Boeken, film/tv & youtube,  Liefde voor..

Boeken uit mijn boekenkast die ik binnenkort wil gaan lezen

Zoals jullie weten heb ik een aantal leuke boeken gehad van M. Eerst ga ik van Camilla Läckberg Oorlogskind lezen (dan heb ik de hele serie gelezen!) en dan ga ik beginnen aan 1 van deze boeken… Maar met welke zal ik gaan beginnen? Keuzes, keuzes en nog meer keuzes.

Samantha Hayes – Mijn enige zoon

Kunnen we onze eigen kinderen wel écht kennen? Dit moet een vergissing zijn TV presentatrice Carrie Kent kan de stem aan de andere kant van de lijn niet geloven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zoon, haar geliefde zoon Max, op school is neergestoken? Dat soort dingen overkomt alleen de gasten die ze in haar talkshow ontvangt.


Maar als Carrie in het ziekenhuis arriveert is ze te laat – Max is dood. Wat volgt is een nachtmerrie. Carrie is vastbesloten de waarheid over haar zoon naar boven te krijgen, maar niemand wil haar vertellen wat er werkelijk gebeurd is, en de enige getuige is een doodsbang kind. Om antwoorden te krijgen moet Carrie een wereld van geweld, angst en armoede induiken. Maar kan ze leven met wat ze daar vindt?


Brooke Morgan – Smetteloos

Hij is haar toekomst, maar wat is zijn verleden?
Wanneer Holly de charmante Jack ontmoet wordt ze halsoverkop verliefd. Binnen zes weken zijn ze getrouwd en beginnen Holly en haar dochtertje Katy een nieuw leven, weg uit het bekrompen stadje in Massachussets waar ze tot dan toe woonden. Holly kan haar geluk niet op, maar ze weet niet veel over Jack en vindt het vervelend dat haar opa en haar beste vriendin vragen blijven stellen. Al snel blijkt het wantrouwen van haar omgeving terecht te zijn. Onherroepelijk haalt het verleden Jack in en Holly komt erachter dat hun mooie leven op een leugen berust. De prins op het witte paard lijkt ineens wel heel veel weg te hebben van een monster…

.

Jennifer McMahon – Het eiland van de verdwenen meisjes

Rhonda is nietsvermoedend op weg naar een sollicitatiegesprek als ze zich ineens midden in een misdaadscène bevindt. Terwijl ze in haar auto zit te wachten tot de pompbediende van het tankstation terugkomt om haar te helpen, ziet ze vlakbij iemand die is verkleed als een konijn, een jong meisje uit een auto grijpen. Verward door het absurde konijnenkostuum is Rhonda als in trance, en tegen de tijd dat ze bij zinnen komt zijn de kidnapper en het kind al verdwenen. Geplaagd door schuldgevoel helpt ze mee aan het politieonderzoek. Maar als ze dichter bij de identiteit van de kidnapper komt, komt ze ook dichter bij de waarheid achter de verdwijning van een ander kind haar beste vriendin Lizzy, die jaren geleden verdween…
.
.
.

PS: Het klopt inderdaad dat de kaften op elkaar lijken, het is namelijk een winteractie:
 photo Homepage_Smal_Boekerij2_zps9c8a1546.png

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *