Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Op dit moment #10

In Maart kwam de laatste online, dus weer eens tijd voor een nieuwe ‘Op dit moment…’

Houdt (nog steeds) van: Mijn man, vrienden, het knusse weertje, warme truien, theetjes drinken, me even helemaal verliezen in een boek, bloginspiratie en de begroeting elke dag van onze poezen.

Leest: De Zoon van Jo Nesbø

Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zijn rust, informatie en een paar zakjes heroine. Tot hij op een dag tijdens een biecht de ware toedracht van zijn vaders dood te horen krijgt.

De toegewijde inspecteur Simon Kefas werkt al jaren voor de politie in Oslo. Zijn voormalige partner, Sonny’s vadr, pleegde zelfmoord toen zijn corruptiepraktijken aan het licht kwamen. Simon heeft zich nooit neergelegd bij de dood van zijn vriend, en als Sonny bij hem komt met nieuwe informatie besluiten de twee mannen hun vader en vriende te wreken.

Tot nu toen vind ik het een erg goed boek van Nesbø, waar ik normaal met zijn boeken even in moet komen zuigt dit verhaal je gelijk naar binnen. Hier komt zeker als hij uit is een recensie over.


Kijkt: Eindelijk zijn er weer nieuwe afleveringen van Criminal Minds, die ik elke Woensdagavond opneem om lekker in het weekend te kunnen kijken. Tevens neem ik elke Maandag CSI op en ben ik midden in seizoen 4 van Fringe.

Denkt (er)aan: Persoonlijker te gaan bloggen. Niet zozeer qua foto’s en dergelijke, want ik wil nog wel bewust bloggen. Maar door de persoonlijke blogjes zoals bijvoorbeeld over Dyscalculie merk ik dat ik wat meer diepgang en discussie wil in blogjes. Nog even kijken hoe ik dit ga aanpakken. Iemand nog ideeën (qua onderwerpen)?!

Wacht met smart op: Vrijdag. Een heerlijke dag is dat geworden met mijn nieuwe rooster. Ik werk alleen nog in de ochtend waardoor ik de rest van de dag gewoon al lekker weekend heb. Love it.

Geniet ik van: Mijn vrije uurtjes. De Dinsdagen en Woensdagochtenden zijn wat rustiger (net als de Vrijdagen). Heerlijk! Deze uren besteed ik aan ons huisje maar ook vooral aan mezelf. Lekker lezen, bloggen, muziekjes luisteren + relaxen & ontspannen.

Luistert naar: De cd van The Script en vaak staan deze nummers op repeat. Ook heb ik net de nieuwe CD van Ed Sheeran, wat een prachtige liedjes & sound staat daarop.

Werkt aan: Het opruimen & weggooien van dingen. De laatste tijd veel mee bezig geweest. Ook de spullen waarvan ik altijd denk: ‘Misschien kan ik deze ooit nog een keer…’ gooi ik ook gewoon weg. Lekker opruimen en minder zooi in huis.

Blij met: Mijn vernieuwde layout die een stuk rustiger en ‘clean’ is en de groei dit mijn blog op dit moment doormaakt. Er komen steeds meer lezers bij met leuke,lange reacties (dank hiervoor!) en ook op Bloglovin’ schieten de volgers met de dag omhoog. Ik zit nu op de 500! Iets wat ik niet had kunnen bedenken. Bedankt dat jullie het de moeite waard vinden me te volgen en reacties achter te laten.

Wenst: Dat het snel 19 December is. Vanaf die datum heb ik heerlijk (ruim) 2 weken vakantie en gaan we heerlijk met z’n 2tjes weg.

deel 1 / deel 2 / deel 3 / deel 4 / deel 5 / deel 6 / deel 7 / deel 8 / deel 9

0
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

30 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  annouska
  06/11/2014 at 20:10

  Als je wat persoonlijker wilt bloggen zoek ik het vaak in blogjes met een verhaal. B.v. iets over vroeger, je hobby, hoe het nu echt met je gaat (niet in lijstje, maar echt uitgetypt). Maar wat ik ook heel erg leuk vind is hoe iemand over bepaalde actuele onderwerpen denkt. Dan leer je een blogger pas echt goed kennen!

  • Reply
   SAS
   06/11/2014 at 20:52

   Thanks voor de ideeën en tips!

 • Reply
  Marcella
  06/11/2014 at 08:31

  Leuk lijstje dit! Ik ben ook een beetje aan het opruimen, maar ik wil er binnenkort graag wat meer tijd voor nemen. Wij wonen nu 5 jaar in ons huis en er staan nog dozen van de verhuizing waar we nooit wat mee gedaan hebben. Ik wil ze graag weg doen, geeft ruimte, fijn! Wat gaaf dat je de 500 volgers gehaald hebt, top! Ik zit nu op 264, dus op naar de 300!

 • Reply
  Bouchra
  05/11/2014 at 10:32

  Leuk overzichtje weer! Ik ben heel benieuwd naar dat boek X

 • Reply
  Bianca
  05/11/2014 at 07:22

  Leuk zo’n artikel! Ik zit er zelf ook aan te denken om iets meer persoonlijker te gaan bloggen x

 • Reply
  Isabel Cristina
  04/11/2014 at 23:56

  Leuk artikel, Opruimen en weggooien heb ik laatst ook gedaan. Het geeft mij echt een fijn gevoel een opgeruimd huis!

 • Reply
  Anouk
  04/11/2014 at 22:51

  Wat een leuk artikel! Super fijn om te lezen dat alles zo goed met je blog en met jou gaat 🙂 xo

 • Reply
  Wendy
  04/11/2014 at 22:33

  Lekker opruimen is zo fijn. Ik ben gelukkig altijd heel makkelijk geweest met dingen weggooien. Kevin is daar veel lastiger mee. Die denkt altijd: ja, maar misschien ooit… Nee! Als je het al een jaar niet aangeraakt hebt, dan heb je het gewoon vast niet nodig.

 • Reply
  Birte
  04/11/2014 at 21:56

  Leuk artikel!

 • Reply
  Jenn
  04/11/2014 at 21:40

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Evelyn | Style Spy
  04/11/2014 at 21:36

  Leuk! Ja ik zeg ja persoonlijk bloggen.

 • Reply
  Regina
  04/11/2014 at 21:30

  Leuk overzichtje. En dat opruimen, daar zit ik op dit moment ook middenin. Af en toe ben ik bang dat ik teveel weggooi, maar ik heb echt een periode dat alles weg, weg, weg moet 🙂
  Lekker dat je vakantie in het vooruitzicht hebt!

 • Reply
  Sarah
  04/11/2014 at 21:17

  Leuke post! Tof dat alles zo goed gaat

  Sarah x

 • Reply
  jackie
  04/11/2014 at 20:45

  ooooo, aftellen naar 19 december dan maar…
  Dat boekt klinkt goed…

 • Reply
  Billy
  04/11/2014 at 19:05

  19 december is dus écht iets om naar uit te kijken.
  Zou ik ook doen… 😉

 • Reply
  Angelique
  04/11/2014 at 17:18

  Leuk lijstje!

 • Reply
  Bo
  04/11/2014 at 16:59

  Leuk artikel!

 • Reply
  Bente
  04/11/2014 at 15:09

  Super leuk dat je lezers als paddenstoelen de lucht in schieten, je verdient het! 🙂

  • Reply
   SAS
   04/11/2014 at 21:26

   Awww super lief, thanks!

 • Reply
  Wanda
  04/11/2014 at 14:05

  Blijft leuk om te lezen wat iemand zo al doet en overpeinst! Persoonlijker bloggen? Tja, ik denk dat je gewoon voor jezelf moet bedenken wat je wel en niet wilt vertellen, denk niet dat wij dat voor je kunnen bepalen, gewoon bekijken waar je jezelf prettig bij blijft voelen.

  • Reply
   SAS
   04/11/2014 at 21:25

   Dat blijf ik sowieso doen. Ik blijf bewust bloggen maar wil toch wat meer persoonlijke onderwerpen laten passeren.

 • Reply
  Nicetobeout
  04/11/2014 at 12:08

  Fijn dat je nu alleen in de ochtend werkt. Hoe je niet meer zo te wachten tussendoor.

 • Reply
  sam
  04/11/2014 at 11:52

  klinkt als een erg spannend boek! benieuwd naar je recensie. Heerlijk om vakantie in het vooruitzicht te hebben!

 • Reply
  Nesrin
  04/11/2014 at 11:48

  Leuke post, lekker aan het genieten vandaag. You still remind me to READ… 🙁

 • Reply
  Marlissa
  04/11/2014 at 11:10

  Fijne dingen! Volgens mij is het zo 19 december… 🙂

 • Reply
  Linda
  04/11/2014 at 10:48

  Leuk lijstje weer! Ik vind het altijd wel fijn om te lezen 🙂
  Leuk ook dat je blog zo hard groeit momenteel, je verdient het echt! Je schrijft al zo lang met zoveel plezier!

  • Reply
   SAS
   04/11/2014 at 21:25

   Dankjewel voor je lieve compliment!

 • Reply
  Simone
  04/11/2014 at 09:13

  Wat leuk dat je weer zo’n blogje als deze hebt gemaakt. Is inderdaad lang geleden!
  Leuk als je nog persoonlijker gaat bloggen, ben erg benieuwd!

 • Reply
  Anneleen
  04/11/2014 at 08:48

  Oh wat leuk dat je binnenkort op reis gaat, kan je naar uitkijken! 19 december is niet zo lang meer 😉 naar waar ga je? Fijne dag! X

  • Reply
   SAS
   04/11/2014 at 21:19

   We blijven denk ik in Nederland. Nog niets is definitief vast maar denk dat het iets van Centerparcs wordt 🙂

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png