Snapshots Week #9/2014

 photo 1week9_zps053bebdc.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week kocht ik een nieuwe weekplanner, maakte ik weer eens een nieuwe layout, waren we jarig en vierden onze verjaardag. Kijken jullie mee?

Ik had een erg leuke Maandag. Veel leuke activiteiten gedaan met de kinderen & administratie bijgewerkt tijdens de lunch.
Verder kocht ik deze week bij de HEMA eindelijk die leuke weekplanner. Telkens was hij niet verkrijgbaar en nu lag er nog eentje, die ik direct heb meegenomen. Ook kocht ik een to-do-lijstje en lipgloss/lippenstift.

 photo 2week9_zpsef5ddcd7.jpg

Onverwachts had ik de Dinsdagmiddag lekker vrij. Heerlijk veel in huis gedaan, theetjes gedronken en geblogd.
De nieuwe planner werd in gebruik genomen, super handig!

 photo 3week9_zps89c48db4.jpg

Deze zelfde Dinsdag heb ik weer geknutseld aan een nieuwe layout, oops. Kijken hoelang deze het gaat volhouden.
We hebben al een aantal cadeaus gekregen voor onze verjaardag, bonnen. Daarnaast staat het pakketje die ik krijg van M. van de Lucardi. ME WANTSSSS!

 photo 4week9_zpse9bb8b09.jpg

Woensdag had ik de gehele dag cursus (en dat op mijn vrije dagje, foei!) Van 9 tot half 5 gezeten en inspannend geluisterd. Blij toen het erop zat en eindelijk van alles is afgerond. Wel ook heerlijk gezellig wezen lunchen met een collegaatje.

 photo 5week9_zpsc5871bb1.jpg

Al sinds het weekend staat dit pakketje te wachten op me, het cadeautje wat ik van M. ga krijgen voor mijn verjaardag. Super nieuwsgierig en blij als ik hem Donderdagavond eindelijk heb open gemaakt. Kan ik hem mooi omdoen als we Vrijdag & Zaterdag onze verjaardag vieren.
Hem de ochtend van zijn verjaardag verrast met een roos. Had hem verstopt in de kast.

 photo 6week9_zps9da27088.jpg

Ik kreeg een leuk pakketje binnen van Andrea & Marlissa. Ik deed mee met hun Pay It Forward actie en won zodoende dit super leuke pakket. Thanks lady’s! Ik ga voor de actie deze week nog wat kaarten versturen aan mensen die ik weinig spreek/zie.
Ook kon ik EINDELIJK mijn cadeau open maken die ik van M. voor mijn verjaardag kreeg: een muntketting met 2 munten erbij. Ben er echt super blij mee aangezien ik zo’n ketting al een hele tijd wilde hebben.

 photo 7week9_zps75a9ead8.jpg

Geniet van de avond met een bakkie thee. Altijd goed!
Heel erg blij met m’n nieuwe muntketting (L)

 photo weekbla_zpsc6f0415e.jpg

Nog eventjes werken en dan alles in orde maken in huis, PARTY TIME!
Onze tv werd ook opgehaald ter reparatie. Hij had kuren en gaf verschillende kleuren als je van net veranderde. Benieuwd wanneer we hem terug krijgen. Voor nu staat even de slaapkamer tv in de woonkamer.

 photo weekbla_zps3df8b1cd.jpg

Onze verjaardag cadeaus! Morgen een uitgebreid blogje erover online.
Zondagochtend heerlijk 4.69 km geskate. Mijn eerste dag als 26tiger was goed!

 photo hghjghj_zps6350cbb9.jpg

Bij de laatste aflevering gekomen van Seizoen 6 van CSI. Onze slaapkamer tv staat nu even in de woonkamer. Benieuwd wanneer onze tv weer gereapeerd is.
Tea Time in m’n superduberuberleuke blondmok.

J

 • Volg mij op Instagram
 • 27 reacties op “Snapshots Week #9/2014

  1. Wat een leuk overzicht weer. Heerlijk verwend zie ik. En wat leuk dat je ons pakketje ook rond je verjaardag binnen kreeg. Goede timing!

  2. Ah leuke foto;s! Je munt is echt super leuk en mooi! Ik heb op dit moment honger dus die beschuitjes zien er verdomd lekker uit :’)

  3. Wat een fijne week weer! En die ketting is toch echt wel heel leuk! Misschien ook toch maar halen binnenkort ๐Ÿ™‚ !

  4. Wat een leuk weekoverzichtje! Ik vind die poezenmok zo ontzettend leuk! En wat een boel cadeautjes hebben jullie gekregen! Ik ben benieuwd naar het artikel hierover. En wat lekker dat je geskated hebt! Super.

  5. Je munt ketting vind ik echt prachtig! Super lief dat je man je die gegeven heeft. Mijn favo munt is denk ik die met die takken/krullen. Die vind ik echt prachtig. En nog gefeliciteerd! ๐Ÿ˜€

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *