photo juni_zpszehse6vo.jpg

Dat Juli maar net zo’n fijne maand mag worden als afgelopen maand.

 photo IMG_20150607_083959_zpsniklvnmg.jpg

De afgelopen maand ben ik erg bezig geweest met mijn vernieuwde layout Ik heb een rand om de artikelen gedaan, kleine aanpassingen en een nieuwe header in de zijbalk. na veel knutselen super blij mee. Ben er erg tevreden over met de zwarte en vooral simpele uitstraling.

 photo IMG_20150619_133549_zpsdmxqifma.jpg

Ik had veel gezellige dates met vriendinnetjes. Ik ging een bakkie doen bij Wendy en had een overheerlijk lunch met Laura bij Bagels. Tevens haar nieuwe huisje bekeken en gezellig bijgekletst. 4 Juli ga ik gezellig weer met al mijn vriendinnen uit eten<3

 photo IMG_20150612_104515_zpsq2bvg0j8.jpg

Ik las weer een fijne thriller uit waarvan je de recensie hier kan lezen. Een tof boek die ik in mijn vrije tijd veel heb gelezen met een kop thee en een heerlijk zonnetje. Ook begon ik in een nieuw boek (Stalker) en kocht het nieuwste boek van Karin Slaugter. Genoeg leesvoer dus voor de komende tijd.

 photo IMG_20150613_164604_zpsa7vdoeg4.jpg

Ik kocht veel veel nieuwe accessoires voor in huis. Ik maakte dit mooie plekje met trouwfoto en de geweldige kaars uit Wageningen. ben echt super blij met ons huisje en de uitstraling die het nu heeft.

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

Verder:
mijn beste vriendinnetje ging trouwen (geen foto’s hier online aangezien het allemaal persoonlijke foto’s zijn of je mij erop ziet staan) ik maakte een paar skate ritten, heerlijk! ik had een extra dagje vrij en genoot hiervan ik kreeg een tof pakketje van Lonneke kocht een nieuwe ketting met 3 hartjes boekte we de vakantie naar Centerparcs voor dit jaar ik was bezig met work-outs voor mijn lichaam kreeg mijn vernieuwde theemuur genoot van oude muziek haalde bloemetjes voor in huis deed een opdracht voor mijn cursus die goed ging had een etentje met mijn werk maakte een leuke lijst met al onze mooie herinneringen erin (kaartjes van van alles de afgelopen 8 jaar) was veel bezig met grote schoonmaak/opruim bui in huis ik kocht nieuwe fijne slippers net als een hele fijne rok (waarover een blogje online komt!!) genoot van het fijne met-zonder-jas weertje

1
33 reacties

33 thoughts on “Dit was Juni. Hallo Juli!

 1. Tamarah schreef:

  Wat een fijn overzichtje weer met gebeurtenissen in juni! Ik ben wel benieuwd naar die mooie lijst die je hebt gemaakt van de afgelopen 8 jaar! Tof dat je zoiets doet!

 2. Anneleen schreef:

  Je lay-out is heel mooi geworden, Sas! Mag je trots op zijn! 🙂

 3. Michelle schreef:

  Dat klinkt als een hele leuke maand! Gezellig hoor al die (lunch) afspraken en oh heerlijk straks even op vakantie! Center parks is altijd mooi.

 4. Marcella schreef:

  Dat klinkt als een heerlijke maand! Fijn, al die leuke afspraken! En voor juli is er dus ook al wat gepland. Genieten meid!

 5. Lies schreef:

  Heerlijk al die dates! Ziet eruit als een geslaagde maand zo 🙂

 6. Morgaine schreef:

  Hahaha ja heerlijk om zonder jas naar buiten te gaan, nu heb ik een rugtasje als handtas en dat is even iets minder ivm mijn sleutels, rugtasje af, en weer om, bla, maar dat went ook wel weer 😉

  X

 7. Anne-Sterre schreef:

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar je theemuur, alleen de naam maakt mij al nieuwsgierig haha

 8. Esmeralda schreef:

  Heerlijk die lunch van Bagels en beans. Kom er gelukkig niet te vaak anders zou ik daar élke dag willen lunchen haha!

  1. SAS schreef:

   Is ook maar goed dat hij hier ook niet om de hoek zit 😉 haha

 9. Marjolein schreef:

  Ohhhmyy die lunch ziet er echt te lekker uit!! Leuk overzichtje ook! x

 10. Els schreef:

  Wat een heerlijke date! Ziet er super lekker uit! je nieuwe layout vind ik echt heel mooi!

 11. Zwartraafje schreef:

  Het was het extra werk waard hoor. Ik vind je huidige lay-out heel leuk geworden. Overzichtelijk, strak én toch uitnodigend. Die kaarsen-houder lijkt me heel mooi. Waarschijnlijk nog mooier wanneer hij ‘s avonds schaduwen op de muren werpt.

 12. Linda schreef:

  Iedere keer weer een verrassing als ik hier kom, of je lay-out verandert is of niet 😉 Houdt het wel gezellig en afwisselend hier 🙂

 13. Leuk overzicht! En je lay-out ziet er erg mooi uit 🙂 Liefs! x

 14. Lisa schreef:

  De lay-out is supertof! Wel wennen, maar erg mooi!

 15. Simone schreef:

  Je layout is weer goed gelukt! Moet er wel even aan wennen, maar vind m erg geslaagd!

 16. PatriciaKleijn schreef:

  leuk verslagje hoor, je layout is erg leuk.. even wennen zo maar top gedaan

 17. Laura schreef:

  Een fijne maand zo te lezen! En je nieuwe layout is ook weer super tof 🙂 !

 18. Chantal schreef:

  weer voldoende bagels deze maand

 19. Cindy schreef:

  Bruiloften zijn altijd leuk! Wat een fijne maand, dat juli maar net zo fijn mag worden

 20. Angèlique schreef:

  Fijn blogje om te lezen! Ik vind je vernieuwde lay-out erg leuk.

 21. debby schreef:

  Wat zien die bagels er heerlijk uit zeg. Prachtig trouwens dat turquoise waxinlichtvaasje

 22. Bente schreef:

  Hopelijk wordt juli net zo fijn! En ik vind je layout ook heel erg mooi geworden 🙂 (Ben benieuwd hoe lang je het met deze vol houdt 😉 )

  1. SAS schreef:

   Ik ben zelf ook erg benieuwd 😉

 23. Andrea schreef:

  Wat een fijne maand! Ik vind je layout erg mooi geworden 🙂

 24. Kim schreef:

  Je nieuwe layout is mooi! 🙂
  En ik blijf het zeggen: die handen met dat kaarsje erin….. <3

 25. Ysanne schreef:

  Ik vind je layout heel mooi geworden! Leuk dat je beste vriendin ging trouwens 🙂

 26. Suzanne schreef:

  Mooi om te zien. Je blog ziet er heel goed uit!

 27. Nesrin schreef:

  Yum bagels! Het was een fijne maand zo te zien en ik ben heel benieuwd naar de rok.

 28. Lesley schreef:

  Ik vind je lay-out erg mooi geworden!

 29. Nieuwe accessoires kopen is altijd leuk! Ik vind je nieuwe lay-out trouwens prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *