A Sunday Happy List

Omdat ik van Zondagen hou (en eigenlijk ook de rest van de dagen)…

♥ mijn nieuwe layout ♥ dat ons huis elke keer een beetje meer af komt ♥ 3(!) weken vakantie hebben ♥ leuke visite langs krijgen ♥ mijn lieve vriendinnen ♥ heel veel blog inspiratie ♥ leuke samenwerkingen voor mijn blog ♥ nieuwe blogs ontdekken ♥ fijn bloggen aan het tafeltje ♥ over 2 weken eindelijk de salon & eettafel ♥ mooie herinneringen terug kijken door foto’s ♥ de sleutel inleveren van ons appartement ♥ de leuke fotoblokken & fotohuisje van Qphoto ♥ knuffelen met de poezels ♥ naambordje besteld ♥ leuke dingen besteld van de winactie van Nesrin bij Coolgift ♥ bezig zijn met leuke DIY’s ♥ kerst en de fijne sfeer ♥ wonen in een dorp ♥ leuk project op werk gedaan ♥ de nieuwe werkuren die ik krijg per 2017 ♥ samen kerst & oud en nieuw vieren in ons nieuwe huis ♥ tulpen ♥ de herfst in het algemeen ♥ dat ik er korter naar werk over doe, en vooral op de terugweg ♥ het leuke app contact met sommige mensen ♥ eindelijk wat meer tot rust komen ♥ onze kerstboom staat ♥ mijn leuke sterrentrui ♥ iets van mijn Pluim besteld, proef abbo ♥ liefde voor mijn mokkenkast ♥ bijna de zolder geheel gaan opruimen ♥ nieuwe alfleveringen van Criminal Minds (en het kijken van mijn andere series) ♥ Youtube muziekjes luisteren (en mee bléren) ♥ even NIETS hoeven ♥ carpool karaoke van James Cordon ♥

Ik wens jullie een hele fijne Zondag!

Wat waren jullie geluksmomentjes?

16 reacties op “A Sunday Happy List

  1. Goh … bij mij zijn dat vooral kleine dingen als het aansteken van de kerstverlichting waardoor het huis plots veel gezelliger wordt, de eerste kerstkaartjes die toekomen, een bijpraat-afspraak met een geweldige vriendin en de twee boeken die ik van haar kreeg als kerstcadeau, weten dat er nog boekenbudget over is en dat ik dus na de feestdagen (eerst maar even afwachten welke boeken ik nog krijg) nieuwe boeken of leuke boekige spulletjes kan kopen, de lekkere theesmaken die perfect bij het koudere weer passen, de andere vriendin die heel blij was met de High Tea die ze voor haar verjaardag kreeg, …

  2. Leuk om ieders geluksmomenten te lezen. Zelf word ik dus niet blij van het wonen in een dorp. Ik ben geboren in een stad en mijn ouders verhuisden naar een dorp. Kon niet wachten om het te verlaten 🙂

  3. Heerlijke happy list 🙂 3 weken vakantie?! Oh ik ben jaloers! Lijkt me zo lekker rond deze dagen 🙂 Vroeger zei ik altijd dat ik niet in een dorp zou willen wonen, inmiddels denk ik daar anders over dus kan me voorstellen dat dat ook een happy dingetje is!

  4. Leuk lijstje met fijne momenten om van te genieten 🙂
    Mijn geluksmoment van afgelopen week was dat het goed ging op mijn nieuwe werk en dat de sfeer er goed is (tot nu toe, eerste indruk natuurlijk) 🙂 Geniet van je vakantie! Ik heb volgende week ^^

  5. Mooie momentjes! Geniet van jullie mooie en nieuwe huisje! Mijn mooie momentje was om gezellig met mijn ouders en mijn man naar een kerstmarkt te gaan en daarna heerlijk uit eten te gaan. Fijne zondag!

  6. Wat een heerlijke momentjes en andere dingen om blij van te worden! Zo fijn dat je nu drie weken vakantie hebt. Geniet er lekker van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *