TOP 3 … VAN 2016

De laatste dag van 2016… Zo voelt het helemaal niet. Alles is in een stroomversnelling gegaan en ik kan niet geloven dat ht einde alweer is genaderd. Wat een jaar. Hierbij mijn Top 3 van 2016, die elk jaar online komt de laatste dag van het jaar. Kort maar krachtig, maar wel zeker met heel wat mooie hoogtepunten en herinneringen. Lezen jullie mee?

Top 3 YAY Moments
1. Verkoop van ons appartement
2. Koop van ons droomhuis
3. Kerst en Oud & Nieuw vieren in onze nieuwe woning

Top 3 NAY Moments
1. Stress die de verkoop/koop opleverde
2. Moeheid die overheerste
3. Het moeten wachten op de (handgemaakte) salon & eettafel

Top 3 Travel/Uitjes
1. Londen ( voor de foto’s: 1/2)
2. Centerparcs
3. Dierentuin

Top 3 Gewoon Leuk
1. Dreamjob interviews
2. Nieuwe mokken
3. XXL vakantie in december

Top 3 Boeken Gelezen
1. Karin Slaughter – Verborgen *nog in bezig..
2. Sebastian Fitzek – Het Joshua Profiel Lees hier mijn recensie
3. Nora Roberts – De Obsessie Lees hier mijn recensie

Top 3 Films
1. Philippe Geubels – Made in belgium (cabaret voorstelling die we keken)
2. Safe
3. Alice Through the Looking Glass

Top 3 liedjes
1.
2.
3.

Top 3 Aankopen
1. Ons nieuwe meubilair
2. 2 kattenmokken
3. Overige aanschaf voor onze nieuwe woning

Top 3 leukste tv series
1. THE FALL
2. Criminal Minds (S12!)
3. CSI New York

Top 3 Meeste Reacties Op Blogjes uit 2016
1. Ik knap af op een blog als… (67 reacties)
2. Let’s go to work & goed nieuws! (55 reacties)
3. 8x eigenschappen die bloggers vast wel herkennen (51 reacties)

Top 3 zoekwoorden van 2016
1. gefeliciteerd lieverd
2. waarom werken met kinderen
3. 9 jaar samen

Top 3 Things to Look Forward To in 2017
1. 10 jaar samen, 5 jaar getrouwd
2. De nieuwe Despicable Me film & The Fall S3
3. RUST
3a. Het sporten weer serieus oppakken (sportprogramma via samenwerking blog, stay tuned)

Zie hier vorig jaar

 photo 7138de3a567d1f68e3b97f3511cc2167_zps4cnurchr.jpg
(bron)

Mijn blog heeft een heel fijn jaar gehad. Het jaar was voor mijzelf nogal hectisch. Er kwam heel veel op mij af, maar uiteindelijk is het een erg mooie afsluiting van het jaar geworden: in onze nieuwe woning. Ik wil graag alle 935(!) Bloglovin’ volgers, 55 WordPress-volgers, 345 twitteraars die me volgen, 401 volgers op Instagram en alle andere bloggers die een reactie hebben achter gelaten of altijd alleen maar lurken, bedanken. Bedankt dat jullie het bloggen extra leuk maken! Op naar een nieuw (blog)jaar. Ik wil jullie allemaal een heel fijn, gezond & gelukkig uiteinde wensen.

Tevens nog een extra bedankje voor de 5 bloggers die de meeste reacties hebben achtergelaten in 2016:
1. Simone
2. Nicky
3. Zosimpelisdangeluk
4. Lies
5. Nancy

Wat wat jouw YAY momentje van 2016?

18 reacties op “TOP 3 … VAN 2016

 1. Wat een toffe manier om terug te blikken op het afgelopen jaar. Kort, bondig én in lijstjes vorm. De eerste twee ben ik zelf niet echt goed in maar lijstjes zijn wel hélemaal mijn ding. 😉

 2. Leuk artikel Sas! Ik heb je weer met onwijs veel plezier gevolgd in 2016, en kijk uit naar weer een nieuw jaar. Leuk! Fijne jaarwisseling & alle goeds voor 2017!

 3. Ik ben altijd dol op je mooie artikelen 🙂 Net zoals dit mooie artikel ! Ik ben zo blij dat jullie nu in jullie droomhuis o&n kunnen vieren. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2017!

 4. Een heftig jaar is het geworden zeg! Zoveel ups en downs, allemaal vrij groots. Daarom wens ik je dan ook een 2017 met wat meer mate zodat je heerlijk kan genieten van alles wat je realiseerde in 2016!
  Veel plezier vanavond!

 5. Nou met die volgers zit het wel snor hé?! Ik wens je veel geluk in je huisje hoor in 2017! Een prachtige afsluiting vandaag!!

 6. Origineel artikel 🙂 leuk om van alles een beetje een top 3 te zien. Heel veel geluk in het nieuwe jaar!

 7. Wat een mooie terugblik zo op afgelopen jaar.. in een bijzonder jasje gegoten! 2016 was een jaar dat misschien hectisch was voor je/jullie, maar waarin je wel hele mooie dingen hebt bereikt volgens mij.. De verkoop van het huis, het nieuwe stulpje, de reis naar Londen… mooie momenten! Ik wens je een prachtig 2017 met nog veel meer mooie momentjes… enjoy!

 8. Wat een mooi jaar is het voor jullie geweest! Hopelijk mag 2017 net zo’n mooi jaar voor je worden, alleen dan zonder alle drukte- en stress momenten.
  Ik wens je een heel gezond en gelukkig 2017 toe!

  Liefs Michelle

 9. Wat een leuke manier om op 2016 terug te blikken! Ik moest wel lachen om het zoekwoord dat op 1 staat. Haha, hoe dan? 🙂 Ik hoop dat 2017 voor jullie een heel mooi jaar wordt met iets meer rust dan 2016!

 10. 2016 is mooi geëindigd met jullie nieuwe woning!! Daar ga je het komend jaar zoveel plezier beleven. Mijn yay moment is zwanger blijven en nu met een bolle buik het nieuwe jaar ingaan!

 11. 2016 was een mooi jaar door de verkoop en aankoop 🙂 . Ik wens je een mooi 2017! En ik kijk ook uit naar de nieuwe Despicable Me film 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *