Currently #12

Weer eventjes tijd voor een Currently. Ik ben namelijk de afgelopen tijd veel offline geweest en heb genoten van een super fijne meivakantie, die past eindigt het einde van deze week. Tij om dus eventjes bij te kletsen wat me de afgelopen (offline)tijd heeft bezig gehouden. Want ik heb zeker niet stil gezeten, integendeel πŸ˜‰

β™₯ Ik geniet van… opruimen in huis (weggooien en eindelijk een beetje structuur) β˜… leuke samenwerkingen in de pen β˜… leuke Koningsdag aankoopjes van Noa β˜… het fijnere weer β˜… lekker veel offline zijn β˜… heerlijk veel bloginspiratie (nu nog de tijd nemen dit uit te werken) β˜… leuke Vined aankoopjes β˜… & veel dingen via Vinted ook weer verkocht β˜… nieuwe theetjes ontdekken β˜… vrije (mama)dagen β˜… starten met een nieuwe serie β˜… keihard meezingen met muziek tijdens autorijden, schoonmaken of welke klusjes dan ook β˜… fantasiespel samen met Noa spelen, zo leuk en nu wil hij het nog πŸ˜‰ β˜… wat beter in mijn vel zitten β˜…

β™₯ Ik werd extra blij van… de Meivakantie! Wat heerlijk die schoolvakanties vrij. De eerste week was vrij druk en de 2de week was echt even ervan bijkomen. Maar wat fijn dat er ‘even niets hoeft’ en werk even op pauze staat. Juist nu er een drukke maand Mei voor de boeg staat is het extra fijn even een break te hebben.

β™₯ Ik kijk… The Missing, waar ik net en aantal afleveringen mee ben begonnen. Let’s go! De afgelopen tijd heb ik vooral wat films gekeken. O.a. Persuasion. Heerlijk hoor om al die streaming diensten te hebben.

β™₯ Ik kijk uit naar… de volgende vakantie haha πŸ˜‰ En gelijk de volgende fase in Noa zijn leven: school. Het zal allemaal ZO anders zijn met schoolvakanties vrij en ook nog eens naar school voor het eerst. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar alles. Ook kijk ik zeker uit naar de zomer en om lekker dagjes weg te gaan met Noa en lekker te keuvelen in onze tuin met mooi weer.

β™₯ Ik verbaas me over… hoe ik me als mama zijnde altijd druk kan maken. Noa moest voor zijn 4 jaar prik en ik had me er helemaal op voorbereid. Uiteindelijk gaf hij geen kik, de hele dag geen last gehad (op even een melt-down van een half uurtje met prikken aan zijn arm) en verder ook goed geslapen. Dag erna geen koorts en hup, gewoon naar de opvang kunnen. Echt super fijn maar was wel op iets heel anders afgestemd aangezien hij altijd wel wat ziekig ervan wordt.

β™₯ Ik deed… veel daten met lieve vriendinnen. Het was fijn bij te kletsen met een Bagel-date thuis bij een vriendinnetje, op stap te gaan met kleine M. en samen te lunchen. Hop naar het park en heerlijk gespeeld bij de kinderboerderij. Ik sprak af met een oude collegaatje en we kletsen wat bij over ons nieuwe werk en genoten van een hapje en drankje.

β™₯ Ik maakte… steeds vaker buiten een wandeling. Ik ben regelmatiger lekker bezig met sportoefeningen, buiten wandelen of skaten. Ook heb ik een wekelijkse/2 weekse wandel date met mijn vriendinnetje in de pen. Heerlijk om op deze manier lekker (buiten) bezig te zijn. Het fijnere, niet regenachtige weer helpt ook zeker wel mee. Ook maakte ik een start met het opruimen en leegruimen van onze zolder voor de dakkappelen renovatie die er over een aantal maanden aankomt.

β™₯ Ik ben de laatste tijd veel bezig met… de voorbereidingen van Noa zijn 4de verjaardag. Super leuk om te doen maar ook echt wel veel werk. Zo ben ik inspiratie aan het opdoen voor zijn Spiderman taart, zijn de versieringen inmiddels al binnen of onderweg… Staan de spulletjes voor zijn traktatie en uitdeelzakjes op zijn verjaardag al klaar. De save the date uitnodigingen zijn er al uit en de echte is in de maak. We maken er een groot feestje van! Ook komen er nog wat cadeautjes aan en ben ik samen met hem bezig geweest op lijstje.nl voor zijn wensenlijstje. Hij wordt alweer 4. *knijpt zichzelf

β™₯ Ik lees nu… niet zoveel meer helaas. Ik neem er zelf niet echt meer de tijd voor. Ik ben bezig in het eerste deel van de Drakentrilogie van Nora Roberts. Opzich een prima boek maar niet geheel mijn ding. Misschien ook de reden dat ik erin ben blijven haken. Ik ga het weer oppakken en anders een in ander boek beginnen. Ik grijp toch eerder naar een serie, film of lekker dingen in huis doen. Ik ga het lezen in de avonduren dus zeker weer oppakken ter ontspanning.

β™₯ Ik luister… steeds beter naar mijn lichaam, vandaar ook de langere offline periode. Het is druk geweest en er komt een drukke periode aan. Tijd om dus te genieten en meer tijd met mijn gezinnetje door te brengen. Qua muziek staat hier nog steeds de nieuwe CD op van P!NK en uiteraard voor ons meneertje Spiderman muziek. 🎡

Waar kijk jij op dit moment naar uit?

5 reacties op “Currently #12

  1. Nou, je hebt zeker niet stil gezeten! The missing heb ik ook een paar afleveringen van gekeken. Maar ik blijk dus niet zo goed series te kunnen volgen. Dat duurt me te lang. Ik kijk uit naar Γ©cht mooi weer! En naar de tijd dat mijn nieuwe werk vanzelf gaat. Maar dat gaat nog wel even duren.

  2. Ik sluit me aan bij Wanda wat betreft meer offline zijn. Dat vind ikzelf echt lastig hoor. Maar ik vind veel dingen – die toch wel online gebeuren – ook gewoon heel leuk. O.a. bloggen, instagram, een fotografieforum etc. Heerlijk dat je zo van de meivakantie hebt kunnen genieten.

  3. Petje af hoor dat het je zo goed lukt om offline te zijn en bewust daar mee bezig te zijn. Fijn dat je zo hebt genoten van de meivakantie met je gezin en ja, Noa alweer 4 jaar. Gaat echt snel joh…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *