Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Challenges

Workout challenge: Hoe is het me vergaan?

 photo 5948377aa4bfc2562831849d233406a7_zpst0fmewcu.jpg
(bron)

Challenges, ik heb er al verschillende gedaan. Ik blik even met jullie terug.. Uiteraard mijn eigen projectje #PlukhetGeluk en tevens van mezelf Life needs more happiness. Ik stelde December Missions en was dankbaar met 3 delen van de The Thankfull Project. In een ver verleden deed ik ook mee aan een aantal foto challenges. 100 happy days of Sas, November photo a day en de aller eerste: 30 Day Challenge.

Begin Juni schreef ik over mijn Workout Challenge die ik deze maand zou aangaan. De maand is voorbij, het is al Juli. Hierbij een update hoe het me is vergaan. Wat vond ik fijn, minder fijn, wat heb ik behaald en wat juist niet?

Wat waren de doelen?

• Altijd goed ontbijten
• Minder chocola / snoepen
• Meditatie
• Work-outs doen

Heb je de doelen behaald?

Altijd goed ontbijten
Done. Ook op de dagen dat ik later begin met werk of het weekend ontbijt ik goed. Echter moet ik nog wel op de rest van de dag letten, aangezien het ‘s ochtends goed gaat, maar ‘s middags vaak vergeet te eten. Zeker dus een puntje om in mijn achterhoofd te houden.

Minder chocola / snoepen
Ik snoep nog wel. En ja ik eet chocola. Maar ik ben me er bewust van en kies vaker voor iets gezondere etenswaren. Iets waar ik voor deze challenge niet bij stil stond.

Meditatie
Een dikke vette zoemer. Niks mee gedaan, hoewel ik de intentie wel had. Vooral met de super fijne app die ik nu heb. Puntje dus om aankomende maand even mee te nemen.

Work-outs doen
Hier ben ik redelijk goed mee bezig geweest. Ik heb een aantal rust dagen (en soms verplicht door mijn PDS) gehouden. Tevens heb ik afgewisseld qua filmpjes. Ik kwam de feed POPSUGAR Fitness tegen op Youtube en daar staan zeker een aantal inspirerende en fijne filmpjes op. De onderste 2 heb ik deze maand regelmatig gedaan. Pfhoe, best ook zwaar maar was na elke oefening wel voldaan dat ik het had behaald. Ook ging het steeds makkelijker, tevens omdat ik wist wat ik kon verwachten.

Uitkomst

Heb ik me geheel gehouden aan mijn voornemens? Nee
Ben ik slanker geworden? Nou nee
Zit ik lekkerder in mijn vel? Ja
Ben ik me bewuster van mijn voeding? Ja
Ging het me daar meer om dan de nee antwoorden? JA.

Ik eet gezonder, ben bewuster bezig met mijn lichaam en wat het nodig heeft. Ik maak betere keuzes en merk dat mijn lijf dit nodig heeft.

Mijn doel is dus zeker behaald en wil dit in de maand Juli gewoon doorzetten. Bewust bezig zijn met sporten, mijn voeding en hoop (met het aankomende fijne weer) het skaten vaker te kunnen doen. Straks in de zomervakantie moet ik werken, maar doordat ik hele dagen werk heb ik vaker een dag geheel vrij. Met mooi weer wil ik zeker weer fanatiek gaan skaten, waarbij de eerste stap als is gezet afgelopen Zondag.

5

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *