Zoals jullie hebben gemerkt ben ik wat meer offline. Aan het genieten van het leven buiten mijn blog. Genieten en vooral opladen. Want soms, soms gaat het even niet zo lekker. Des te meer reden om dus een fijn happy lijstje met jullie te delen….

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Weekendje weg geboekt

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wij hebben een weekendje weg geboekt! We gaan in Juli heerlijk naar België, De Vossenmeren. Even eruit. Even lekker samen genieten. En even hélemaal niks. Ik heb er zoveel zin in.

Personal Record!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nog steeds super trots op mijn PR van dik 10 km. Het was een heerlijke rit waar ik nog steeds met een glimlach op terug kijk. Helaas is het weer hier weer omgeslagen dus staan ze voorlopig in de kast. Wel ben ik weer actief gaan thuis sporten, wandel ik veel en ben ik nog steeds bewust met voeding bezig.

Inspiratie en Dreamjob interview

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Een nieuwe layout. Een oude nieuwe layout moet ik zeggen. Eentje waar ik blij mee ben en niet zoveel poespas heeft. Hoewel ik die andere echt heel tof vond werd het me een beetje te druk. Deze layout geeft me rust en inspiratie voor nieuwe artikelen! Ik kan er weer tegenaan aankomend weekend 🙂 Tevens ben ik aan het stoeien geweest met lettertypes en mijn header. Tevreden? Ik weet het nog niet, dus de komende tijd kun je zeker wat veranderingen hier verwachten.

Tevens ben ik druk bezig geweest met de Dreamjob interviews voor mijn blog. Super leuk om jullie inspirerende en vooral verschillende verhalen te horen. Nog geen mailtje gehad? Niet getreurd, ik ben er druk mee bezig en heb ze nu tot bijna eind Juli (elke Zaterdag! ik had niet gedacht zóveel aanmeldingen te krijgen) ingepland.

Weg met vriendinnen

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had een leuke pool-date met vriendinnen & aanhang. Super gezellig geweest en tevens verjaardag nog gevierd van Sabine. Een avond vol lachen & gezelligheid. Echt even een fijne avond die ik nodig had.

Coconut

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoewel ik niet van kokos hou qua eten vind ik de geur echt geweldig. Zo kocht ik een aantal producten voor mijn haar met coconut. Heerlijk<3 Zeker een nieuwe favoriet! Ik kan er blij van worden als ik de douche uitkom en mijn haar ruikt heerlijk. Producten zijn verkrijgbaar bij Action & Big Bazar.

Flowers

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik zag deze 2 bosjes staan en heb ze zonder twijfel meegenomen. Het staat zo fleurig in huis. Van bloemen (en de natuur op zich) kan ik altijd erg blij worden.

Waardoor kreeg jij een glimlach op je gezicht?

1
35 reacties

35 thoughts on “This made me smile…

 1. Nicky schreef:

  Fijn dat jullie even lekker weg gaan. Goed voor jezelf zorgen, hoor, als het even niet zo lekker gaat.

 2. Esra schreef:

  Ja heerlijk, de geur van kokos! Ik koop altijd zo’n grote literfles kokos-douchegel en daar vul ik dan ook al mijn zeeppompjes mee 🙂

 3. Michelle schreef:

  Wat een fijne momenten! Heerlijk dat jullie er eventjes tussen uit gaan, een fijn vooruitzicht. Ik heb het met kokos net andersom, ik vind het heerlijk om te eten maar vind vaak de producten net iets te aanwezig. Omdat ik een goede kleurshampoo nodig heb, kan ik helaas niet zomaar alles gebruiken.

 4. Nathalie schreef:

  Leuke dingen, wij zijn hier thuis gek op gerbera’s! Als er bloemen staan zijn het bij voorkeur gerbera’s 🙂

 5. Daniëlle schreef:

  Fijn allemaal! Heerlijk een weekendje weg!

 6. Ineke schreef:

  Welkom in België dan binnen paar weekjes 😀 . Vind wel altijd grappig wij Belgen willen altijd naar Centerparcs/Sunparcs in NL of DE & vice versa 🙂 . Ik ben grote fan van inecto!! Mijn haar was vreselijk na de zwangerschap en producten van inecto hebben het kunnen redden 🙂 .

 7. jeapiebel schreef:

  Het is een fijn artikel om onze gedachte weer te richten op wat positief is. Heerlijk weekendje weg en weg met je vriendinnen!

 8. mijnsaramsades schreef:

  mooi weer gehad op je weekendje weg ?

  1. SAS schreef:

   Zoals er staat, gaan we in Juli 🙂

 9. gea schreef:

  Een weekendje weg is altijd leuk! Bloemen maken mij ook altijd zo vrolijk 🙂

 10. Cindy schreef:

  Fijn zo’n weekendje weg, wij gaan a.s. weekend. Behoorlijk aan toe, ondanks mijn zwangerschapsverlof. Maar meer in de zin van dat ik toe ben aan quality time met zijn drietjes, want we hebben zulke drukke weekenden gehad, dat we die quality time niet echt hebben gehad, helaas.

 11. Roxanne schreef:

  Helemaal niet erg om soms een beetje offline te zijn… Opladen moet ook 🙂 En een heerlijk vrolijk blogje dat mij ook aan het lachen maakt.

 12. Sandra schreef:

  Wat heerlijk dat je dat weekendje weg in het vooruitzicht hebt staan! Lekker gevoel is dat altijd. Kun je er lekker naar uitkijken. 🙂 Wat goed ook trouwens van je nieuwe record! Heerlijk om buiten zo lekker in beweging te zijn. Toevallig had ik afgelopen zondag ook de 10 km gehaald, maar dan wandelend hihi.

 13. Lonneke schreef:

  Ik hou ook zo van producten met kokos. Lekker geurtje.
  Je nieuwe layout is mooi en je logo ook!

 14. Gejanna schreef:

  Als het even niet zo goed gaat, lekker je rust nemen. Inderdaad lekker genieten van de leuke dingen! Centerparcs, heerlijk vooruitzicht!

 15. Marcella schreef:

  Goed vooruitzicht joh, een weekendje weg. Fijn! En je PR halen is supertof. Goed bezig lady!

 16. Maaike schreef:

  Wat een mooi lijstje, heerlijk vooruitzicht dat jullie een weekendje weg gaan! Ik krijjg een glimlach op mijn gezicht van mijn nieuwe vriendinnenclubje. We zijn sinds een tijdje met een project bezig en hebben een leuk groepje gevormd en iedere dinsdag `vergadering`, om de beurt bij iemand thuis die dan ook wat te eten maakt. Buiten dat we echt overleggen is het vooral gewoon heel gezellig 🙂

 17. Heerlijk! Ik kreeg een bos bloemen van mijn oma voor mijn slagen, zo leuk! Kokosgeur vind ik ook heerlijk. Heb ook een hele set voor in de douche met deze geur. 🙂

 18. Vivian schreef:

  Fijne foto’s, klinkt allemaal heel leuk!

 19. jackie schreef:

  wat heerlijk, weekendje weg in het vooruitzicht ♥
  heerlijk offline zijn en genieten van al die andere dingen..

 20. Sabine schreef:

  Wat een fijn lijstje! Je layout is ook heel mooi! Daar word ik ook altijd heel blij van 🙂 Ook van een dagje weg uit de stad, het zonnetje, lekker eten…

 21. Lies schreef:

  Wat me er aan doet denken dat ik nog niet geantwoord heb op je mail over het dreamjob interview, ga er werk van maken.
  Fijn dat je naar België komt.

 22. zwartraafje schreef:

  Het mooie boeketje bloemen dat ik onlangs van mijn echtgenoot kreeg. Of wanneer ik net twee minuten binnen ben en het dan pas gigantisch hard begint te regenen. Of de geur van vers gebak. Momenteel staat er een frangipanetaart af te koelen. Zodra ik die kan snijden ga ik een stukje naar de moemoe van mijn echtgenoot brengen en hopelijk wordt zij daar dan weer blij van.

  1. SAS schreef:

   Ik kan het bijna rúiken….

 23. Tessa schreef:

  Dat ik na een week ziekenhuis en een week cocoonen nu weer lekker naar buiten kan!

 24. R&R schreef:

  Heerlijk vooruitzicht zo’n weekendje België! Hopelijk is het dan mooi weer <3

 25. Bente schreef:

  Wat een fijn vooruitzicht, een weekendje België in juli! En bloemen, daar word ik ook altijd blij van! 🙂

 26. sammie schreef:

  Oh de kokos producten zien er goed uit! Ga ik ook eens naar kijken want ik vind de geur inderdaad ook heerlijk.

 27. Inge schreef:

  Heerlijk toch! Offline is zoveel belangrijker dan online!

 28. annouska schreef:

  Hmm de geur van kokos heb ik al zo lang niet meer geroken, want mijn vriend hekelt die geur. *gniffel*.

  lekker trouwens een weekendje weg in het voorruitzicht!

 29. Wat mag je trots zijn op je 10km hoogtepunt! Wauw!

 30. Selma schreef:

  Fijn he, zo’n sportief hoogtepunt! Gefeliciteerd met je PR! Ik ben herstellende van de ziekte van Pfeiffer en ga vandaag voor het eerst weer een beetje aan het werk, daar ben ik heel blij mee! Rustig opbouwen, dat wel en nog niet in mijn normale functie (als logopedist), maar dat komt nog wel.

  1. SAS schreef:

   Fijn om dit te lezen. Hoe was het opbouwen van je werkdag?

 31. Fleur schreef:

  Wat een heerlijk vooruitzicht naar Centerparcs!
  Hopelijk word het tegen die tijd weer écht zomer! En wat fijn dat er zo enthousiast op gereageerd word, ik snap het wel hoor; ik vond het ook heel leuk om te doen 🙂 !

 32. Morgaine schreef:

  Mijn beste vriend is gisteren geweest, daarvan, en ik mag zo weer naar mijn oudjes 😉

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *