Over het maken van foto’s voor mijn blog (mét poezen in de buurt)

Al eerder had ik het er al eens over… Foto’s die ik neem waar onze poezen opduiken. Zit je net een mooie positie neer te zetten en wil je die ene foto maken voor je artikel: BAM. Kat erop. Staart erop.. Neus erop. Van alles erop haha. Hieronder een overzicht van de foto’s die ik afgelopen tijd heb gemaakt. Met en zonder.

Ik moet er altijd erg om lachen, aangezien onze 2 katten super nieuwsgierig zijn en er gelijk bovenop zitten. Ik hoef dus geen tips van: Sluit ze op in een andere kamer dan heb je er geen last van.

Met poes:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Resultaat:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Met poes:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Resultaat:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Met poes:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Resultaat:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Met poes:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Resultaat:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoe doen jullie dit met foto’s voor je blog en huisdieren?

About the Author

41 Comments

Morgaine

In het kader doe maar lekker normaal ik heb nu eenmaal een kat, doe ik het vaak express MET poes in beeld, dan zorg ik er ook nog eens voor dat ie heel grappig erop staat, whahaha en de foto die ‘clean’ is, komt vaak niet eens op blog terecht!

Ik hou er zo niet van, om gemaakte foto’s te maken, roepen doe ik hem zeker niet, en bij voedsel ook niet natuurlijk, dan krijgt ie toch wel een mep, maar verder? Hij hoort erbij en is Picasso juist mijn visitekaartje denk ik dan maar, hahaha

PS. hij is afgelopen woensdag 4 jaar oud geworden 😉

X

Reply
Vivian

Haha superleuk om te zien! Als ik foto’s maak voor mijn blog, ligt mijn hele bureau meestal vol met spullen en als de kat er dan op klimt, gaat er gegarandeerd iets vallen haha.

Reply
Amy

Super grappig, die katten van jou! Ik denk dat heel veel huisdiertjes het maar wat interessant vinden om te zien wat er gebeurt als die camera aan gaat 😉

Reply
Dennis

Zoiets moet je gewoon in een kamertje doen waar de poezen etc niet kunnen komen. Of gewoon wachten tot de bemoeial voorbij is haha.

Reply
veerle

hahaha, het zorgt wel voor leuke situaties! Ik heb geen huisdieren dus was nog niet bekend met dit ‘probleem’, haha 😉

Reply
jackie

dit is zo leuk om te zien…
en de foto’s met poes vind ik zo super leuk ♥
Op deze momenten smelt je hart toch wel

Reply
Wendy

Heel erg herkenbaar. Gewoon een beetje extra geduld en het lukt uiteindelijk vanzelf wel zonder stukje kat in beeld. En anders laat ik het gewoon in beeld en zorg ik dat het er in het plaatje bij past. Ook goed. Hahaha. Ik hou teveel van ze om ze op te sluiten voor zulke dingen. Vind het ook super leuk en gezellig dat ze zo nieuwsgierig zijn om waar ik mee bezig ben.

Reply
Marcella

Gaaf, de foto’s met en zonder kat. Die beestjes zijn idd altijd zo nieuwsgierig. Ik maak vaak foto’s op tafel, daar mogen ze toch niet bij 😉

Reply
Typisch Winnifred

De foto’s met de poezen vind ik net zo mooi hoor. Ik heb een hond die altijd wel met een gedeelte van zichzelf op de foto blijkt te staan. grappig toch.

Reply
Dalinka

Hahaha geweldig! Ik vind katten echt hilarisch! Zelf heb ik ze jammer genoeg (nog) niet, dus ik heb geen last van nieuwsgierige dieren op de foto 😉

Reply
Daenelia

Heel eerlijk: die mét poes vind ik leuker. Mijn kat photobombed nog wel eens, en dat zijn vaak de allerleukste foto’s!

Reply
sammie

Hihi, heel grappig om te zien! Ik hoef thuis ook niets op de grond te leggen om een foto te maken want dan zit Bink er gelijk naast of op 🙂

Reply
Simone

Mijn hondje is niet altijd zo nieuwsgierig, dus lukt het mij meestal wel om een foto te maken. Maar ik heb ook een aparte kamer waar ik een witte tafel heb en veel licht waar hij sowieso niet bij kan. Dus dan is hij nooit in beeld 🙂

Reply
Fleur

Hahah heeel herkenbaar! En ze zijn ook totaal niet nieuwsgierig ofzo… Dat krukje heb ik ook, heel fijn om foto’s op te maken 🙂 !

Reply
Selma

Hahaha mijn katten zijn ook zeer getalenteerde photobombers, ik kan er ook altijd heel hard om lachen 🙂 . En als ik ze dan eens leuk op de foto wil zetten, lopen ze weg! Malle beesten 🙂

Reply
Annabel

Haha hilarisch dit! Mijn hond is ook altijd nieuwsgierig als ik foto’s aan het maken ben hihi.
X Annabel

Reply
Melle

Wat leuk! Mijn katten zijn eigenlijk de beste prop, dus ik probeer ze vaak zo neer te zetten dat ze gewoon in de foto kunnen blijven. JUIST! 🙂

Reply
Evelyne

Mooie foto’s, ja ook die met de poes er bij 😛 Ikzelf heb hier geen last van daar mijn katten helaas overleden zijn.. Wat mis ‘k dat toch :'(
Anyway, foto’s met of zonder poes, ik vind ze geslaagd 🙂

Reply
kim

Hahaha, echt heel erg leuk! Ik ben gek ook katten. Zo grappig hoe ze alles bekijken en werkelijk over in kruipen!

Reply
romy

Whahah wat een geweldig artikel dit! Heel herkenbaar toen wij hier ook een kat hadden, vooral met video’s opnemen zat hij in de weg haha. Maar je lost het in ieder geval creatief op!

Reply
Sarah

Hihihi zo schattig 🙂 Ik neem mijn foto’s meestal op het keukenblad waar mijn hondje gelukkig niet aan kan 😛 Maar als het voor een keer de grond wordt, zit die neus er meteen aan xD En als ik dan eens een foto wil nemen mét hem erbij, wil hij niet. Typisch xD

Reply
niesca

Hahah om eerlijk te zijn de foto;s met poes zijn toch wat unieker dan zonder! 😛

Reply
Annouska

Hahaha, helamaal herkbaar. Zo lang ik bezig met alles klaar zetten zie ik ze niet, maar als je dan wilt fotograferen dan zitten ze er boven op. 😛

Reply
Nina

Hahaha, grappig! Wij hebben in verband met mijn allergie helaas geen huisdieren. Maar erg leuk dat je dit met ons deelt!

Reply
Yvonne

Haha, leuke serie foto’s Hier een beetje hetzelfde verhaal maar dan met baby, dreumes, peuter in dezelfde ruimte. Gelukkig maak ik de meeste foto’s onderweg, op reis, dat scheelt weer moeilijk doen. 🙂 Maar het is inderdaad meestal ook vooral vermakelijk.

Reply
Michelle

Heel herkenbaar! Als het de poes niet is, dan wel de hond. Beide zijn zo nieuwsgierig! Heel veel geduld en veel foto’s maken is de sleutel he 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *