Houdt (nog steeds) van: M’n man en echte vrienden en het lekkere weertje.

Leest: Camilla LΓ€ckberg – Predikant

Ze slingerde behoorlijk toen ze in de midzomernacht naar huis fietste. Ze had meer gedronken dan ze van plan was geweest, maar dat merkte ze niet. Ze was tenslotte volwassen, dus kon ze doen wat ze zelf wilde. Ook Predikant (het 2de deel) speelt zich af in het plaatsje Tanumshede. Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelijke skeletten te liggen. Bovendien vertonen de botten sporen van dezelfde zware en langdurige mishandeling als het lichaam van het laatste slachtoffer. Voor inspecteur Patrik HedstrΓΆm is het duidelijk: de moorden houden verband met elkaar. Maar hoe? Wie zijn de vrouwen en vooral: wie is de dader? Tijdens het onderzoek ontdekt Patrik, geholpen door zijn hoogzwangere vrouw Erica, steeds meer stukjes van de gruwelijke puzzel…


Kijkt: Weinig series tot mijn spijt. Het geluid loopt nog niet gelijk en dit moet nog opgelost worden. Erg jammer. Wel kijken we elke avond een film, laatst alle delen van de Pirates of the Caribbean gekeken. Blijven goede films!

Denkt (er)aan: Dat ik binnenkort even mijn vrije uren ga besteden en wat vrije dagen opneem. Gewoon voor mezelf. Ik heb er genoeg staan en denk dat ik een aantal keren lekker 1 of 2 dagen aan het weekend plak.

Wacht met smart op: Het leuke nieuws wat ik jullie allemaal binnenkort kan vertellen. Nog even geduld.. Het ene kan ik sneller vertellen dan het andere. Hopelijk kan ik midden April het eerste goede nieuws hier delen!

Geniet ik van: Het fijne weer, veel lezen & skaten.

Luistert naar: Ik heb Hitzone 68 veel op repeat staan. Vooral deze nummers vind ik erg leuk en komen regelmatig voorbij.

Werkt aan: Rust nemen voor mezelf. De laatste tijd lukt dit stukken beter en ga ik lekker met een theetje zitten lezen.

Blij met: Mijn nieuwe spullen van de Primark en mijn nieuwe layout! Ik denk dat ik deze wel erg lang ga houden (maar je weet het nooit met mij hihi) Ben steeds kleine dingen aan het veranderen om hem helemaal kloppend te maken naar mijn smaak.

Wenst: Dat er snel duidelijkheid komt en een goede nachtrust zonder rare dromen en gebroken nachten is ook wel een wensje.

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3, deel 4, deel 5 , deel 6, deel 7 & deel 8 ]

0
22 reacties

22 thoughts on “Op dit moment #9

 1. Annouska schreef:

  Je maakt ons allemaal wel heel niewsgierig!!

 2. Wanda schreef:

  Groot gelijk om je vrije uren in te gaan plannen, anders blijven ze maar steeds staan en tijd voor jezelf is zeker belangrijk! Die serie van Camilla Lackberg heb ik ook gelezen, wacht met smart op haar volgende boek!

 3. Jennn schreef:

  Ik ben ook heel benieuwd naar je nieuws!

 4. Marcella schreef:

  Dat goede nieuws doet me ook wat vermoeden, maar ik wacht het af! πŸ˜‰

  1. SAS schreef:

   Ben benieuwd wat jou vermoedens zijn!

 5. Birte schreef:

  Ik ben echt SUPERbenieuwd naar je nieuws. Heb ergens precies een vermoeden… Zal je laten weten of ik het juist heb!

  1. SAS schreef:

   Ik ben benieuwd wat je denkt! πŸ˜€

 6. Mrs. T. schreef:

  Ik las de boeken van Camilla Lackberg allemaal achter elkaar. Zo mooi vond ik ze. http://www.triltaal.nl/2013/10/06/camilla-lackberg/

 7. Eline schreef:

  Mooi artikel, hopelijk komt je wens uit πŸ™‚

 8. fashionadvies schreef:

  Wat een leuk artikel πŸ˜€ vrije dagen opnemen moet kunnen altijd fijn

 9. Wendy schreef:

  Ik ben benieuwd naar je leuke nieuws. πŸ™‚ Nou, zeg maar gerust nieuwsgierig. πŸ˜‰

 10. Tamarah schreef:

  Mooi lijstje en ben benieuwd naar je nieuwtje! Het boek lijkt me echt spannend πŸ™‚ .

 11. Miss Sentinelli schreef:

  Leuk artikel! Ik ben zeer benieuwd naar je leuke nieuws πŸ™‚ .

 12. Nicole schreef:

  Gebroken nachten zijn niet fijn, weet er alles van!

 13. Bente schreef:

  Oh wat een heerlijk en goed idee om wat vrije dagen op te nemen en zo lekker lang weekend te kunnen vieren πŸ™‚

 14. Petra schreef:

  Ik hoop dat je wens uitkomt. En ik wacht met smart op het leuke nieuws. Ben vooral niet nieuwsgierig.

 15. Chantal schreef:

  Een heel goed boek vond ik De predikant… al haar boeken zijn goed by the way

 16. Niesca schreef:

  Ik ben heel erg beniewud naar het nieuws wat je hebt!

 17. Simone schreef:

  Leuk! Ik hoop ook dat je wens uitkomt!

 18. Rosa schreef:

  Heerlijk oude hitzones op repeat πŸ˜€ ik vond laatst Hitzone 13 in mijn kast haha!

 19. Monique schreef:

  Leuk artikel. Ik hoop dat je wens uitkomt πŸ™‚

  1. SAS schreef:

   Ik hoop het ook πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *