Challenges,  Geluksmomentjes

Because life needs more HAPPINESS #projectje. Doe je ook mee?

Zoals jullie weten hou ik van van Challenges. In deze categorie op mijn blog kan je o.a. de 100 happy days of Sas, The Thankful Project, November photo a day & 30 day personal challenge vinden. Allemaal geheel behaald en met veel plezier gedaan. Nu wilde ik graag een eigen challenge opstarten, geรฏnspireerd door Dagmar met haar #projectpositief.

Echter is dit een kortere challenge en niet eentje waarbij je dagelijks een foto moet maken of een blogpost aan moet wijden. (dit mag uiteraard wel). Deze challenge is voor meer geluk te verspreiden, de wereld in. Omdat er al genoeg ellende in de wereld is.

 photo 2014-11-0209333913334_zps134aa512.jpg


Wat houd de challenge in?

Heel simpel eigenlijk: een week lang de volgende stappen doorlopen. Deze mogen in welke volgorde dan ook, als je ze maar in 1 week voltooid.

 • Sta elke dag op met een positieve gedachte en ga met een positieve gedachte naar bed.
 • Geef een vriendin/vriend/partner/familielid/collega/ofwiedanook een gemeend compliment.
 • Verricht een goede daad. Wijs iemand de weg, help met boodschappen, vraag of je iemand ergens mee kan helpen.
 • Let een gehele dag niet op de tijd. Geniet, ervaar en probeer bewust te zijn van het hier & nu.
 • Glimlach of zeg gedag tegen een onbekende.
 • Stuur de belangrijkste mensen in je leven een kaartje. Gewoon, om ze te vertellen dat je blij met ze bent.
 • Doe iets wat je altijd al wilde doen maar nooit de tijd voor nam. Ga sporten, neem dat vrijwilligersbaantje of maak eindelijk dat foto plakboek wat je altijd al wilde.
 • .
  Dat zijn de opdrachten. Meer niet? Nee, meer niet. Ik denk zelf dat het de kleine dingen in het leven zijn die jou en anderen gelukkig kunnen maken. Dat kleine gebaar naar een ander, een compliment over hoe iemand iets doet of juist dat ene doen wat je altijd maar uitstelt ‘Want ik heb geen tijd… druk druk druk’. MAAK TIJD.

  Hoe doe je mee?

  Gewoon beginnen op een dag die je zelf wilt! Deze bovenstaande foto komt op mijn Instagram te staan en zou het leuk vinden als je hem overneemt. Vermeld hierbij mijn gebruikersnaam @Sassie__ en de hashtag #lifeneedsmorehappiness. Zo weet ik wie er allemaal mee doet met deze challenge.

  Zelf begin ik er op Maandag 10 November mee en maak er uiteindelijk een samenvattingsblog over hoe het mij is vergaan. Ik zou het heel tof vinden als jullie via je blog, Twitter of de like button op Bloglovin’ deze boodschap de wereld in sturen en zo nog meer mensen mee laten doen met dit project.

  Omdat de wereld wat wat meer vriendelijkheid, complimenten, behulpzaamheid en happiness kan gebruiken…

  Doen jullie mee?

  0

  46 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *