Op dit moment #10

In Maart kwam de laatste online, dus weer eens tijd voor een nieuwe ‘Op dit moment…’

Houdt (nog steeds) van: Mijn man, vrienden, het knusse weertje, warme truien, theetjes drinken, me even helemaal verliezen in een boek, bloginspiratie en de begroeting elke dag van onze poezen.

Leest: De Zoon van Jo Nesbø

Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zijn rust, informatie en een paar zakjes heroine. Tot hij op een dag tijdens een biecht de ware toedracht van zijn vaders dood te horen krijgt.

De toegewijde inspecteur Simon Kefas werkt al jaren voor de politie in Oslo. Zijn voormalige partner, Sonny’s vadr, pleegde zelfmoord toen zijn corruptiepraktijken aan het licht kwamen. Simon heeft zich nooit neergelegd bij de dood van zijn vriend, en als Sonny bij hem komt met nieuwe informatie besluiten de twee mannen hun vader en vriende te wreken.

Tot nu toen vind ik het een erg goed boek van Nesbø, waar ik normaal met zijn boeken even in moet komen zuigt dit verhaal je gelijk naar binnen. Hier komt zeker als hij uit is een recensie over.


Kijkt: Eindelijk zijn er weer nieuwe afleveringen van Criminal Minds, die ik elke Woensdagavond opneem om lekker in het weekend te kunnen kijken. Tevens neem ik elke Maandag CSI op en ben ik midden in seizoen 4 van Fringe.

Denkt (er)aan: Persoonlijker te gaan bloggen. Niet zozeer qua foto’s en dergelijke, want ik wil nog wel bewust bloggen. Maar door de persoonlijke blogjes zoals bijvoorbeeld over Dyscalculie merk ik dat ik wat meer diepgang en discussie wil in blogjes. Nog even kijken hoe ik dit ga aanpakken. Iemand nog ideeën (qua onderwerpen)?!

Wacht met smart op: Vrijdag. Een heerlijke dag is dat geworden met mijn nieuwe rooster. Ik werk alleen nog in de ochtend waardoor ik de rest van de dag gewoon al lekker weekend heb. Love it.

Geniet ik van: Mijn vrije uurtjes. De Dinsdagen en Woensdagochtenden zijn wat rustiger (net als de Vrijdagen). Heerlijk! Deze uren besteed ik aan ons huisje maar ook vooral aan mezelf. Lekker lezen, bloggen, muziekjes luisteren + relaxen & ontspannen.

Luistert naar: De cd van The Script en vaak staan deze nummers op repeat. Ook heb ik net de nieuwe CD van Ed Sheeran, wat een prachtige liedjes & sound staat daarop.

Werkt aan: Het opruimen & weggooien van dingen. De laatste tijd veel mee bezig geweest. Ook de spullen waarvan ik altijd denk: ‘Misschien kan ik deze ooit nog een keer…’ gooi ik ook gewoon weg. Lekker opruimen en minder zooi in huis.

Blij met: Mijn vernieuwde layout die een stuk rustiger en ‘clean’ is en de groei dit mijn blog op dit moment doormaakt. Er komen steeds meer lezers bij met leuke,lange reacties (dank hiervoor!) en ook op Bloglovin’ schieten de volgers met de dag omhoog. Ik zit nu op de 500! Iets wat ik niet had kunnen bedenken. Bedankt dat jullie het de moeite waard vinden me te volgen en reacties achter te laten.

Wenst: Dat het snel 19 December is. Vanaf die datum heb ik heerlijk (ruim) 2 weken vakantie en gaan we heerlijk met z’n 2tjes weg.

deel 1 / deel 2 / deel 3 / deel 4 / deel 5 / deel 6 / deel 7 / deel 8 / deel 9

30 reacties op “Op dit moment #10

 1. Als je wat persoonlijker wilt bloggen zoek ik het vaak in blogjes met een verhaal. B.v. iets over vroeger, je hobby, hoe het nu echt met je gaat (niet in lijstje, maar echt uitgetypt). Maar wat ik ook heel erg leuk vind is hoe iemand over bepaalde actuele onderwerpen denkt. Dan leer je een blogger pas echt goed kennen!

 2. Leuk lijstje dit! Ik ben ook een beetje aan het opruimen, maar ik wil er binnenkort graag wat meer tijd voor nemen. Wij wonen nu 5 jaar in ons huis en er staan nog dozen van de verhuizing waar we nooit wat mee gedaan hebben. Ik wil ze graag weg doen, geeft ruimte, fijn! Wat gaaf dat je de 500 volgers gehaald hebt, top! Ik zit nu op 264, dus op naar de 300!

 3. Lekker opruimen is zo fijn. Ik ben gelukkig altijd heel makkelijk geweest met dingen weggooien. Kevin is daar veel lastiger mee. Die denkt altijd: ja, maar misschien ooit… Nee! Als je het al een jaar niet aangeraakt hebt, dan heb je het gewoon vast niet nodig.

 4. Leuk overzichtje. En dat opruimen, daar zit ik op dit moment ook middenin. Af en toe ben ik bang dat ik teveel weggooi, maar ik heb echt een periode dat alles weg, weg, weg moet 🙂
  Lekker dat je vakantie in het vooruitzicht hebt!

 5. Blijft leuk om te lezen wat iemand zo al doet en overpeinst! Persoonlijker bloggen? Tja, ik denk dat je gewoon voor jezelf moet bedenken wat je wel en niet wilt vertellen, denk niet dat wij dat voor je kunnen bepalen, gewoon bekijken waar je jezelf prettig bij blijft voelen.

 6. Leuk lijstje weer! Ik vind het altijd wel fijn om te lezen 🙂
  Leuk ook dat je blog zo hard groeit momenteel, je verdient het echt! Je schrijft al zo lang met zoveel plezier!

 7. Wat leuk dat je weer zo’n blogje als deze hebt gemaakt. Is inderdaad lang geleden!
  Leuk als je nog persoonlijker gaat bloggen, ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *