Op dit moment #9

Houdt (nog steeds) van: M’n man en echte vrienden en het lekkere weertje.

Leest: Camilla LΓ€ckberg – Predikant

Ze slingerde behoorlijk toen ze in de midzomernacht naar huis fietste. Ze had meer gedronken dan ze van plan was geweest, maar dat merkte ze niet. Ze was tenslotte volwassen, dus kon ze doen wat ze zelf wilde. Ook Predikant (het 2de deel) speelt zich af in het plaatsje Tanumshede. Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelijke skeletten te liggen. Bovendien vertonen de botten sporen van dezelfde zware en langdurige mishandeling als het lichaam van het laatste slachtoffer. Voor inspecteur Patrik HedstrΓΆm is het duidelijk: de moorden houden verband met elkaar. Maar hoe? Wie zijn de vrouwen en vooral: wie is de dader? Tijdens het onderzoek ontdekt Patrik, geholpen door zijn hoogzwangere vrouw Erica, steeds meer stukjes van de gruwelijke puzzel…


Kijkt: Weinig series tot mijn spijt. Het geluid loopt nog niet gelijk en dit moet nog opgelost worden. Erg jammer. Wel kijken we elke avond een film, laatst alle delen van de Pirates of the Caribbean gekeken. Blijven goede films!

Denkt (er)aan: Dat ik binnenkort even mijn vrije uren ga besteden en wat vrije dagen opneem. Gewoon voor mezelf. Ik heb er genoeg staan en denk dat ik een aantal keren lekker 1 of 2 dagen aan het weekend plak.

Wacht met smart op: Het leuke nieuws wat ik jullie allemaal binnenkort kan vertellen. Nog even geduld.. Het ene kan ik sneller vertellen dan het andere. Hopelijk kan ik midden April het eerste goede nieuws hier delen!

Geniet ik van: Het fijne weer, veel lezen & skaten.

Luistert naar: Ik heb Hitzone 68 veel op repeat staan. Vooral deze nummers vind ik erg leuk en komen regelmatig voorbij.

Werkt aan: Rust nemen voor mezelf. De laatste tijd lukt dit stukken beter en ga ik lekker met een theetje zitten lezen.

Blij met: Mijn nieuwe spullen van de Primark en mijn nieuwe layout! Ik denk dat ik deze wel erg lang ga houden (maar je weet het nooit met mij hihi) Ben steeds kleine dingen aan het veranderen om hem helemaal kloppend te maken naar mijn smaak.

Wenst: Dat er snel duidelijkheid komt en een goede nachtrust zonder rare dromen en gebroken nachten is ook wel een wensje.

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3, deel 4, deel 5 , deel 6, deel 7 & deel 8 ]

22 reacties op “Op dit moment #9

  1. Groot gelijk om je vrije uren in te gaan plannen, anders blijven ze maar steeds staan en tijd voor jezelf is zeker belangrijk! Die serie van Camilla Lackberg heb ik ook gelezen, wacht met smart op haar volgende boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *