Boeken uit mijn boekenkast die ik binnenkort wil gaan lezen

Zoals jullie weten heb ik een aantal leuke boeken gehad van M. Eerst ga ik van Camilla Läckberg Oorlogskind lezen (dan heb ik de hele serie gelezen!) en dan ga ik beginnen aan 1 van deze boeken… Maar met welke zal ik gaan beginnen? Keuzes, keuzes en nog meer keuzes.

Samantha Hayes – Mijn enige zoon

Kunnen we onze eigen kinderen wel écht kennen? Dit moet een vergissing zijn TV presentatrice Carrie Kent kan de stem aan de andere kant van de lijn niet geloven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zoon, haar geliefde zoon Max, op school is neergestoken? Dat soort dingen overkomt alleen de gasten die ze in haar talkshow ontvangt.


Maar als Carrie in het ziekenhuis arriveert is ze te laat – Max is dood. Wat volgt is een nachtmerrie. Carrie is vastbesloten de waarheid over haar zoon naar boven te krijgen, maar niemand wil haar vertellen wat er werkelijk gebeurd is, en de enige getuige is een doodsbang kind. Om antwoorden te krijgen moet Carrie een wereld van geweld, angst en armoede induiken. Maar kan ze leven met wat ze daar vindt?


Brooke Morgan – Smetteloos

Hij is haar toekomst, maar wat is zijn verleden?
Wanneer Holly de charmante Jack ontmoet wordt ze halsoverkop verliefd. Binnen zes weken zijn ze getrouwd en beginnen Holly en haar dochtertje Katy een nieuw leven, weg uit het bekrompen stadje in Massachussets waar ze tot dan toe woonden. Holly kan haar geluk niet op, maar ze weet niet veel over Jack en vindt het vervelend dat haar opa en haar beste vriendin vragen blijven stellen. Al snel blijkt het wantrouwen van haar omgeving terecht te zijn. Onherroepelijk haalt het verleden Jack in en Holly komt erachter dat hun mooie leven op een leugen berust. De prins op het witte paard lijkt ineens wel heel veel weg te hebben van een monster…

.

Jennifer McMahon – Het eiland van de verdwenen meisjes

Rhonda is nietsvermoedend op weg naar een sollicitatiegesprek als ze zich ineens midden in een misdaadscène bevindt. Terwijl ze in haar auto zit te wachten tot de pompbediende van het tankstation terugkomt om haar te helpen, ziet ze vlakbij iemand die is verkleed als een konijn, een jong meisje uit een auto grijpen. Verward door het absurde konijnenkostuum is Rhonda als in trance, en tegen de tijd dat ze bij zinnen komt zijn de kidnapper en het kind al verdwenen. Geplaagd door schuldgevoel helpt ze mee aan het politieonderzoek. Maar als ze dichter bij de identiteit van de kidnapper komt, komt ze ook dichter bij de waarheid achter de verdwijning van een ander kind haar beste vriendin Lizzy, die jaren geleden verdween…
.
.
.

PS: Het klopt inderdaad dat de kaften op elkaar lijken, het is namelijk een winteractie:
 photo Homepage_Smal_Boekerij2_zps9c8a1546.png

27 reacties op “Boeken uit mijn boekenkast die ik binnenkort wil gaan lezen

 1. Ik zag ze inderdaad bij de Bruna liggen maar ja, maart is mijn No Buy Month dus vandaar dat ik ze toch maar niet heb gekocht… Vooral nr 1 en 3 spreken me wel aan!

 2. Hahahaha, super grappig: ik ben ook helemaal losgegaan bij die actie en heb de laatste twee boeken ook. De eerst heb ik niet, ik koos ‘Zusje’ van Rosamund Lupton in de plaats 😉 .

 3. Ik hou echt van lezen en ik zou het ook veel meer moeten doen. Helaas heb ik niet veel tijd meer door mn studie.. De boeken lijken me erg leuk en spannend zeg!

 4. Deze winteractiekaften zien er aantrekkelijk uit, zeg! Het eiland van de vergeten meisjes vind ik een goede titel, dus daar zou ik mee beginnen 🙂

 5. Pfff had ik maar de tijd om boeken te lezen ik kom er gewoon echt niet aan toe. Deze titels lijken me erg goed ik ben benieuwd!

  1. Ik probeer er tijd voor te maken. De ene week lukt dit beter dan de andere… Lees nu voornamelijk in het weekend en als ik er dan eenmaal voor zit lees ik ze in een korte tijd uit.

 6. Eerst boek kwam ik niet echt in. Verleden en heden. Deze keer lukte het niet om in te komen.

  De andere twee boeken zet ik op verlanglijst.

 7. Grappig dat alle drie kalften zwart-wit met rood is, toeval?
  Ze klinken alle drie heel spannend, met name de laatste. Ben benieuwd naar je mening nadat je ze gelezen hebt.

  1. Ik heb een update erbij gezet: klopt namelijk dat de kaften op elkaar lijken aangezien het een winteractie is in verschillende boekhandels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *