Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Vraag-maar-raak antwoorden #2

Jaja daar is hij dan. Na deel I op naar deel II van de Vraag-maar-raak antwoorden. Jullie stelde super veel, leuke en diverse vragen dat ik ze in 2 posten heb opgesplitst. Hierbij de laatste post over ons droomhuis, zou ik meedoen aan Expeditie robinson of Wie is de mol en of ik fulltime zou willen bloggen. Ook kreeg ik de ONMOGELIJKE vraag van Nesrin met de keuze nooit meer boeken of nooit meer thee..

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nesrin vroegEen leven zonder thee of een leven zonder boeken?
Oh NO. Echt dé ergste vraag die ik kan krijgen hoor dit. Nooit meer thee of boeken… Thee. Boeken. Thee… Nee, ik ga echt niet kiezen hoor. Thee maakt me blij maar een goede thriller.. Moet ik écht kiezen?! Uh. Nee. Ik doe het niet.

Nooit meer iets zoets eten of nooit meer iets hartigs eten?
Oh ik vind de afwisseling juist zou fijn. Ik zou dan toch gaan voor nooit meer iets hartigs.

Floor vroegMee doen aan Wie is de mol of Expeditie robinson?
Wie is de mol kijk ik nooit dus dan ga ik voor Expeditie Robinson. Alleen dat onregelmatig eten is niets voor mij en de eetproeven. Gelukkig was dit er vorig seizoen niet bij. Of ik het lang vol zou houden? Echt geen idee, hoewel ik denk van niet haha. Eten, douchen en een fijn bed vind ik toch wel heel erg fijn.

Irma vroegAls je een boek uit zou mogen brengen over welk willekeurig thema dan ook, wat/waar zou je over schrijven? Wat zou je er sowieso in vermelden, wat zou de hoofdpersoon sowieso overkomen en wat zou het ideale einde zijn?
Ik zou dan kiezen voor 2 boeken. Het lijkt me geweldig een thriller te schrijven. Een échte bloederige thriller waar ik zo van hou (ala Camilla Läckberg of Sebastian Fitzek) Ik heb wel een idee in mijn hoofd maar deze ga ik uiteraard hier niet delen, haha. Tevens zou ik het leuk vinden een positiviteitsboek uit te brengen. Of het er ooit komt? Ik denk het niet. Andere prioriteiten en tijdgebrek spelen hierin een rol.

Els vroeg Als het appartement verkocht is, wat is dan jullie droomhuis?
Super leuk dat deze vraag gesteld wordt! Ons droomhuis heeft 3 verdiepingen en een tuin. Ik wil graag een grote zolder voor mijn boeken & als kamer voor onze poezen. Tevens graag wat kamers op de 2de verdieping, waar 1 kamer komt voor M. en een mooie badkamer zit (of komt, mijn man kan uiteraard alles verbouwen 😉 ) Ik wil een grote woonkamer met open keuken en een tuin waar ik heerlijk met een boekje/theetje kan zitten. Ook zou het fijn zijn als de woon-werk afstand makkelijk aan te rijden is voor mij, zodat ik in mijn tussenuren naar huis kan. We hebben zeker al wat huizen op het oog, nu wordt het afwachten wanneer we ons appartementje verkopen…

Rosanne vroegWaar word jij gelukkig van?
Daar komt mijn lijst: wandelingen, series kijken, thee drinken, nieuwe thee of mokken ontdekken, een nieuwe thriller lezen, een nieuw boek van een favoriete auteur vinden, het zonnetje dat schijnt, poezen die op mijn schoot liggen, quality time met M. en vriendinnen. Lunchen, onze situatie, mijn werk, vrije dagen, kiezen voor mezelf, opruimen in huis en dansen/zingen op muziek.

Wat zou je in je leven echt niet kunnen en willen missen?
Alle lieve mensen om me heen! Ik ben echt gezegend met een handje vol lieve vriendinnen, mijn partner (en het getrouwd zijn zou ik ook echt niet willen missen), mijn ouders en ook zeker met onze 2 poezels. Ook ben ik super blij met de richting die ik heb gekozen omtrent mijn baan. Ik werk er met super veel plezier en had me niet voor kunnen stellen iets anders te doen. Een goede keuze uit het verleden dus.

Stel dat je fulltime zou kunnen leven van je blog, zou je je baan opgeven en ook daadwerkelijk fulltime gaan bloggen?
Ik heb deze vraag als eens uitgebreid in een blog artikel behandeld. Nee, ik zou mijn baan niet opgeven voor fulltime bloggen. Ik denk dat ik bloggen hoe het nu gaat, voor erbij leuker vind. Als je blogt voor je baan wordt het een ‘moetje’ en mijn huidige baan vind ik ook té leuk om hiervoor op te geven.

Sheila vroegWat was je favoriete kinderboek uit je jeugd?
Ik heb er een aantal. Ik vond Pinkeltje en Hummeltje altijd geweldige boeken. Tevens toen ik wat ouder was las ik graag Nancy Drew, waarvan ik alle pockets nog heb liggen. Ik schreef hier een artikel over mijn favoriete kinderboeken.

Waar geef je eigenlijk teveel geld aan uit?
Ha. Aan niets. Ik ben echt een schiep wat dat betreft. Ik koop alleen koopjes en als ik iets te duur vind laat ik het liggen. Ik vind het lastig dingen voor mezelf uit te geven. Wel kunnen we daardoor zeker meer sparen.

Heb je ooit vrijwilligerswerk gedaan en wat deed je toen?
Ja, ik heb collecte gelopen voor het kankerfonds heel wat jaren geleden. Ook ooit in een ver verleden voor het WNF.

Hoe zou je reageren als je man vertelt dat hij gevoelens heeft voor een ander?
Wat een lastige vraag. Ik denk dat het eraan ligt wat ermee gedaan gaat worden. Gevoelens is een breed begrip. Als er verder niets mee gedaan wordt zou ik het accepteren, wordt er wel wat mee gedaan is het voor mij een dealbreker.

Als er een film zou worden gemaakt over jouw leven, welke actrice zou jou mogen spelen?
Ik ben fan van Sandra Bullock, dus het lijkt me een eer dat ze mij zou spelen.

Over welk onderwerp zou je eigenlijk willen bloggen, maar durf je nog niet/of ben je er nog niet klaar voor?
Ik blog eigenlijk over alle onderwerpen waarover ik wil bloggen. De dingen die niet op mijn blog verschijnen zijn ook dingen waarover ik niet wil bloggen. Er zijn genoeg onderwerpen waarover ik het niet ga hebben op mijn blog. Zoals onze bankrekening, persoonlijke dingen, mijn werk (met mate) en hoeveel we ‘waard zijn’ in de trant van het tv programma. Sommige dingen gaan andere mensen gewoon niet aan vind ik. Wel ben ik begonnen wat persoonlijker en inhoudelijk te bloggen. Iets waarin ik zeker nog mee in ontwikkeling ben.

Waar ben je trots op?
Op mijn doorzettingsvermogen en positiviteit. Dit is niet altijd zo geweest maar in de loop der jaren zo gegroeid. Hoewel ik zeker mijn momentjes heb dat ik het even niet zie zitten kan ik mezelf altijd weer oprapen en herpakken.

Jenn vroegAls je een theesoort zou zijn, welke zou dat zijn en waarom?
Oh ik vind dit ook een lastige vraag. Ik zou gaan voor de normale English blend of de Caramelised pear. Dit zijn toch wel mijn 2 favoriete theetjes.

Suus vroegAls jij zou mogen en kunnen emigreren, naar welk land, stad of dorp zou je dan gaan en waarom daar…
Ik zou naar Londen gaan. In 2011 waren we daar en ik ben echt verliefd geworden op die stad. Ik denk alleen niet dat ik M. meekrijg haha 😉 Maar ik vind de sfeer en alles wat met deze stad te maken heeft echt geweldig. Ik wil er dan nog zeker een keertje heen op vakantie.

Marcella vroegZou je ooit een ander huisdier dan katten willen hebben? Zoals een hond?
Ik ben echt een crazy cat lady dus zou mijn leven niet zonder katten kunnen voorstellen. M. is echt een honden persoon. Misschien dat we in een ander huis nog een hond erbij nemen. Maar dat is toekomst muziek en moeten we ook tijd/ruimte voor hebben. Beide met onze baan zoals we hem nu hebben is er gewoon weg geen tijd voor.

Ik wil iedereen super bedanken voor de leuke, inspirerende en originele vragen!

2
Lifestyle, Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Simone
  29/02/2016 at 11:57

  Wat een leuke vragen en antwoorden weer! Erg leuk om te lezen 🙂
  Ik wist trouwens dat je naar Londen wilde haha! Maar Londen is ook heel tof! Alleen ik zou toch, als ik mocht emigreren, naar wat warmers gaan haha 🙂

 • Reply
  jackie
  29/02/2016 at 10:32

  nooit meer thee dan voor mij, nooit meer boeken is geen optie…
  Ik zie het huis helemaal voor me zoals je het beschrijft, klinkt heerlijk

 • Reply
  Michelle
  28/02/2016 at 13:06

  Wat een leuke vragen weer. Leuk om een beter beeld bij jouw droom huis te krijgen, lijkt veel op de mijne 😉

 • Reply
  heidi
  28/02/2016 at 09:40

  Wat leuk om het te lezen

 • Reply
  Jenn
  27/02/2016 at 23:03

  Leuk om te lezen! Nancy Drew was ook hier favoriet. En caramelized pear is zo lekker!

 • Reply
  Sheila
  27/02/2016 at 22:57

  Heel leuk om te lezen. Ik las ook Pinkeltje en jaaaah… Nancy Drew. Ik was die alweer vergeten totdat je er nu over begint.

  Londen herken ik. Ik zou zelf naar 2 steden kunnen emigreren: Londen of Sydney. En dan eigenlijk liever Londen, omdat Sydney zo ver is van alles. Niet persé ver van familie, maar ik ben wel iemand van cultuur en historie. Dat heeft Europa nu eenmaal meer te bieden. En Londen… daar heb ik stage gelopen. Het is echt mijn 2e thuis.

 • Reply
  Louise
  27/02/2016 at 20:11

  Hele leuke, gepaste vragen.. thee en boeken 🙂 ! En ik snap Londen wel. We waren er 2 jaar geleden een paar dagen en ik was ook helemaal verliefd. Ik wil nog een keer teruggaan om te zien of ik het nu weer zo geweldig vind als toen 😀

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  27/02/2016 at 18:59

  Londen om te wonen? Jeeee, dat zou ik nooit kunnen! Veel te druk, veel te duur, leuk voor een keertje.

  Je hebt wel leuke vragen gekregen!

 • Reply
  Joyce rdt
  27/02/2016 at 17:25

  Wat een leuke vragen heb je gekregen!
  In Londen wonen lijkt me ook heerlijk, behalve die prijzen dan haha :p .

  Liefs.x

  • Reply
   SAS
   28/02/2016 at 19:09

   Haha de prijs en het aan de andere kant rijden laat ik ook maar even buiten beschouwing 😉

 • Reply
  Rowan
  27/02/2016 at 15:20

  Nee hoor, ik kan ook niet kiezen tussen boeken of thee… Lukt gewoon echt niet, kan niet zonder!

 • Reply
  Amy
  27/02/2016 at 10:08

  Wat leuk, welke theesoort zou je zijn? Originele vraag 🙂 Londen vind ik een interessant antwoord, ik had eerder iets minder hectisch en warmer/relaxter oord gedacht 😉

 • Reply
  Morgaine
  27/02/2016 at 09:17

  Ontzettend leuk weer hoe je alle vragen hebt beantwoord van iedereen en Londen? Nee, die zag ik niet aankomen, ik had wel als het voor het leven is, iets meer exotisch verwacht misschien, hahahaha Londen lijkt mij zo’n stad waar je op bezoek gaat 😉

  X

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png