Nagenieten van herinneringen met Qphoto

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Qphoto.nl

Iedereen wordt altijd gek van me: Saskia en foto’s. Ik maak zoveel mogelijk foto’s om mooie herinneringen vast te leggen. Zowel op vakantie, als met uitstapjes van vriendinnen. Ik maak het liefste meerdere foto’s van 1 ding, aangezien er dan altijd wel een mooie/betere foto bij zit.

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om je foto’s af te drukken. In een fotoboek, als canvas of op een mok, puzzel, muismat en zo kan ik nog wel even doorgaan. Echter vond ik dit wel een hele bijzondere manier om foto’s af te drukken & koos dan ook voor 3 hele mooie momenten.


Met het oog op bewust bloggen is de foto van mij & M. met de sleutel van onze nieuwe woning in onze handen, niet zichtbaar.
(lees mijn disclaimer voor meer informatie)


Over de leuke fotoblokken

Ik kwam namelijk fotoblokken tegen. Het leek me een uitgelezen kans om eens wat anders dan anders te bestellen. Je kan kiezen uit fotoblokken (ronde vormen), fotohuisjes en foto driehoekjes. Ze zijn tevens in verschillende maten te verkrijgen en variëren in prijs van 10 tot 60 euro. Het is maar net welke maat je graag ontvangt.

Over de producten die ik ontving

Ze kwamen erg snel binnen en was erg benieuwd hoe ze uiteindelijk zouden uitpakken. Ze zagen er op de site erg mooi uit, maar kwaliteit wil altijd wel eens tegenvallen als je iets (online)besteld. Het tegendeel is echter bewezen: ik vond ze nog mooier dan ik in eerste instantie had gedacht! De foto’s zijn van goede kwaliteit en het is erg stevig/dik hout. Hierdoor blijven de blokken ook erg goed staan, zonder dat ze omvallen of ergens tegen aan moeten staan.

Het formaat vind ik ook erg fijn, niet te groot en niet te klein. Het fotohuisje wat ik heb gekozen is 17×24 cm en de overige 2 fotoblokken zijn 13×18 cm. Ze passen perfect op mijn vensterbank.

Het was helemaal niet lastig om 3 foto’s te kiezen die ik graag wilde hebben: Zo koos ik voor de foto met de nieuwe sleutel van onze woning in onze handen en 2 prachtige foto’s van Londen. Dit zijn erg mooie herinneringen en ik ben blij dat ze op deze manier in ons huis pronken. Ik vind het zo’n mooi en vooral bijzonder product. Zeker een aanrader ook als leuk, persoonlijk cadeau om aan iemand te geven.

Wil je dus eens een ander soort fotoproduct? Neem dan zeker even een kijkje op Qphoto voor alle verschillende creaties. Je kan naast de fotoblokken ook je foto’s op verschillende materialen laten afdrukken zoals beton, hout of canvas.

Welke speciale herinnering op foto zou jij graag willen afdrukken of een fotoblok?

16 reacties op “Nagenieten van herinneringen met Qphoto

  1. Mooie kaders en foto’s. Ik zou kiezen voor de verjaardag foto’s van toen ik 28 jaar werd. Toen durfde ik eindelijk om mij zelf op de foto te zetten.

  2. Wat een leuke manier om je foto’s te laten zien! Tot nu toe kende ik alleen foto’s op canvas of op andere grote vlakken. Maar op deze manier kun je ook meerdere foto’s in het klein neerzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *