6 dingen waar ik heel erg naar uitkijk

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Verjaardagsweekend!

Vanavond en morgen hebben we gezellig ons verjaardagsweekend! Ik heb er heel veel zin in om al onze dierbare weer even te zien en onze verjaardagen te vieren. Ben erg benieuwd naar de cadeautjes en we gaan heerlijk bijkletsen en taart eten. Ik ben dus vandaag lekker bezig met alle fijne voorbereidingen.

Vrije dagen

Ik heb wat vrije dagen achter de rug (zo fijn!) maar volgende week ook nog tegoed. Voor mijn verjaardag heb ik een extra lang weekend vrij genomen, voor mezelf. Ik kijk er dan ook erg naar uit. Lekker bijtanken, lezen, theetjes drinken, opruimen in huis, The Fall en mijn andere series kijken en uiteraard bloggen.

Mijn nieuwe job

Uiteraard ben ik al begonnen maar het is pas officieel op mijn verjaardag: 1 maart. Het contract heb ik van de week eindelijk opgestuurd gekregen. Super om het op papier te zien staan. Hoewel ik moet wennen aan het ritme ben ik super blij met deze nieuwe interne baan. Het is een nieuwe, leuke uitdaging voor mij en moet nog wel een beetje mijn draai vinden. In maart ga ik starten met (weer) een aansluitende cursus, ook zeker een fijne insteek voor deze nieuwe job. Mocht je meer over mijn werk willen weten klik dan hier.

Skaten

Ik kan echt niet wachten om weer te gaan skaten. Maanden geleden door het slechte weer. Voor mij een stukje fijne ontspanning, dus zeker wel gemist! Helaas is de weersvoorspelling niet zo goed dus zit het er voorlopig nog niet in. Maar zodra het mooi weer is wil ik regelmatig mijn skates uit de kast pakken!

Nieuw boek van Fitzek

1 April komt Γ©indelijk het nieuwe boek van Fitzek uit. Super blij dat ik het tegen kwam, ik hou van mijn favoriete schrijvers alles in de gaten. Uiteraard ga ik hem binnenkort bestellen zodat hij op deze dag gelijk binnen is.

Waar het over gaat? De als schrijver mislukte Max is een brave en plichtsgetrouwe burger – anders dan zijn broer, die in een gesloten psychiatrische inrichting zit. Maar Max heeft nooit iets illegaals gedaan in zijn leven. Tot nu toe. Binnen een paar dagen zal hij een van de meest verschrikkelijke en weerzinwekkende misdaden plegen waar mensen toe in staat zijn, hij weet het alleen zelf nog niet. Er zijn echter mensen die er wel van afweten en die willen hem vermoorden voordat het te laat is.

Serie: Criminal Minds Beyond Borders

23 Maart komt de nieuwe serie op Veronica: Criminal Minds Beyond Borders. Ik ben echt super nieuwsgierig naar deze serie en deelde hier al de trailer. Het is een spannende spin-off van mijn all time favoriete serie Criminal Minds. Het zal er vast niet aan kunnen tippen (dat kan geen enkele serie) maar lijkt me toch erg leuk om te gaan volgen.

Waar de serie over gaat? Emmy-winnaar Gary Sinise (bekend van CSI en Forrest Gump) speelt in de serie een ervaren FBI-agent die samen met zijn team de grens overgaat wanneer mensen in enorm gevaar verkeren in het buitenland. Het is hun taak om over de hele wereld de misdaad te verslaan en de slachtoffers veilig thuis te brengen. De divisie komt direct in actie als een familievakantie in een tragedie dreigt te eindigen, een uitwisselingsstudent in een nachtmerrie belandt of een bruidspaar verdwijnt tijdens hun tropische huwelijksreis. Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
bron

Waar kijk jij naar uit?

PS: Tevens verscheen vandaag mijn artikel over dyscalculie op Montevie

About the Author

31 Comments

Renske

Wat een fijne momenten om naar uit te kijken! πŸ™‚ Geniet lekker van jullie verjaardagsweekend!

Ik kijk ontzettend uit naar morgen. Dan ga ik een dagje naar het hoge noorden om mijn vriendinnen eindelijk weer eens te zien!

Reply
Sabrina

Toevallig was ik van plan binnenkort dezelfde artikel te plaatsen, zo leuk! Heerlijk om dingen te hebben om naar uit te kijken.

-x- Sabrina

Reply
Sanne

Mooie dingen om naar uit te kijken. Gefeliciteerd en veel plezier met het verjaardagsweekend. Het zou morgen goed weer worden. Misschien kan je dan al skaten?

Reply
stephanie

Fijne dingen om naar uit te kijken!
Ik neem ook graag vrij op mijn verjaardag, niets zo fijn als uitslapen op je verjaardag πŸ™‚

Reply
SAS

Op mijn verjaardag moet ik gewoon werken πŸ˜‰
Ik heb een lang weekend erna vrij genomen, ik ben op Dinsdag jaren en ben Do,Vr en Ma vrij. <3

Reply
Joyce rdt

Oh hell ik wist geeneens dat er een spin off kwam van Criminal minds, slecht van me. Ik hoop dat deze beter is dan de vorige : Suspect Behavior, die vond ik zo slecht πŸ™ . De trailer doet me een beetje denken aan Crossing lines, maar ben benieuwd, ik ga em volgen!

Liefs.x

Reply
Wanda

Grappig om te lezen dat je uitkijkt naar je verjaardagsweekend! Ik vind dat altijd weer zo’n ramp… en ja, van mijn favoriete schrijvers hou ik alles ook goed in de gaten. Fitzek is daar zeker één van! Waar ik naar uit kijk? Nou, vooral naar de lente en mijn weekje vrij en dus ons tripje naar Wismar!

Reply
Vivian

Wat een fijn lijstje! Ik kijk heel erg uit naar allerlei leuke bijeenkomsten en workshops in maart =D

Reply
Sheila

Een verjaardag weekend! Klinkt goed. Mijn man is dit jaar weer eens jarig (we moesten er 3 jaar op wachten) en dat vieren we alvast zonder. Heb er zin in. En morgen ontmoet ik met de ouders en hun kinderen van de zwangerschapscursus. Daarna gaan we eten bij familie. Dus hier ook een druk, maar leuk weekend voor de boeg.

Reply
Anna

Heerlijk, zo’n verjaardagsweekend. Lekker van genieten! En wat een fijne dingen allemaal πŸ™‚ . Ik kan niet wachten tot de lente eraan komt!

Reply
jackie

dit zijn hele fijne dingen…
Ik kijk uit naar morgenavond, gezellig met vriendinnetjes uit eten en lekker een dansje doen..
En naar in huis gaan klussen, ben zo toe aan verandering

Reply
sammie

Oh dat klinkt als een heel gezellig weekend! Vind verjaardag vieren ook altijd zo gezellig, iedereen weer bij elkaar en iedereen weer zien. Heerlijk, geniet ervan!

Reply
Bente

Ook het komende weekend want: jarigggg! Ik heb geen wilde plannen verder maar heb wel zin om gezellig wat familie op bezoek te krijgen en gewoon jarig te zijn πŸ˜‰

Reply
Veerlez

Heerlijke dingen om naar uit te kijken! Het grappige is dat ik juist uitkijk naar de dagen dat ik weer lekker aan het werk ben. Terwijl ieder ander zich juist zal verheugen op de vrije dagen πŸ™‚

Reply
SAS

Ik verheug me normaal ook wel op de werkdagen maar na alle hectiek en de nieuwe interne baan ben ik wel toe aan even wat rust! πŸ™‚

Reply
Jenn

Heerlijk, wat een fijne dingen om naar uit te kijken! Ik kijk vooral uit naar de lente, weg met die kou en die sneeuw!

Reply
Darina

Mooie dingen om naar uit te kijken! Ik kijk uit naar het voorjaar! En op de dag dat mijn nieuwe meubeltjes worden bezorgd!

Reply
Morgaine

Dat zijn heerlijke dingen om naar uit te kijken, vooral je nieuwe werkplekje straks πŸ˜€ En hier? Ik kijk ernaar uit dat het weer warmer wordt en mijn weerstand volledig is… hahaha hoe simpel kan het zijn πŸ˜‰

X

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *