Mijn nieuwe lange rok

Jaja, Saskia het niet rokjes/jurkjes meisje heeft zowaar een aantal rokken gekocht. Met dit weertje toch wel erg fijn om wat vaker, lange rokken te dragen. Vooral tijdens werk is dit wel super fijn. Ik hou echt van lange rokken/jurken aangezien ik anders telkens het naar beneden aan het trekken ben. (Lees: ik denk dan dat mijn hele hebben en houwen te zien is)

Hierbij dus mijn eerste ‘outfit’ post naast de primeur voor mijn eerste DIY’s die ik pas geleden plaatste. Hieronder zie je dus 1 van die rokken: een Skirt Long MAXI Skirt-Basic in het marine blauw/wit gestreept. (Voor mij is gewoon blauw en wit. Dat marine heb ik geen verstand van als anti-fashion queen)

 photo skirt_zpsw235qd8u.jpg


Ik liep in het winkelcentrum bij mijn werk en kwam heel toevallig deze rok tegen. Gepast en zat erg fijn. Het is van dik stof met een super leuke ceintuur erbij. Op de bovenste foto is hij terug gevouwen, zoals je kan zien dus een rok tot mijn tenen.

Ik kreeg veel leuke complimenten over Sas in een rok. Zelfs van de kinderen op mijn werk.
‘Wat zie jij er leuk uit met die rok juf Saskia’

 photo Screenshot_2015-07-03-21-49-49_zpsit55ww6k.png

Gekocht: Mixit Womenswear
€ 29,95

Dragen jullie vaak rokken/jurkjes?

Binnenkort een post over het maken van foto’s voor mijn blog. Na 100 pogingen heb ik pas een goede foto, aangezien mijn katten overal bij moeten staan :’) Zoals dit dus:

 photo 2015-06-27 04.45.46 12_zpsfkbzbctk.jpg

About the Author

29 Comments

Simovic-Vuceljic Natasa

Leuke rok! Het staat je geweldig! Ik heb zelf nog geen rokjes in huis, maar heb er al wel enkele gespot die ik ga zoeken nu tijdens de solden πŸ™‚ Jurkjes daarintegen heb ik een hele hoop πŸ˜‰ Liefs! x

Reply
sammie

Wat een leuke rok! Staat je ook erg leuk! Ik ben eigenlijk ook helemaal geen rokjes jurkjes meisje maar met het warme weer van de afgelopen dagen is het toch wel erg comfi πŸ™‚

Reply
Michelle

Wat een leuke rok! Het staat je heel goed. Ik draag graag rokken en jurkjes, vooral jurkjes. Afgelopen herfst ben ik een beetje opgehouden met jurkjes kopen en dragen, heel jammer. Maar gelukkig draag ik ze nu wel weer vaak, heb er zelfs alweer twee bijgekocht. Ik vind het bij mijzelf mooier staan als een spijkerbroek..

Reply
Louise

O die photobomb-kat πŸ™‚ En hele leuke rok heb je gekocht! Ik leef in jurken/rokken. Maar zulke lange dan weer niet, ik vrees dat die mij niet zo goed staan.

Reply
Mieke

Wat een mooie rok! Staat je hartstikke goed!
Ik draag regelmatig jurkjes, wat minder vaak rokjes.

Reply
Zwartraafje

Met dit weer doe ik dat zeker. Maar wel altijd met een capri-legging eronder, dan hoef ik niet de hele tijd alles naar beneden te trekken. πŸ™‚

Reply
Linda

Ohhh heel leuk! Ik vind rokken ook zo lastig. Bij anderen staan ze altijd zo leuk maar als ik er zelf een uit de kast trek denk ik altijd: “mweh”. Toch maar iets anders aan πŸ˜‰ Heb pas ook een iets langere gekocht en zo’n hele lange vind ik ook erg gaaf, dus misschien moet ik dat ook eens proberen!

Reply
Laura

Heerlijk die lange rokken! Ik draag sowieso de laatste tijd meer rokken dan broeken. Zit toch wat lekkerder dan broeken nu haha.

Reply
Myrthe

Haha, ik ben juist weer een persoon die wel het hele jaar in jurken en rokken rond kan lopen. (en dat doe ik dan ook) Deze is trouwens ook heel leuk! Ik heb nog niet zoveel lange rokken, omdat ze me juist warm lijken, maar als ik jou zo hoor valt dat dus best mee. πŸ™‚

Reply
debby

Oh wauw wat een prachtige rok. Helemaal mijn smaak. Ik draag zelf ook graag rokken of korte broekjes in dit weer.

Reply
Marion

Deze is geweldig mooi! Ik ben fan! Zelf heb ik nu 3 maxirokken en 1 maxijurk. Ik vind ze zalig om te dragen.

Reply
Anne

Jazeker. Herkenbaar hoor! Ik draag ook nooit jurken en rokken, en deze zomer kwam ik ineens in de flow, want nu heb ik er stiekem best wel veel gekocht!
Leuk!

Reply
Inge

Ooh ja ik ben op zoek naar wat langere rokken (ik houd niet zo van kort!) maar alles is natuurlijk alweer uitverkocht hier! πŸ™

Reply
Anita

Hele leuke rok! Ik draag te weinig rokken of jurken. Heb afgelopen week een aantal korte broeken gekocht want ook die had ik haast niet en met dit weer was het ECHT nodig.

Reply
Simone

Super leuk! Ik heb ook zoiets, maar dan met jurkjes. Eigenlijk ontstaan doordat ik een jurkje moest hebben voor de diploma uitreiking van mijn vriend.
Amper jurkjes gedragen en nu hangen er 2 in de kast. πŸ™‚

Reply
Kim

Ik draag ze zelf eigenlijk nooit, maar vind ze wel heel erg leuk! πŸ™‚
Staat je mooi!

Reply
Morgaine

Hahahaha ik draag heel veel lange jurken, het is dat ik er iets moeilijker mee op de fiets kan dat ik dan liever leggings met lange shirts draag als ik ver ga fietsen. Maar over het algemeen, zodra ik thuis ben, komt de jurk of de rok alweer uit de kast.

Ik moest zelfs nog lachen, mijn moeder zei nog vorig weekend tegen mij, nu draag ik het liefst korte rokjes, wat kan voor haar qua lengte en met blote benen.. jij niet? Mijn antwoord? ‘Ja mam… lederen bankstel heb ik thuis en lederen eetkamerstoelen.’

Ze bleef meteen stil, hahaha πŸ˜‰

Leuk toch, dat zelfs de kinderen het dan opvalt nu voor jou, het is ook zo, wat je gewend bent van iemand, altijd in het 1 of het ander, broeken of jurken en je maakt die switch, dan valt dat wel direct op πŸ˜€

X

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *