Geluksmomentjes van de afgelopen weken (z🌞mereditie)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door ByLinn

Geluksmomentjes. Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein laten er meer van deze geluksmomentjes zijn! Omdat het alweer een tijdje geleden is dat ik een blij-lijstje heb gemaakt en er zijn zeker heel wat fijne dingen gebeurd. Tijd om jullie eens te vertellen waar ik de afgelopen weken echt super blij van werd. Want ondanks het slechtere weer waren er zoveel fijne momentjes om van te genieten.

Het feit dat ik een fijne zomervakantie met Noa nu heb en NIETS hoeft 🏖️
Inmiddels zit ik over de helft van onze zomervakantie en zijn er nog zo’n 3 weken te gaan. Het is heerlijk gewoon even niet van alles te hoeven regelen en gewoon rustig aan kan doen. We doen leuke dingen samen maar genieten ook van dagen dat we gewoon lekker thuis kunnen zijn. Echt een groot voordeel aan mijn nieuwe baan.

Dat Noa zo geniet van zijn nieuwe trampoline 🦘
Helaas een hoop slecht weer geweest waardoor hij niet zoveel heeft kunnen springen als gehoopt, maar als het droog is… Hij wordt optimaal gebruikt en hij is super blij met zijn grote verjaardagscadeau.

Mijn smoothiemaker en dat ik hem zo vaak gebruik 🍓
In de vakantie moet ik toegeven dat hij nagenoeg stil staat, maar door de weeks als ik moet werken gebruik ik hem regelmatig. Wat een handig ding en super fijn om gezonder bezig te zijn op deze manier.

Nagenieten van onze Centerparcs vakantie 🎊
Het was zo ontzettend fijn en zo welkom na alle drukke maanden. We hebben echt super genoten, hadden mooi weer en hebben veel leuke dingen gedaan. Echt een vakantie om met een glimlach op terug te kijken.

Mijn fijne wandel-dates 👟
Sinds kort heb ik fijne wandeldates met mijn vriendinnetje maar ook zelf wandel ik meer. Het is super fijn lekker bezig te zijn voor mijn conditie en daarbij ook nog lekker te genieten van de natuur inclusief fijn bijkletsen.

Leuke dates in het vooruitzicht 🥂
Er staan de aankomende tijd nog wat fijne dates in de planning. Afspreken met vriendinnen, verjaardagen e.d. Het is fijn sommige mensen na een tijdje (we hebben het allemaal druk gehad) weer te zien.

Veel verkopen via Vinted en leuke dingetjes scoren 🥰
Soms gaat de verkoop langzaam en zo ben ik 2 keer per week pakketjes aan het wegbrengen. De laatste tijd heb ik best veel verkocht wat deels naar projectnieuweetafel gaat en deels gebruik ik om nieuwe dingen voor Noa te kopen. Zo kocht ik wat broeken (die hij heeft zitten 9 van de 10 keer gaten in, en het weer is niet meer echt voor korte broeken), truien alvast voor de komende herfstperiode en nog wat andere spulletjes. Ik ben nog op zoek naar een extra paar laarzen en nieuwe waterschoentjes.

Mijn nieuwe waterkoker 🫖
Uit noodzaak, de andere was stuk staat er nu een prachtige nieuwe glazen waterkoker te shinen in onze keuken. Erg blij mee en was ook erg blij toen hij er was. Een dag zonder waterkoker is blijkbaar een dag niet geleefd in mijn geval.

Eindelijk HET product vinden voor mijn bos met krullen 👩🏼‍🦱
Ik heb altijd een haat-liefdes verhouding gehad met mijn krullende haren. Altijd mooi hoor zo’n bos krullen maar echt ontzettend veel werk. Mijn haar pluist vooral enorm dus ik smeerde er uit noodzaak van alles in om het een beetje goed te houden door de dag. Aan het einde van de dag zag mijn haar er niet uit en ik merkte door het gebruik van alle verschillende producten mijn haar stug werd. Ik was wat sceptisch, want ik heb echt ontzettend veel al geprobeerd maar ik ben echt razend enthousiast over de producten voor mijn haar.

Over de producten
Ik vertel je graag over de producten waar ik zo blij van word. Vooral de Cream En Power, deze gebruik ik dagelijks om mijn krullen bij te houden. Ik breng eerst de Curl Cream aan en daarna de Curl power. Ik laat het beide even intrekken en masseer het door mijn haren. Hierdoor komt er een stevige krul in. Deze blijft ook de gehele dag mooi zitten, iets waar ik zeker veel complimenten over heb gehad. Ik draag vaker mijn haar los maar ook in een knot zijn mijn krullen mooi zichtbaar (zie foto hieronder)

Ik heb een hele andere haarroutine die ik nu toepas. Elke dag maak ik mijn haar nat met de Mist spray en kam mijn haren met de Olivia garden brush. De mist spray verdeeld het water geleidelijk over het haar, zodat ik niet ontzettend natte haren krijg zoals voorheen. De borstel is echt een must, aangezien ik altijd speciale borstels heb door het kapottrekken ervan. Ze moeten extra stevig zijn maar ook hun werk doen, altijd een hele zoektocht. Deze is zacht voor mijn haren maar is niet kapot te maken. Duurzame producten dus en echt de investering waard.

Als ik heb gedouched met de Soin nourissant gebruik ik voor mijn natte haren de Microvezel handdoek. eerder gebruikte ik van die handoekjes met knopen om mijn haar te laten drogen. Deze microvezel handdoek ik ontzettend prettig in gebruikt en maakt vooral dat mijn haar niet pluist, iets wat het ontzettend snel deed.

Het is vooral allemaal heel makkelijk in gebruik en voelt fijn aan. Onderstaande foto’s zijn na het gebruik.

Vooral het feit dat het een persoonlijk product is afgestemd op je eigen haartype vind ik super fijn. Ik heb ontzettend fijn mail contact gehad en ook via de app kan je vragen stellen mocht dit nodig zijn. Zo heb je echt een haar product gebaseerd op je eigen voorkeuren en wat je haar nodig heeft. Voor elk type haar zijn er producten beschikbaar, dus niet alleen voor krullend haar.

Met de code sas10 kan je nu 10% korting krijgen op de haarproducten van ByLinn. Ik zou zeker een kijkje nemen op haar site voor een product die bij jou eigen haartype past. Ik ben in ieder geval om en ik ben ontzettend blij deze passende producten te zijn tegen gekomen. Mijn haar straalt als nooit tevoren. 💫

Waar werden jullie de afgelopen tijd blij van?

7 reacties op “Geluksmomentjes van de afgelopen weken (z🌞mereditie)

  1. Ik vind het echt zo fijn voor je dat je dankzij deze job een hele vakantie lang samen met Noa van de zomer kan genieten. Had je deze zomer een favoriete fruitcombinatie bij je zelfgemaakte smoothies? Zelf ben ik nogal fan van combinaties van banaan en bessen. Of iets met mango. Zo tof dat je de juiste producten voor je haar hebt gevonden. Je krullen zien er nu nog mooier uit.

  2. Wat een lekker overzichtje weer! Ik ben jaloers op je vakantie. En op je krullen…
    Ik werd de afgelopen tijd van veel leuke afspraken met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *