Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Nagenieten van herinneringen met Qphoto

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Qphoto.nl

Iedereen wordt altijd gek van me: Saskia en foto’s. Ik maak zoveel mogelijk foto’s om mooie herinneringen vast te leggen. Zowel op vakantie, als met uitstapjes van vriendinnen. Ik maak het liefste meerdere foto’s van 1 ding, aangezien er dan altijd wel een mooie/betere foto bij zit.

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om je foto’s af te drukken. In een fotoboek, als canvas of op een mok, puzzel, muismat en zo kan ik nog wel even doorgaan. Echter vond ik dit wel een hele bijzondere manier om foto’s af te drukken & koos dan ook voor 3 hele mooie momenten.

 photo IMG_20161209_140432_zpspwuwccwk.jpg
Met het oog op bewust bloggen is de foto van mij & M. met de sleutel van onze nieuwe woning in onze handen, niet zichtbaar.
(lees mijn disclaimer voor meer informatie)


Over de leuke fotoblokken

Ik kwam namelijk fotoblokken tegen. Het leek me een uitgelezen kans om eens wat anders dan anders te bestellen. Je kan kiezen uit fotoblokken (ronde vormen), fotohuisjes en foto driehoekjes. Ze zijn tevens in verschillende maten te verkrijgen en variëren in prijs van 10 tot 60 euro. Het is maar net welke maat je graag ontvangt.

Over de producten die ik ontving

Ze kwamen erg snel binnen en was erg benieuwd hoe ze uiteindelijk zouden uitpakken. Ze zagen er op de site erg mooi uit, maar kwaliteit wil altijd wel eens tegenvallen als je iets (online)besteld. Het tegendeel is echter bewezen: ik vond ze nog mooier dan ik in eerste instantie had gedacht! De foto’s zijn van goede kwaliteit en het is erg stevig/dik hout. Hierdoor blijven de blokken ook erg goed staan, zonder dat ze omvallen of ergens tegen aan moeten staan.

Het formaat vind ik ook erg fijn, niet te groot en niet te klein. Het fotohuisje wat ik heb gekozen is 17×24 cm en de overige 2 fotoblokken zijn 13×18 cm. Ze passen perfect op mijn vensterbank.

 photo IMG_20161209_140504_zps1vyx1rqr.jpg

Het was helemaal niet lastig om 3 foto’s te kiezen die ik graag wilde hebben: Zo koos ik voor de foto met de nieuwe sleutel van onze woning in onze handen en 2 prachtige foto’s van Londen. Dit zijn erg mooie herinneringen en ik ben blij dat ze op deze manier in ons huis pronken. Ik vind het zo’n mooi en vooral bijzonder product. Zeker een aanrader ook als leuk, persoonlijk cadeau om aan iemand te geven.

Wil je dus eens een ander soort fotoproduct? Neem dan zeker even een kijkje op Qphoto voor alle verschillende creaties. Je kan naast de fotoblokken ook je foto’s op verschillende materialen laten afdrukken zoals beton, hout of canvas.

Welke speciale herinnering op foto zou jij graag willen afdrukken of een fotoblok?

0
Blog, Liefde voor..
Previous Story
Next Story

16 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  16/12/2016 at 20:17

  Ik vind ze echt superleuk joh! Tof ontwerp! Mooie foto’s heb je gekozen ook!

 • Reply
  annouska
  15/12/2016 at 19:15

  Wat een toffe opties. Wat je zegt, het is net even anders dan het standaard en daar ben ik eigenlijk wel naar op zoek.

 • Reply
  Sanne
  14/12/2016 at 20:35

  Mooie kaders en foto’s. Ik zou kiezen voor de verjaardag foto’s van toen ik 28 jaar werd. Toen durfde ik eindelijk om mij zelf op de foto te zetten.

 • Reply
  Els
  14/12/2016 at 18:25

  echt leuk! Ik hou van hout. Ik kende het nog niet.

 • Reply
  Anneleen
  14/12/2016 at 11:32

  Wat origineel en leuk, zo’n fotoblokken! En ziet er inderdaad erg mooie kwaliteit uit! 🙂

 • Reply
  Simone
  14/12/2016 at 10:23

  Wat leuk zeg! Dit ken ik nog niet, maar ga ik zeker eens onthouden!

 • Reply
  Saar
  13/12/2016 at 20:23

  Ah dit is echt een leuk cadeau om te geven en te krijgen zeg! Mooi!

 • Reply
  Rowan
  13/12/2016 at 18:43

  Wat ontzettend leuk zeg! Lekker stoer!

 • Reply
  Michelle
  13/12/2016 at 17:06

  Een mooie andere, manier van foto’s neerzetten in je huis!

 • Reply
  Lies
  13/12/2016 at 16:54

  Het ziet er echt heel leuk uit, een stuk origineler dan het zoveelste kadertje.

 • Reply
  Romy
  13/12/2016 at 16:37

  Wat een leuke manier om je foto’s te laten zien! Tot nu toe kende ik alleen foto’s op canvas of op andere grote vlakken. Maar op deze manier kun je ook meerdere foto’s in het klein neerzetten.

 • Reply
  Joor
  13/12/2016 at 15:47

  Wauw wat geweldig! En is weer wat anders dan een fotolijst of canvas! Erg leuk!

 • Reply
  Sammie
  13/12/2016 at 11:42

  Ze wel errug leuk! Is weer eens wat anders dan een lijstje of canvas 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13/12/2016 at 11:06

  Grappig zo’n fotoblok! Ik vind het wel origineel en echt iets anders dan anders.

 • Reply
  Inge
  13/12/2016 at 09:09

  Oh wat grappig zeg! Net als Jenn heb ik dit nog niet eerder gezien. Fijn zo deze foto’s in jullie nieuwe huis! 🙂

 • Reply
  Jenn
  13/12/2016 at 07:47

  Wat leuk, ik had dit nog nooit gezien!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png