Recensie J. Lynn – Wacht op mij

Dit boek werd mij aangeboden door Uitgeverij Zomer en Keuning, VBK Media

Uitgeverij Zomer en Keuning komt met een nieuw genre: New Adult, voor de leeftijd 18-25 jaar. Het past bij het genre chicklit, maar dan met iets meer glamour en seks/erotiek. Wat ze er zelf over zeggen: “Coming of age met verborgen geheimen en een sexy onderlaag.”

 photo IMG_20140216_1432202_zps55731752.jpg

.

Waar het boek over gaat

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!

Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!

Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Wat ik van het boek vond

Het boek leest lekker weg en je krijgt een goed idee van de karakter eigenschappen van de personen in dit boek. Het verhaal loopt lekker door en je kan je inleven in het verhaal. Iedereen had volgens mij wel zo’n ‘hunk’ op school lopen waar je heimelijk wel een beetje een crush op had. Een aanrader als je van chicklits houdt.

Overige informatie:
Taal: Nederlands
Pagina’s: 320
Soort: Omniboek
Verkrijgbaar vanaf: 1 maart 2014 – Op mijn verjaardag, hoe leuk!

Rating: ★★★

11 reacties op “Recensie J. Lynn – Wacht op mij

  1. Laatst hoorde ik ook al de term ‘New Adult’ en moest het toen even opzoeken. Ik weet niet zeker of dit boek me zal aanspreken, maar toch leuk dat er zo’n nieuwe serie komt.

    1. Zeker een goed boek als je van chicklits houdt. Zelf ben ik meer van de thrillers maar het was een fijn boek met even je verstand op nul.

  2. Lijkt me een leuk boek gewoon verstand op nul en lezen maar! Ik hoop niet dat het fifty shades achtig is xD maar als ik ooit tijd heb ga ik deze zeker lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *