoshoot is natuurlijk leuk! Succes met alles :)

 • Saar

  01/01/2017 at 10:20

  Wat een mooie dingen om naar uit te kijken, Sas! Dat lijkt alvast een mooi jaar te worden. En vijf jaar is echt mooi :-)
  Voor ons wordt de belangrijkste gebeurtenis dit jaar de komst van ons boontje, dus wij kijken daar vooral naar ui!

 • Romy

  01/01/2017 at 09:38

  Wat een mooie dingen om naar uit te kijken allemaal! Qua fotografen heb ik helaas niet echt tips. Maar wel een heel leuk idee om daar een fotoshoot voor te doen! Ik hoop dat 2017 jullie jaar mag worden met 365 mooie dagen en veel bijzondere momenten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *