Hotspot: Dat leuke winkeltje in Amsterdam

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Er was eens een winkeltje in Amsterdam….
Oh.
Nee.
Zo begint het verhaal niet.

M. en ik zaten tv te kijken, toen dit leuke winkeltje op het beeld verscheen. Ik vroeg me af waar het lag en ben gaan Googelen. Ik kwam erachter dat het gewoon in Amsterdam was en wilde er zeker een een keertje heen. In onze vakantie was het dan zover we gingen naar de British Store.

Zoals jullie weten heb ik altijd al een voorliefde voor Londen gehad. Toen ik er was geweest is dit alleen maar sterker geworden. Zo’n winkeltje mรฉt nog eens thee en leuke mokken is natuurlijk voor mij hemel op aarde. Hoewel het winkeltje kleiner was dan ik aanvankelijk dacht was het super leuk om er te neuzen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Als je in Amsterdam bent moet je zeker eens een kijkje hier nemen. Ze hebben de leukste cadeautjes, thee en mokken/theepotten. Tevens zit er echt een super leuk Brits vrouwtje die een heel praatje met ons maakte (ik bedoel, veel klanten zal ze vast niet hebben) Ik ging als een blij kind de deur uit want…

…ik kocht

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uiteraard moest ik in dit super leuke winkeltje nog wat dingen meenemen. Zo kocht ik een groot verpakking Britse thee (en toevallig dezelfde die we hadden in de hotel kamer in Londen en waar ik nog maar 1 zakje van had meegenomen, ik ben dus echt heel happy ermee!) en 2 bekers & een onderzetter. De ‘Londen’ mok kon ik niet laten staan en de Tea Time mok met onderzetter vond ik ook super leuk.

Waar te vinden
British Store
1e. Constantijn Huygensstraat 94
1054 BX Amsterdam

28 reacties op “Hotspot: Dat leuke winkeltje in Amsterdam

 1. Wat een leuk schattig winkeltje, daar zouden er wat meer van mogen zijn. Leuke mokken heb je gekocht!

 2. Echt een winkeltje voor jou ja! ๐Ÿ˜€ Heb je nog wel plek voor al die mokken? Zo gaat het wel hard natuurlijk ๐Ÿ˜‰

 3. Je klinkt zo gelukkig en enthousiast. Wat leuk, ik had vroeger ook ooit een mooie leren tas met Engelse vlag er op zit, als souvenir meegenomen als England, Helaas hij is al stuk.

 4. Wat een gezellig winkeltje! Ik vind zulke kleine winkeltjes, dus geen grote winkelketens zegmaar, altijd wel iets hebben. Ik ga het onthouden voor als ik weer eens in Amsterdam ben!

 5. Ziet er leuk uit! In Den haag heb je ook twee van die soort winkeltjes. Alleen is dat meer een kleine supermarkt, maar alsnog leuk om te zien! En even rond te struinen en wat lekkere engelse dingen mee te nemen natuurlijk!

 6. Oh wat superschattig! We gaan binnenkort geloof ik een dagje naar Amsterdam, ik ga eens kijken of we er misschien even langs kunnen!

 7. Ja dat is een puntje in Amsterdam, dat er ineens een winkeltje kan zitten gewoon ergens waar je aan voorbij loopt omdat het zo klein en smal is, amper opvalt en ga zo maar door, zo jammer eigenlijk, hahaha

  Vaak zijn het De pareltjes ook inderdaad, ik ga zeker eens opletten als ik er weer eens ben. ๐Ÿ˜€

  X

 8. Hahaha ik ben dus afgelopen twee weken in die buurt geweest en ben er gewoon echt keihard aan voorbij gelopen. Volgende keer toch wat beter kijken haha ๐Ÿ˜‰ Is namelijk een erg leuk winkeltje zeg. X

 9. Heel erg leuk! Ik houd wel van die rommelige winkels!
  Altijd een verrassing wat je vindt en het heeft wel iets schattigs.

 10. Superleuk! Het is bij mij in de buurt. Helaas nog niet binnen geweest. Schande gewoon! Ga ik gauw doen.

 11. Dit is ook echt een winkeltje waar Sheila heel blij mee kan worden. Zij heeft een tijd in de UK gewoond… Moet ik haar nog eens op wijzen, want ik verwacht dat ze dit blogje nu even niet kan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *