Ons feestje: The Presents

Nou dat was dan onze 28ste en 26ste verjaardag. Heerlijk om samen onze verjaardag te vieren. Op vrijdag verraste ik M. met een mooie rode roos en vierde we ’s avonds met vrienden gezellig onze verjaardag, en Zaterdag met onze familie. En hoewel de gezelligheid natuurlijk belangrijker is hebben we dit jaar zeker heel wat leuke cadeaus gekregen! Vandaar even een overzichtje van al onze gekregen cadeaus.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


 photo presentsss_zpsf41621fd.jpg

  Photobucket  Mijn muntketting die ik heb gekregen van M.  Photobucket  Al onze cadeaus op een rij  Photobucket  alle lieve kaarten die we hebben gekregen  Photobucket  een beker gekregen die een zelf gehaakt jasje heeft  Photobucket  de cadeaus van M.  Photobucket  
Daarnaast hebben we uiteraard veel geld gekregen… Erg fijn en kunnen we mooi stoppen in onze nieuwe badkamer

 photo presentsss1_zpsd57f6b68.jpg

  Photobucket  Een bord voor in de keuken: I kiss better than I cook, gelukkig maar haha  Photobucket  een bol.com & boekenbon  Photobucket  een leuk fotolijstje (met foto’s erbij)  Photobucket  eindelijk heb ik er dan eentje: een Blond Amsterdam mok! Echt supersupersuper blij mee. Hij drinkt héérlijk  Photobucket  van mijn oude penvriendin uit Letland heb ik een broche & chocolade gekregen  Photobucket  een nieuwe telefoonhoesje. I LOVE MINIONS. Ik gaf hier aan dat ik hem wilde hebben en nu heb ik hem!  Photobucket  


Verder wil ik jullie nog bedanken voor alle lieve Whatsappjes, kaarten en felicitaties op Facebook/Instagram.

34 reacties op “Ons feestje: The Presents

  1. Minions! Hele mooie cadeaus en handig dat er met het gekregen geld kan gewerkt, worden aan jullie huis. Hele mooi ketting en chocolade uit Letland, smaakt dat anders.

  2. Wat een mooie cadeau’s, dat minion telefoonhoesje is leuk zeg!
    Een geslaagde verjaardag zo te zien..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *