DIY projecten | Nog 3 DIY’s van de afgelopen tijd

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eerder deelde ik mijn eerste 4 DIY’s op mijn blog. Vandaag, deel 2 met 3 leuke DIY’s die ik maakte zowel thuis als op werk. DIY die niet al te ingewikkeld waren maar wel leuk om te maken. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Kistje

Dit kistje kreeg ik een tijdje geleden van mijn ouders. Ik beloot hem een likje verf te geven, het idee kwam ik op Instagram tegen. Het is nu een soort nachtkastje geworden voor bij m’n bed. Hier kunnen al mijn tijdschriften in en m’n lampje op staan. Hij is een aantal keren geschuurd en gelakt met witte hoogglans verf van Histor.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Foto/verjaardags boom op werk

Hallo boom! Ik had het idee om op mijn werk en foto/verjaardagsboom te maken. Ik kocht 2 grote canvasdoeken en begon, uit de losse pols te tekenen. Daarna geverfd en hier kan je het resultaat zien! De boom is een beetje scheef en naderhand had ik een aantal dingen anders kunnen doen, maargoed. Hij staat er nu eenmaal op. Het idee is om de kinderen nu hun handje over te laten trekken: hun verjaardag erop te zetten & er wordt een foto meegenomen voor erop. Dan bevestig ik de handjes met klittenband en voilΓ‘. Klaar is deze boom. Ik ben zelf erg benieuwd naar het eindresultaat. Deze zal ik vast wel laten zien op Instagram.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Reasons why I love you

Dit kaartenpakketje gaf ik aan M. toen we 3 jaar getrouwd waren. Het idee kreeg ik van Pinterest. Ik heb alle kaarten beplakt met dik blauw karton en op elke een reden geschreven waarvoor ik van hem hou. Met een soort ijzerdraad heb ik het aan elkaar gekregen, nadat ik in alle kaarten gaatjes met de perforator had gedrukt. Zoals je kan zien vond Yara hem ook reuze interessant.

Maken jullie wel eens een DIY?

35 reacties op “DIY projecten | Nog 3 DIY’s van de afgelopen tijd

 1. Wat leuk gemaakt alledrie! Heel lief dat pakketje met ’30 reden waarom ik van jou hou’. Persoonlijke cadeautjes zijn toch wel het leukste hΓ¨ πŸ™‚

 2. Wat een leuke diy’s! Maak zeker wel eens een diy, mijn laatste blogpost is bijvoorbeeld een diy agenda. Vind het heerlijk om creatief bezig te zijn.

 3. Wat een origineel idee, die kalender in de vorm van een boom. Heel leuk gedaan. Ben benieuwd naar het resultaat.

 4. Wat een leuke diy’s! Ik ben benieuwd naar je kistje, als het helemaal is ingericht met je boeken enz. Vind vooral die kaarten erg leuk en orgineel! Heel af en toe maak ik wel eens een diy, maar ik handwerk mee. Daar gaat bijna al mijn hobby tijd in zitten.. Wel maak ik wekelijks zelf scrub, telt dat ook? πŸ˜‰

 5. Wat leuk! Zelf heb ik ooit voor mijn vriend een boekje gemaakt met 50 redenen waarom ik van hem hou. Dat was Γ©cht moeilijk, haha. Maar ik heb het niet al te serieus genomen en er ook veel sarcastische redenen ingezet. ‘Omdat je me zo vaak heerlijk masseert.’ Dat is dus in onze relatie (ruim 4 jaar) maximaal vijf keer voorgekomen. πŸ˜›

 6. “de boom is niet zo recht” Oh? Staan ze dat in de natuur wel dan? hahaha πŸ˜‰ Ik vind hem gaaf, vooral waarvoor hij gemaakt is, dat heb je heel goed bedacht en zover uitgevoerd πŸ˜€

  De kaartjes voor jouw lief zijn ook leuk en het kistje ook. Ja ik maak weleens wat, maar op deze wijze is wel lang geleden, wie weet volgend jaar, als het nieuwe leven er is πŸ˜‰

  X

 7. Liefde voor het kistje! Geen idee waar ik zoiets zou moeten laten, maar dat terzijde hihi. Dat kaartensetje is wel super leuk. Die ga ik onthouden.

 8. Hee leuk zeg! Die 30 redenen (en variaties) zie ik wel vaker voorbij komen, maar het blijft erg leuk. Zal M. wel bijzonder hebben gevonden! Zoals je weet doe ik wel vaker DIY of andere creatieve dingen πŸ˜€

 9. Nee ik maak ze eigenlijk nooit πŸ™‚ Al dat handwerken hier in huis zorgt al voor een stuk minder tijd πŸ˜€

 10. Haha ja achteraf kan altijd alles beter! Maar ik vind het er erg leuk uit zien, die boom! Vaak als ik ook met iets bezig ben denk ik op het begin heel moeilijk na en als ik er eenmaal in zit denk ik vaak bij mijzelf “omg… dat ik daar niet eerde op was gekomen” maar goed, je bent altijd kritischer op jezelf natuurlijk. Leuk idee trouwens! Het kaartenpakketje is ook echt super cute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *