Lifestyle

Nog 3 DIY’s van de afgelopen tijd

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eerder deelde ik mijn eerste 4 DIY’s op mijn blog. Vandaag, deel 2 met 3 leuke DIY’s die ik maakte zowel thuis als op werk. DIY die niet al te ingewikkeld waren maar wel leuk om te maken. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Kistje

Dit kistje kreeg ik een tijdje geleden van mijn ouders. Ik beloot hem een likje verf te geven, het idee kwam ik op Instagram tegen. Het is nu een soort nachtkastje geworden voor bij m’n bed. Hier kunnen al mijn tijdschriften in en m’n lampje op staan. Hij is een aantal keren geschuurd en gelakt met witte hoogglans verf van Histor.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Foto/verjaardags boom op werk

Hallo boom! Ik had het idee om op mijn werk en foto/verjaardagsboom te maken. Ik kocht 2 grote canvasdoeken en begon, uit de losse pols te tekenen. Daarna geverfd en hier kan je het resultaat zien! De boom is een beetje scheef en naderhand had ik een aantal dingen anders kunnen doen, maargoed. Hij staat er nu eenmaal op. Het idee is om de kinderen nu hun handje over te laten trekken: hun verjaardag erop te zetten & er wordt een foto meegenomen voor erop. Dan bevestig ik de handjes met klittenband en voilΓ‘. Klaar is deze boom. Ik ben zelf erg benieuwd naar het eindresultaat. Deze zal ik vast wel laten zien op Instagram.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Reasons why I love you

Dit kaartenpakketje gaf ik aan M. toen we 3 jaar getrouwd waren. Het idee kreeg ik van Pinterest. Ik heb alle kaarten beplakt met dik blauw karton en op elke een reden geschreven waarvoor ik van hem hou. Met een soort ijzerdraad heb ik het aan elkaar gekregen, nadat ik in alle kaarten gaatjes met de perforator had gedrukt. Zoals je kan zien vond Yara hem ook reuze interessant.

Maken jullie wel eens een DIY?

1

35 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *