Hallo zomer! Wat heb ik ontzettend veel zin in jou

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met My Jewellery

De titel zegt denk ik wel genoeg he 😉 Ik heb super veel zin in de zomer en heb dit zeker wel meer leren te waarderen. Hoewel ik meer een herfst/winter-meisje ben vind ik de zomer toch wel steeds leuker worden, vooral met Noa. Lekker keuvelen in de tuin, uitstapjes met hem maken… Water, zand, zon. Ik heb er zeker ontzettend veel zin in, vooral nu het zonnetje steeds meer doorkomt. ☀️ Ik deel vandaag graag 5 dingen waardoor ik éxtra uitkijk naar deze mooie dagen.

[ Samenwerking My Jewellery ] Hallo zomer! Wat heb ik zin in jou

Ik kijk uit naar de zomer omdat…

☀️😎 Een slow-down zomer houden. Een van mijn voornemens. Het is de laatste periode hectisch geweest en het was rennen, vliegen, hollen. Ik wil aankomende zomer wat meer stilstaan en ook nog meer genieten in het nu. Ik wil meer series kijken, boeken ontdekken en mooie skateritten in de natuur maken.

☀️😎 We heerlijk kunnen genieten in onze vernieuwde tuin. Ik kijk er echt ontzettend naar uit kan ik je vertellen! Alle andere zomers hadden we niet echt een waardige tuin om in te zitten, maar sinds vorig jaar is daar verandering in gekomen. Lees hier het artikel over onze tuinverbouwing & zie hoe onze tuin er nu uitziet. Noa die lekker aan het rommelen is in de tuin: met zijn zand & water tafel (verjaardagscadeau vorig jaar) en zijn nieuwe trampoline (wordt zijn cadeau als hij 4 is). De tuin staat lekker vol, Noa kan zich nu prima zelf vermaken en deze mama genieten met een drankje in de tuin. En ja, ik zie mezelf al helemaal zitten 😉

☀️😎 Heerlijk jurkjes-weer! Zoals jullie misschien weten ben ik meer een jeans-girl. Maar ik heb echt een aantal prachtige jurken gezien waardoor ik toch eens ben gaan neuzen. Ik heb heel wat jurkjes en rokken liggen maar trek ze eigenlijk nooit aan. Iets wat ik aankomende zomer zeker wel wat meer wil gaan doen: een rokje, jurk of jumpsuit dragen. Onderstaande gaf me zeker wel inspiratie. Gevonden via: My Jewellery

Zelf kocht ik ook een nieuw jurkje voor aan te trekken met Noa zijn verjaardag. Mneer een verjaardag outfit dan deze mama ook. Om het nog even geheim te houden hoe hij er precies uitziet even in zwart-wit en niet geheel op de foto.

☀️😎 Uitstapjes, uitstapjes en nog meer uitstapjes. Ik wil er aankomende zomer zeker wat maken, als gezin en ook samen met Noa. Lekker naar speeltuinen, kinderboerderijen, pretparken, dierentuinen, zwembaden… De ideeën houden niet op. Genieten van de tijd die we lekker samen hebben.

☀️😎 Last but not least. 6 WEKEN zomervakantie. *knijpt zichzelf. Ik bedoel ik heb nog NOOIT in die 14 jaar dat ik in de kinderopvang werk zoveel vrij gehad. En ik geniet er echt met volle teugen van. Vooral nu de basisschool periode eraan gaat komen van Noa is het heerlijk straks alle vakanties met hem vrij te zijn. Geen oppas regelen en vooral ook samen lekker genieten. Er gaat na de zomervakantie zoveel voor hem veranderen (en ook voor deze mama) dus dit wordt even extra genieten en opladen voor de aankomende periode erna. Ik zal in ieder geval veel in de tuin te vinden zijn & lekker met hem opstap gaan. Cheers! 🥂

Waarom kijk jij uit naar aankomende zomer?

About the Author

admin

5 Comments

nicole orriens

Ik kijk er naar uit dat het niet tropisch warm wordt. En dan lekker met een boek in de hangmat liggen lezen, tussen onze perenbomen.

Reply
Nicky

Oeh! Zes weken vakantie is wel superlekker! Leuke jurkjes ook! Ik ben ook veel meer jurkjes gaan dragen de laatste tijd. Ik kijk vooral uit naar warmer weer. Ik vind het nog steeds zo koud! Half mei en ik loop nog in mijn winterjas. Zo klaar mee!

Reply
Irene

Super fijn dat je zoveel vrij hebt in de zomer! Als het weer nog een beetje mee gaat zitten, is het helemaal top! Extra fijn ook dat Noa’s laatste zomer voor school gevuld zal zijn met veel mamatijd 🙂

Reply
Simone

Wat een fijne dingen om naar uit te kijken. Je jurkje ziet er al tof uit in zwart-wit! Wij krijgen van de zomer (of eerder?) onze nieuwe bank en stoelen. Verder hoop ik nog eens een dagje vrij te kunnen nemen in de zomer. Verder nog weinig bijzonderheden eigenlijk!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *