Monthly recap | November Highlights

Zoals aangegeven in 2021 ga ik zeker met deze reeks door in dit nieuwe jaar. Een terugblik van afgelopen maand d.m.v. foto’s, stukjes tekst en gifjes. Dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkier maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Dit keer in een nΓ©t iets ander jasje gegoten dan je gewend ben. Let’s start this month!

Morgen alweer de eerste dag van de laatste maand. Lekker clichΓ© maar wat is dit jaar voorbij gevlogen. November, de maand van veranderingen. Van stress. Van leuke dates. Van veel selfcare. Van veel offline zijn (met een leuke reden, zoals je straks in het eerste stuk kan lezen). Van leuke aankoopjes en van fijn samen zijn. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen maand?

+ Was de start van veranderingen 🌈
De veranderingen zijn van start gegaan. Omdat ik bewust blog heb ik een beveiligde artikl gemaakt waarin ik alles uitleg. Lees hier het persoonlijke artikel: Over aankomende veranderingen doorzetten. Geen wachtwoord hiervan? Je kan me een emailtje sturen op contact@iliveformydreams.com en vermeld er even bij wie je bent en eventueel je blog. Zo weet ik met wie ik het wachtwoord deel πŸ˜‰

+ En ik kan jullie vertellen…. πŸ₯³
ik heb een nieuwe baan! Voor sommige kwam dit uit de lucht vallen, voor andere wat minder. Het is na 9 jaar bij een andere organisatie en een nieuwe werksoort. Super spannend maar ik heb er ontzettend veel zin in. Ergens in het nieuwe jaar ga ik starten. Het is dus een drukke periode geweest van solliciteren, alles hiervoor regelen en ook alles afsluiten bij m’n oude werk. Vandaar dat ik nΓ³g meer offline ben geweest dan anders. De details hou ik verder voor mezelf, misschien dat er nog een beveiligd artikel over online laat komen. Ik heb er in ieder geval mega veel zin in.

+ Was het 4 jaar geleden dat we een positieve zwangerschapstest in handen hadden 🀰🏻
Deze komt elk jaar weer in mijn tijdlijn terecht en elke keer is dit toch weer speciaal. 5-11-2018, 4 jaar geleden hadden wij een positieve test in handen. Ongeloof. Blijdschap. Angst. Ik geloofde het totaal niet, vandaar nog een aantal testen. Inmiddels het mooiste wat me is overkomen ook al zal ik het zeker niet nogmaals doen/willen.

+ Nam ik wat super fijne momentjes voor mezelf πŸ™πŸ»
Theemomentjes. Momentjes dat ik wat meer ga sporten. Momentjes om wat gezondere voedingskeuzes te maken & lekker veel lezen en dingen doen waar ik even wat ontspan. Zen. Ondanks deze echt drukke maand met echt tonnen met afspraken heb ik toch overal tijd proberen te maken voor mezelf.

+ Werd mijn (kerst)vakantie aanvraag goedgekeurd! πŸ’ƒπŸ»
YAYS! Hij is goedgekeurd. Dit jaar heb ik een XXL kerstvakantie, aangezien ik er nog wat dagen aan vast heb geplakt in het nieuwe jaar. Ik moet de week van het oude jaar nog 1 dagje tussendoor werken (collega wilde vrij) en verder…. GENIETEN. Even alles van dit jaar afsluiten met ons gezinnetje. Samen kerst vieren. Onze tradities weer de revue laten passeren. Lekker thuis keuvelen. Niets hoeft, alles mag. Ik kan je niet vertellen hoeveel ik hiernaar uitkijk.

+ Genoot ik van gezonde samenwerkingen πŸ–‹οΈ
Weer de maand van het (uit)proberen van verschillende samenwerkingen, een hoop gezonde ook! Ik testte voedingssupplementen en heerlijk droogfruit in mijn ontbijtjes. Uiteraard komen hier nog reviews van online maar ik werd er zeker wel instant happy van! Is erg leuk, de ene keer weinig tot geen samenwerkingen en zo loopt mijn inbox vol met van die ontzettend leuke, passende dingen.

+ Hadden we een stroomstoring en was ik blij toen alles het weer deed πŸ•―οΈ
Er was al een brief gekomen over de ochtend zonder stroom, maar dit was als het goed is opgelost. Tot we aan tafel zaten en ineens na het avondeten alle stroom uit ging. Voor osn niet zo erg; gezellig kaarsjes aan en even bellen dat het was uitgevallen. Echter was Noa geheel in paniek. Hij heeft het al niet zo op het donker en dit was onverwachts. Gelukkig hadden we zijn Paw Patrol lampje, viel hij bij mij in slaap (van al het huilen en de emotie) en hebben we hem eerder naar bed gebracht waar hij heerlijk sliep tot de volgende ochtend. Het eerste wat hij zei toen hij wakker werd was: ‘Is de stroom nog steeds uit? Mag ik dan een zaklamp?’ Gelukkig was alles daarna weer gefikst want het was wel even wat zonder licht ineens.

+ Gingen we heerlijk met z’n 3tjes op date bij het pannenkoekenhuis πŸ₯ž
Even op date met zijn 3tjes… Super gezellig gingen we uit eten, pannenkoeken! Noa is er dol op en deze mama ook zeker wel. We hebben genoten om er eventjes samen uit te zijn.

+ Kwam na lang wachten EINDELIJK die Vinted pakketjes binnen! πŸ“¦
Ruim 26 dagen deden ze erover met vertraging. Ik kocht nieuwe laarzen voor mij, een cadeautje voor M. en nieuwe lijstjes. Ik was al tijden opzoek naar een oude mokken collectie van de Xenos. Nergens te vinden tot ik ze bij toeval voor een prikkie tegen kwam op Vinted. Ik ben er ZO ontzettend blij mee. Nu worden mijn theemomentjes nΓ³g leuker πŸ˜‰

+ Kreeg ik een nieuw kleed voor onze woonkamer πŸ›‹οΈ #spon
Ons kleed die we hadden was al oud & versleten en een lichte kleur. Ik hoef niemand met kinderen te vertellen hoe onpraktisch dit is πŸ˜‰ we wilden dus iets nieuws en kozen ook direct voor een andere kleur en een andere vorm. Een sneakpeak alleen hier te zien aangezien er nog een geheel artikel online over gaat komen. Net als van het nieuwe kleed (en vernieuwde kamer) voor Noa zijn kamer.

+ Genoot ik veel van lezen πŸ“– En chocola. En thee πŸ˜‰
Zowel voor ik naar bed ging als in mijn pauzes op werk nam ik de tijd even heerlijk deze boeken van Nora te (her)lezen. Al tijden geleden dus ik wist niet meer geheel hoe deze boeken gingen, wat het juist erg leuk maakt.

+ Was ik veel bezig achter de schermen met de jaaroverzichten βœ’οΈ
Het einde van het jaar is weer inzicht! Ik ben dus alweer druk bezig met de artikelen die de laatste en eerste dagen van het jaar online komen. Dit was mijn 2022… Wat neem ik mee van dit jaar qua lessen & mijn favoriete boeken en films. Er komen weer heel wat leuke artikelen aan dus stay tuned…

🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢

Luisterde ik veel naar… πŸŽ™οΈ

MOMents van November

Noa 3 jaar en 4 maanden πŸ‘¦πŸ»
Tsja, de foto collages met de welbekende borden zijn nu Γ©cht voorbij. Je had er deze maand geen zin in dus dat sluiten we af. Daarbij was het een drukke maand met afspraken, waardoor ik merkte dat je soms wat overprikkeld was. Extra aandacht, knuffels en rustmomentjes over de dag dus verspreid. Je ontwikkeld je zo snel en bent lekker bezig in je fantasie wereld. Je kan uren met je figuurtjes kletsen en hier hele verhalen mee verzinnen (waaraan mama dan soms ook even aan moet moet doen) Je bent een deugniet en probeert alles zo te draaien dat het naar jou hand komt te staan. Choose your battles… Je bent sinds je bij opa & Oma Blaze hebt gezien een groot fan. Naast nog steeds Paw Patrol en Thomas de trein.

Quotes van deze maand

De dop van de fles ging niet los: ‘Ik krijg het even niet voor elkaar’

Noa. Er ligt daar een stukje brood op de grond. Kijkt ernaar en zegt: ‘Ja ik zie het’ en eet verder.

Slapen in de auto naar de tandarts: ‘Ik viel in slaap zodat we er eerder waren’

NOTE: Er is dus een aanpassing van de MOMents van de maand. Omdat ik toch best veel deel over Noa en dit met mate wil gaan doen is er een korter overzichtje elke maand van deze momenten. NΓ³g bewuster bloggen. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) Inmiddels zijn alle voorgaande maanden van dit jaar ook aangepast en zal dit de aankomende maanden de invulling worden van de dagboekjes.

Werd je steeds zelfstandiger, zo mooi om te zien 🦣 gingen we glazen potjes recyclen ♻️ hadden we een super fijn uitje naar een nabijgelegen stad. Lekker winkelen & eten πŸ©πŸ›οΈ maakte we een super gave treinbaan πŸš‚ kwamen de Sint cadeautjes binnen voor volgende maand 🎁 waren we lekker creatief bezig πŸŽ¨πŸ‘¨πŸ»β€πŸŽ¨ maakte we samen een smoothie 🍌 maakte Noa heel wat leuke knutsels bij de opvang πŸ–ΌοΈ gingen we samen naar de kringloop en nam Noa een super leuk lampje van Paw Patrol mee πŸ’‘ gingen we voortaan op de Woensdagen weer met de loopfiets naar de opvang 🚲 hadden we een date met z’n 3tjes bij het pannenkoekenhuis πŸ₯ž Noa mocht voor het eerst zijn schoen zetten deze maand. Helemaal blij, alleen Sinterklaas & de pieten is hij niet zo’n fan van, dus we zijn er snel mee gestopt πŸ₯Ύ was er een nieuwe hype door opa & oma: Blaze en kocht ik wat kleine dingen ervan via Vinted πŸš— hadden we een leuke playdate bij Ballorig πŸ€ΈπŸ»β€β™‚οΈ kwam er een leuke samenwerking binnen #spon met een tof kleed voor zijn kamer πŸ›‹οΈ hadden we een tandarts controle; bij Noa alles goed, bij mij helaas niet 🦷πŸͺ₯ ontvingen we je foto van het kinderdagverblijf πŸ“Έ

Mijnpalen en/of fijne momentjes van deze maand ✨

πŸ›‹οΈ Knuffelmomentje op de bank . Ik zag onderstaande filmpje en ging dat eens proberen, met een PRAHCTIG resultaat. Uiteraard 2de keer willen vastleggen op film, maar nee. Toen gebeurde dat allemaal niet haha. Hij sloeg zijn armen om me heen, bleef knuffelen, kusjes geven en zei ‘Ik hou van jou’ Dit zijn van die momentjes die zo kostbaar zijn. Vanaf die dag maak ik elke dag tijd om eventjes met hem samen te zijn.

Super fijn spelen met je nieuwe Blaze-baan 🚨
Nu al blij met deze aankoop via Vinted, een Blaze racebaan. Je kan er echt ΓΊren mee spelen en bent er helemaal blij mee. Je bent echt ontzettend leuk bezig met alle Blaze figuren en kan het elke dag in het NL/ENG heerlijk kijken. Mooi om te zien hoe je je helemaal kan inleven en echt uren plezier kan hebben hiermee. Ook erg fijn als momentje voor deze mama πŸ˜‰

Hoe was jullie maand? Nog leuke plannen voor de laatste maand van 2022?

9 reacties op “Monthly recap | November Highlights

  1. Tja, dat heb je natuurlijk wanneer je een immense blogfeed-achterstand hebt opgelopen. Beetje bij beetje probeer ik ze bij te lezen maar het betekent wel dat ik hier met heel veel vertraging op jouw blogposts kom reageren. Die XXL kerstvakantie waarvan ik heel blij ben dat je ze gekregen hebt en hoop dat ze heel leuk is geworden ligt ondertussen al weer even achter je. Ik hoop dat je dit jaar helemaal thuis geraakt op je nieuwe werkplek, dat je van veel hartverwarmende knuffelmomenten met Noa mag genieten, dat je volgende bezoekje aan de tandarts wΓ©l vlot mag verlopen, dat je opnieuw heel wat leuke samenwerkingen mag aangaan, tijd vind om tot rust te komen Γ©n creatief bezig te zijn, nog meer leuke tweedehandse vondsten op de kop mag tikken via Vinted en Co maar ook gewoon gezellig in de kringloopwinkel Γ©n natuurlijk ook dat je mag blijven genieten van rustgevende leesmomentjes met boeken van je favoriete schrijfster.

  2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!! En ach, wat sneu dat Noa zo schrok van de stroomstoring. Moest vreselijk lachen om die opmerking over dat stukje brood. Geweldig!

  3. Wat fijn om te lezen en gefeliciteerd met je nieuwe baan! En wat een mooi vooruitzicht dat je een lange kerstvakantie hebt. Geniet van deze decembermaand.

  4. Een gezellige maand, met weer fantastische uitspraken van Noa. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
    Ik zie dat ik een beschermd blogje heb gemist, dus ik ga je even een mail sturen binnenkort. ☺️

  5. Wat klinkt dit als een fijne maand! Morgen, 1 december, heb ik natuurlijk mijn boekpresentatie. Helaas nu geheel online ivm verkoudheid. Maar dat mag de pret niet drukken. Weekend daarna vier ik mijn verjaardag. En de andere weekenden zijn ook al weer gevuld. Dus nog een druk jaareinde zo. Fijne laatste maand <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *