Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Quality time maken voor jou en je geliefde

This content is password protected. To view it please enter your password below:

2
Geluksmomentjes, Liefde voor..
Previous Story
Next Story

24 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Sabine
  01/03/2016 at 20:33

  Mooie tips, zo belangrijk ook! Wij hebben hier regelmatig moeite mee. Mijn vriend werkt zo veel dat we elkaar soms dagen niet zien. We eten vrijwel nooit samen ook… best moeilijk. Soms is er daarom wat spanning, en dan hebben we écht tijd voor elkaar nodig. Genieten van de kleine dingen is wat ik echt heb leren doen!

 • Reply
  Michelle
  01/03/2016 at 11:38

  Wij maken altijd tijd voor elkaar in de vorm van samen eten, samen de dag door spreken, een serie of filmpje kijken en in de weekenden gaan we samen wandelen met de hond. Met dit mooie weer willen we ook nog wel eens een leuk plaatsje opzoeken om lekker te gaan lunchen en rond te kijken. Eigenlijk doen wij best veel samen. Ik verbaas me dan er ook echt over als ik hoor hoe weinig sommige mensen dingen samendoen! Maar gelukkig hebben we veel gemeenschappelijke interesses en hobby’s en kijken we dezelfde films.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  28/02/2016 at 18:47

  Mooi geschreven!

 • Reply
  Wanda
  26/02/2016 at 17:34

  Tja, wat moet ik hier nog aan toevoegen? Ik ben het helemaal met je eens. Ik denk ook dat als je dit niet doet dat het uiteindelijk je relatie zal gaan kosten. Wij nemen ook altijd even de dag door onder het eten, kletsen dan even over van alles en nog wat en standaard hebben we eigenlijk maar 1 dag in de week, de zondag, voor ons samen en dan proberen we er ook zoveel mogelijk samen op uit te trekken. Gewoon even lekker genieten…

 • Reply
  jackie
  26/02/2016 at 11:24

  ik vind quality tijd samen best belangrijk…
  op dit moment met vriendje gaat het redelijk vanzelf, maar in mijn vorige relatie moesten we het soms echt vastzetten, telefoons uit, zorgen dat er even geen werk was..

 • Reply
  Simone
  25/02/2016 at 20:30

  Wat een mooi stukje. Een (goede) relatie is inderdaad niet vanzelfsprekend, daar moet je – allebei – voor werken. Wij hoeven gelukkig niet veel moeite te doen om tijd te reserveren voor elkaar. We sporten allebei niet (ik in elk geval weinig) en hebben verder naast ons werk niet veel activiteiten waardoor we veel van huis zijn. Dus dat is best een luxe. Maar je weet nooit hoe de toekomst wordt en wie weet dat we dan wel meer tijd moeten vrijmaken.

 • Reply
  Diana
  25/02/2016 at 20:30

  Wat lief dat M. je ramen krabt als het heeft gevroren. Kan jij nog even onder de warme dekens liggen haha.

  • Reply
   SAS
   26/02/2016 at 13:47

   haha zeker niet de reden dat hij het doet Diana, aangezien we om dezelfde tijd van huis vertrekken naar werk 😉 Onze Capture is erg hoog, waardoor ik er niet goed bij kan. Vandaar dat hij dit heel lief voor me doet.

 • Reply
  heidi
  25/02/2016 at 19:56

  Wat leuke artikel meid.

 • Reply
  Sanne
  25/02/2016 at 19:26

  Het klopt dat je moet genieten van de kleine dingen. Als mijn vriend tot 22.00u werkt dan zie ik hem helaas niet. Want ik sta meestal vroeg op maar rond 22.15u is mijn energie volledig op. Ach het weekend telt ook nog mee. Ik vind het fijn om te lezen dat je ook geniet van de kleine momentjes met je vriend.

 • Reply
  Ysanne
  25/02/2016 at 17:09

  Goed stukje zeg! Ik merk nu wij ook meer werke ndat het echt belangrijk is om hier bij stil te staan. Zo plannen wij dates in, zelfs na 4 jaar samen te zijn.

 • Reply
  Nesrin
  25/02/2016 at 15:58

  Mooie woorden en zeker waar. De tijd vliegt voorbij en we moeten van alles.

 • Reply
  Anneleen
  25/02/2016 at 13:54

  Mooi artikel, Sas! En ik sluit me hier helemaal bij aan… Tijd maken voor elkaar is inderdaad zo belangrijk. Inderdaad niet alleen voor je vriend, maar even goed voor je grootouders bv. Ik verschiet er altijd van hoe blij mijn grootouders worden wanneer ik er een uurtje op bezoek ga 🙂 en het is nog gezellig ook!

 • Reply
  Bianca Schrijft
  25/02/2016 at 11:16

  Het is bij ons de laatste tijd er ook wel regelmatig bij in geschoten om echt tijd te nemen voor elkaar. We gamen dan wel regelmatig samen of kijken een serie, maar echt vol aandacht voor elkaar wil niet altijd lukken. Dat is na 18,5 jaar juist wel heel belangrijk om het gezond te houden.

 • Reply
  jeapiebel
  25/02/2016 at 10:59

  Ik denk dat je gelijk heb over wat je schrijft. Bij mij schiet het er ook zo vaak bij in. Zeker met twee opgroeiende kinderen met bij behorende sportactiviteiten. Soms is het net als een bedrijf, genieten met zijn tweetjes is zeker belangrijk.

 • Reply
  Linda
  25/02/2016 at 10:43

  Wat lief dat hij de ruiten van je auto krabt 😉
  Die dingen moet je idd niet voor lief nemen. Want pas later besef je hoe waardevol ze zijn.
  Het zit ‘m in de kleine dingen.

 • Reply
  sammie
  25/02/2016 at 09:55

  Inderdaad heel belangrijk en wij proberen ook wat meer samen te doe, echt even iets doen en uit de sleur ipv weer op de bank belanden voor de tv.

 • Reply
  Melle
  25/02/2016 at 09:55

  Het is inderdaad zo lastig om elkaar nog vaak te zien! Ik werk ook fulltime en ik en mijn vriend willen ook nog wel eens sporten ‘s avonds of een sociaal leven hebben 😉 We proberen het wel op elkaar af te stemmen, dus op dezelfde dag gaan sporten zodat we dus ook op dezelfde avonden thuis zijn.

 • Reply
  Joost
  25/02/2016 at 09:41

  Je moet idd niet langs elkaar heen gaan leven!

 • Reply
  Darina
  25/02/2016 at 09:05

  Het is super belangrijk om samen bewust te genieten van de tijd met elkaar. Wij doen dat wel, zeker na een drukken periode van werken en klussen in huis.

 • Reply
  Angèlique
  25/02/2016 at 08:54

  Tijd voor elkaar vrij maken is zo belangrijk! Vooral het dagelijks even doornemen van je dag, zo ben je toch een stuk meer betrokken bij iemands activiteiten.

 • Reply
  Jenn
  25/02/2016 at 08:48

  Heel belangrijk om tijd te maken voor elkaar. Mooie tips 🙂

 • Reply
  Veerlez
  25/02/2016 at 08:41

  Dit is inderdaad zo belangrijk! Ik geef mensen altijd de tip om één vaste dag per maand samen te hebben, die echt gereserveerd is voor leuke dingen. Want je moet nog steeds leuke herinneringen samen blijven maken 🙂

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  25/02/2016 at 08:38

  Als iets te vanzelfsprekend wordt, is dat nooit goed.
  Het is zo belangrijk bewust te genieten van de kleine dingen.
  Zo vanzelfsprekend is je artikel helemaal niet, juist omdat we soms veel te weinig genieten van de gewone dingen.

  Wij maken ook bewust tijd voor elkaar en dat is helemaal niet simpel met de job die mijn man doet en drie kleine kinderen.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png