Currently #13

Van mijn kan weer even een Currently artikeltje. Nr. 13 alweer. De laatste was in Mei en er is in de tussentijd nogal een hoop gebeurd en staat er te gebeuren. Ik neem jullie dus mee in dit kletsartikeltje. De afgelopen vakantie ben ik meer offline geweest en heb genoten met mijn gezinnetje en de rest van de weken met Noa samen. Heel bewust gekozen hiervoor en zo van genoten. Maar ik ben er weer eventjes 😉 Tevens start deze week mijn laatste week vakantie. Zucht, wat gaat het snel. Nog eventjes extra genieten dus.

Ik geniet van… vakantie hebben ★ heerlijk bloggen met mijn omslagdoek ★ nieuwe theetjes ontdekken ★ ontzettend veel opruimen/wegdoen in huis ★ hele fijne (aankomende) samenwerkingen ★ LEGO momentjes (zoals hierboven op de foto) van Noa, zodat deze mama even een momentje voor zichzelf kan hebben ★ leuke dates met vriendinnetjes ★ good hair days ★ de fijne oefenbroekjes voor Noa en nieuwe laarzen die ik kocht via Vinted ★

♥ Ik werd extra blij van… lekker rommelen aan mijn blog. Ander lettertype, oude dingen deleten die niet meer goed waren. Artikeltjes typen achter de schermen en bezig zijn met wat samenwerkingen. Afgelopen periode was ik bewust meer offline, extra fijn dus om nu even wat fijne tijd achter mijn blog te pakken.

Ik kijk uit naar… rust en regelmaat. Ik kijk een beetje op tegen de aankomende periode, ik hoop dan ook dat het over een aantal weken weer routine is. Ik kijk uit naar vooral aan mezelf en mijn gezin denken, iets wat ik zeker al zo vaak mogelijk doe.

Ik kijk… Wednesday. Een serie wat niet mijn genre is, maar blijkbaar heb ik wel meer toffe series die niet mijn genre zijn 😉 (Lucifer, Fringe… Toch allemaal met plezier gekeken) Het bleef me op een 1 of andere manier boeien deze serie dus besloot ik hem toch maar te kijken. Inderdaad niet geheel mijn ding maar ik geniet toch weer van elke aflevering. En, inmiddels heb ik de laatste aflevering alweer gehad en ben ik opzoek naar een nieuwe serie…😆 Zeker wel een aanrader!

De serie vertelt het verhaal van Wednesday Addams als studente aan de Nevermore Academy waar ze poogt om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. Ondertussen probeert ze een monsterlijke moordpartij die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd te dwarsbomen, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen waarin haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren – en dat alles terwijl ze met haar nieuwe en zeer verwarde relaties in Nevermore moet omgaan. (bron)

Ik verbaas me over… dat de tijd zo snel gaat. Nog maar 1(!) week vakantie van de zomervakantie en dan zit het er alweer op. Het is omgevlogen maar wat heb ik genoten van deze tijd, vooral samen met Noa maar ook 2.5 week met M. We hadden een super fijne vakantie, genoten volop in huis en maakte de leukste uitstapjes.

Ik deed… ONTZETTEND veel opruimen. Ik heb deze 6 weken echt alles onder handen genomen. Alle kastjes, al het speelgoed van Noa. De zolder is al 80% ingepakt voor de aankomende verbouwing. Echt veel weggedaan, weggegeven en vooral ruimte en plek gemaakt zowel in ons huis als in mijn hoofd. In onze extra kamer staan nu 2 nieuwe stellingkasten met spullen wat handiger ingericht. Het is even een werk, maar het knapt er zoveel meer van op. Nu alles nog goed een plekje geven nadat de dakkapellen erop zitten. Mijn hoop is dat ik in de kerstvakantie kan zeggen: alles heeft nu een fijne plek en alles wat we hebben is ook echt nodig #minimaliseren Ook ben ik digitaal een hoop aan het verwijderen, opschonen en digiminderen. Heerlijk!

Ik maakte… een super leuke trip met vriendinnen en kids naar Avifauna. Het was een super fijne dag, we hadden droog weer & Noa heeft echt super genoten (en wij ook) We hebben heel wat toffe foto’s gemaakt, bij gekletst en de kids hebben lekker gespeeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

I.v.m. bewust bloggen zijn Noa & kids niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… Noa die naar school gaat. Hij heeft er ontzettend veel zin in en ik weet dat hij er mega aan toe is. ‘Mam wanneer mag ik naar school?’ Ergens geeft hij mij gemixte gevoelens en kijk ik er eigenlijk best wel tegen op. Niet omdat onze grote jongen naar school gaat, maar omdat het weer een nieuw ritme ontdekken is. Het wordt straks voor mij meer plannen (tas e.d.) en het ophalen & brengen… Het zal even wennen worden aan de nieuwe situatie. En hoewel ik weet dat het straks weer ‘normaal’ is zijn nieuwe ritmes gewoon niet echt mijn ding.
Am I the only one?

♥ Ik lees nu… weer Nora boeken. Herlezen, want ik kwam er niet echt lekker in die Draken trilogie. Ook las ik altijd tijdens mijn pauze, maar door mijn nieuwe werktijden is dit ingekort en niet meer haalbaar. Ik probeer nu elke avond voor ik ga slapen te lezen, ter ontspanning. Ik ben nu bezig in ‘Onweerstaanbaar lekker’, 2 verhalen die ik al heb gelezen. Ik ben van plan weer wat nieuwe boeken (jaja voornemen al 100 jaar) te pakken van mijn thriller schrijvers. Ben heel erg benieuwd… Maar eerst even hiervan weer genieten.

Ik luister… veel het Pokémon theme lied door Noa 😉 en verder heb ik een hele fijne lijst op Spotify.

En hoe is het verder met jullie deze dagen?
Welk liedje staat bij jou op repeat?

6 reacties op “Currently #13

 1. De tijd vliegt echt super snel hé. Dan heb je minder (lees: belachelijk weinig) energie en komt het er even niet van om je blogfeed goed bij te houden. Heb je plots een maandenlange achterstand opgebouwd. Wel fijn om te zien dat je van zoveel zaken hebt kunnen genieten. Zelf ben ik heel benieuwd of het tweede seizoen van Wednesday ook zo leuk zal zijn.

 2. Ongelooflijk dat die kleine uk al naar school gaat! En grappig hoe ze er op die leeftijd ook echt aan toe zijn. Jammer dat je vakantie er al bijna op zit. Maar je hebt er dubbel en dwars van genoten. Hier staat Wish you the best en Eyes closed op repeat. Met mij gaat het wel goed. Beetje druk maar dat doe ik zelf.

 3. Spannend! Het is nu echt bijna schooltijd! Zal inderdaad eventjes zoeken zijn. Hier ook weer, maar wij hebben nog twee weken vakantie te gaan.
  Ik vind het ook wel fijn om boeken te herlezen. Dat is echt de beste oplossing als je even in een leesdipje zit en er terug wat wil inkomen.
  En fijn hé al dat opruimen. Wij zijn ook goed bezig geweest tijdens onze vakantie. Lucht zo op!

 4. Lijkt me zeker spannend dat Noa bijna naar school gaat, maar volgens mij ben je (zo goed als dat kan) voorbereid er op.

  Wij zijn ook aan het ruimen en dat gaat best lekker. Ook al het een en ander kunnen verkopen.

 5. Leuk om te lezen wat je de laatste tijd allemaal bezig houdt. Kan me voorstellen dat het spannend is voor zowel Noa als jijzelf dat hij naar school gaat. Inderdaad een hele verandering. Maar ik denk dat je (voor zover dat kan) al goed voorbereid bent.

  Wij zijn momenteel ook aan het ruimen geslagen. Gewoon omdat dat nodig was. Geeft wel een fijn gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *