Recensie J. Lynn – Wacht op mij

Dit boek werd mij aangeboden door Uitgeverij Zomer en Keuning, VBK Media

Uitgeverij Zomer en Keuning komt met een nieuw genre: New Adult, voor de leeftijd 18-25 jaar. Het past bij het genre chicklit, maar dan met iets meer glamour en seks/erotiek. Wat ze er zelf over zeggen: “Coming of age met verborgen geheimen en een sexy onderlaag.”

 photo IMG_20140216_1432202_zps55731752.jpg

.

Waar het boek over gaat

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!

Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!

Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Wat ik van het boek vond

Het boek leest lekker weg en je krijgt een goed idee van de karakter eigenschappen van de personen in dit boek. Het verhaal loopt lekker door en je kan je inleven in het verhaal. Iedereen had volgens mij wel zo’n ‘hunk’ op school lopen waar je heimelijk wel een beetje een crush op had. Een aanrader als je van chicklits houdt.

Overige informatie:
Taal: Nederlands
Pagina’s: 320
Soort: Omniboek
Verkrijgbaar vanaf: 1 maart 2014 – Op mijn verjaardag, hoe leuk!

Rating: ★★★

About the Author

11 Comments

Regina

Laatst hoorde ik ook al de term ‘New Adult’ en moest het toen even opzoeken. Ik weet niet zeker of dit boek me zal aanspreken, maar toch leuk dat er zo’n nieuwe serie komt.

Reply
SAS

Zeker een goed boek als je van chicklits houdt. Zelf ben ik meer van de thrillers maar het was een fijn boek met even je verstand op nul.

Reply
Niesca

Lijkt me een leuk boek gewoon verstand op nul en lezen maar! Ik hoop niet dat het fifty shades achtig is xD maar als ik ooit tijd heb ga ik deze zeker lezen

Reply
Jasmine

Oeh la, dat klinkt erg prikkelend. Tja zulke mannen zijn dus niet te weerstaan, ookal probeert de hoofdpersonage nog zo haar best.

Reply
Bianca

ik lees eigenlijk nooit deze boeken maar meestal lees er wel altijd positieve dingen over misschien wel eens proberen

Reply
fashionadvies

Oehhh dat boek klinkt interessant ben er benieuwd na geworden 😀 !

Reply
Simone

Ik ben ook aan het lezen geslagen. Dus dit boek zet ik maar op mijn lees wishlist 🙂

Reply
Svenja

Lang geleden dat ik zo een soort boek heb gelezen, lijkt me wel weer eens fijn zo een echt vrouwenverhaal 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *