6 dingen waar ik heel erg naar uitkijk

februari 26 2016

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Verjaardagsweekend!

Vanavond en morgen hebben we gezellig ons verjaardagsweekend! Ik heb er heel veel zin in om al onze dierbare weer even te zien en onze verjaardagen te vieren. Ben erg benieuwd naar de cadeautjes en we gaan heerlijk bijkletsen en taart eten. Ik ben dus vandaag lekker bezig met alle fijne voorbereidingen.

Vrije dagen

Ik heb wat vrije dagen achter de rug (zo fijn!) maar volgende week ook nog tegoed. Voor mijn verjaardag heb ik een extra lang weekend vrij genomen, voor mezelf. Ik kijk er dan ook erg naar uit. Lekker bijtanken, lezen, theetjes drinken, opruimen in huis, The Fall en mijn andere series kijken en uiteraard bloggen.

Mijn nieuwe job

Uiteraard ben ik al begonnen maar het is pas officieel op mijn verjaardag: 1 maart. Het contract heb ik van de week eindelijk opgestuurd gekregen. Super om het op papier te zien staan. Hoewel ik moet wennen aan het ritme ben ik super blij met deze nieuwe interne baan. Het is een nieuwe, leuke uitdaging voor mij en moet nog wel een beetje mijn draai vinden. In maart ga ik starten met (weer) een aansluitende cursus, ook zeker een fijne insteek voor deze nieuwe job. Mocht je meer over mijn werk willen weten klik dan hier.

Skaten

Ik kan echt niet wachten om weer te gaan skaten. Maanden geleden door het slechte weer. Voor mij een stukje fijne ontspanning, dus zeker wel gemist! Helaas is de weersvoorspelling niet zo goed dus zit het er voorlopig nog niet in. Maar zodra het mooi weer is wil ik regelmatig mijn skates uit de kast pakken!

Nieuw boek van Fitzek

1 April komt Γ©indelijk het nieuwe boek van Fitzek uit. Super blij dat ik het tegen kwam, ik hou van mijn favoriete schrijvers alles in de gaten. Uiteraard ga ik hem binnenkort bestellen zodat hij op deze dag gelijk binnen is.

Waar het over gaat? De als schrijver mislukte Max is een brave en plichtsgetrouwe burger – anders dan zijn broer, die in een gesloten psychiatrische inrichting zit. Maar Max heeft nooit iets illegaals gedaan in zijn leven. Tot nu toe. Binnen een paar dagen zal hij een van de meest verschrikkelijke en weerzinwekkende misdaden plegen waar mensen toe in staat zijn, hij weet het alleen zelf nog niet. Er zijn echter mensen die er wel van afweten en die willen hem vermoorden voordat het te laat is.

Serie: Criminal Minds Beyond Borders

23 Maart komt de nieuwe serie op Veronica: Criminal Minds Beyond Borders. Ik ben echt super nieuwsgierig naar deze serie en deelde hier al de trailer. Het is een spannende spin-off van mijn all time favoriete serie Criminal Minds. Het zal er vast niet aan kunnen tippen (dat kan geen enkele serie) maar lijkt me toch erg leuk om te gaan volgen.

Waar de serie over gaat? Emmy-winnaar Gary Sinise (bekend van CSI en Forrest Gump) speelt in de serie een ervaren FBI-agent die samen met zijn team de grens overgaat wanneer mensen in enorm gevaar verkeren in het buitenland. Het is hun taak om over de hele wereld de misdaad te verslaan en de slachtoffers veilig thuis te brengen. De divisie komt direct in actie als een familievakantie in een tragedie dreigt te eindigen, een uitwisselingsstudent in een nachtmerrie belandt of een bruidspaar verdwijnt tijdens hun tropische huwelijksreis. Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
bron

Waar kijk jij naar uit?

PS: Tevens verscheen vandaag mijn artikel over dyscalculie op Montevie

31 comments

 • Billy

  28/02/2016 at 22:31

  intussen is dat verjaardagsweekend zo goed als voorbij. Ik hoop dat je er ontzettend van genoten hebt, Saskia!

 • Anneleen

  27/02/2016 at 18:03

  Alvast een fijne verjaardag! πŸ™‚ Geniet van jullie verjaardagsweekend!

 • Renske

  27/02/2016 at 10:52

  Wat een fijne momenten om naar uit te kijken! πŸ™‚ Geniet lekker van jullie verjaardagsweekend!

  Ik kijk ontzettend uit naar morgen. Dan ga ik een dagje naar het hoge noorden om mijn vriendinnen eindelijk weer eens te zien!

 • Monique | WritingMonique

  27/02/2016 at 07:17

  Oh, leuk allemaal! Ik kan ook enorm uitkijken naar nieuwe boeken die uitkomen! πŸ™‚

 • Sabrina

  26/02/2016 at 21:59

  Toevallig was ik van plan binnenkort dezelfde artikel te plaatsen, zo leuk! Heerlijk om dingen te hebben om naar uit te kijken.

  -x- Sabrina

 • Sanne

  26/02/2016 at 19:45

  Mooie dingen om naar uit te kijken. Gefeliciteerd en veel plezier met het verjaardagsweekend. Het zou morgen goed weer worden. Misschien kan je dan al skaten?

  1. SAS

   28/02/2016 at 19:08

   Toevallig gisteren mijn eerste rondje van dik 3.5 km gemaakt<3

 • Cindy

  26/02/2016 at 19:12

  Oh fijne dingen inderdaad. Een heel gezellig weekend toegewenst.

 • stephanie

  26/02/2016 at 18:26

  Fijne dingen om naar uit te kijken!
  Ik neem ook graag vrij op mijn verjaardag, niets zo fijn als uitslapen op je verjaardag πŸ™‚

  1. SAS

   28/02/2016 at 19:08

   Op mijn verjaardag moet ik gewoon werken πŸ˜‰
   Ik heb een lang weekend erna vrij genomen, ik ben op Dinsdag jaren en ben Do,Vr en Ma vrij. <3

 • heidi

  26/02/2016 at 18:23

  Wat leuk om te lezen

 • Joyce rdt

  26/02/2016 at 18:02

  Oh hell ik wist geeneens dat er een spin off kwam van Criminal minds, slecht van me. Ik hoop dat deze beter is dan de vorige : Suspect Behavior, die vond ik zo slecht πŸ™ . De trailer doet me een beetje denken aan Crossing lines, maar ben benieuwd, ik ga em volgen!

  Liefs.x

  1. SAS

   28/02/2016 at 19:08

   Klopt, die vond ik ook slecht. Hopen maar dat deze beter wordt. De trailer was veelbelovend.

 • Wanda

  26/02/2016 at 17:36

  Grappig om te lezen dat je uitkijkt naar je verjaardagsweekend! Ik vind dat altijd weer zo’n ramp… en ja, van mijn favoriete schrijvers hou ik alles ook goed in de gaten. Fitzek is daar zeker één van! Waar ik naar uit kijk? Nou, vooral naar de lente en mijn weekje vrij en dus ons tripje naar Wismar!

 • Vivian

  26/02/2016 at 16:42

  Wat een fijn lijstje! Ik kijk heel erg uit naar allerlei leuke bijeenkomsten en workshops in maart =D

 • Mariska

  26/02/2016 at 16:21

  Ahhh wat leuk! Veel plezier met verjaardagsweekend en ben benieuwd naar je nieuwe werkplek!

 • Zo simpel is dan geluk

  26/02/2016 at 16:14

  Dat zijn fijne dingen om naar uit te kijken. Ik wens jullie een fijn verjaardagsweekend!

 • Sofie

  26/02/2016 at 14:18

  Fijn! Altijd leuk om je op iets te verheugen πŸ™‚

 • Evelyne

  26/02/2016 at 14:09

  Veel plezier in jullie verjaardagsweekend πŸ™‚ & Geniet van je vrije dagen, kan zo’n deugd doen πŸ™‚

 • Sheila

  26/02/2016 at 13:38

  Een verjaardag weekend! Klinkt goed. Mijn man is dit jaar weer eens jarig (we moesten er 3 jaar op wachten) en dat vieren we alvast zonder. Heb er zin in. En morgen ontmoet ik met de ouders en hun kinderen van de zwangerschapscursus. Daarna gaan we eten bij familie. Dus hier ook een druk, maar leuk weekend voor de boeg.

 • Anna

  26/02/2016 at 12:31

  Heerlijk, zo’n verjaardagsweekend. Lekker van genieten! En wat een fijne dingen allemaal πŸ™‚ . Ik kan niet wachten tot de lente eraan komt!

 • jackie

  26/02/2016 at 11:26

  dit zijn hele fijne dingen…
  Ik kijk uit naar morgenavond, gezellig met vriendinnetjes uit eten en lekker een dansje doen..
  En naar in huis gaan klussen, ben zo toe aan verandering

 • sammie

  26/02/2016 at 10:48

  Oh dat klinkt als een heel gezellig weekend! Vind verjaardag vieren ook altijd zo gezellig, iedereen weer bij elkaar en iedereen weer zien. Heerlijk, geniet ervan!

 • Ysanne

  26/02/2016 at 11:25

  Zo leuk je nieuwe baan. Ben benieuwd hoe het nieuwe ritme gaat bevallen πŸ™‚

 • Bente

  26/02/2016 at 10:12

  Ook het komende weekend want: jarigggg! Ik heb geen wilde plannen verder maar heb wel zin om gezellig wat familie op bezoek te krijgen en gewoon jarig te zijn πŸ˜‰

  1. SAS

   26/02/2016 at 13:49

   Ja gezellig, geniet ervan! (jou verjaardag vergeet ik nooit meer haha πŸ˜‰ )

 • Veerlez

  26/02/2016 at 09:32

  Heerlijke dingen om naar uit te kijken! Het grappige is dat ik juist uitkijk naar de dagen dat ik weer lekker aan het werk ben. Terwijl ieder ander zich juist zal verheugen op de vrije dagen πŸ™‚

  1. SAS

   26/02/2016 at 13:48

   Ik verheug me normaal ook wel op de werkdagen maar na alle hectiek en de nieuwe interne baan ben ik wel toe aan even wat rust! πŸ™‚

 • Jenn

  26/02/2016 at 09:26

  Heerlijk, wat een fijne dingen om naar uit te kijken! Ik kijk vooral uit naar de lente, weg met die kou en die sneeuw!

 • Darina

  26/02/2016 at 09:22

  Mooie dingen om naar uit te kijken! Ik kijk uit naar het voorjaar! En op de dag dat mijn nieuwe meubeltjes worden bezorgd!

 • Morgaine

  26/02/2016 at 08:21

  Dat zijn heerlijke dingen om naar uit te kijken, vooral je nieuwe werkplekje straks πŸ˜€ En hier? Ik kijk ernaar uit dat het weer warmer wordt en mijn weerstand volledig is… hahaha hoe simpel kan het zijn πŸ˜‰

  X

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *